Digidexo.com

Hvordan bruke fordøyelsesenzymer til å behandle autisme

Hvordan bruke fordøyelsesenzymer til å behandle autisme


En mangel på fordøyelsesenzymer kan gjøre det vanskelig å bryte ned gluten og meieriprodukter, eller for å forbrenne proteiner og fettsyrer, som fører til en tilstand kjent som "leaky gut." Fordøyelsesenzymer, spesielt DPP-4, ikke forekommer naturlig i autistiske barn. Ved hjelp av dem kan øke toleranse for matvarer som ellers kan utløse symptomer på autisme, slik som aggressiv eller skadelig atferd. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker fordøyelsesenzymer til å behandle autisme.

Bruksanvisning

•  Legg fordøyelsesenzymer til ditt barns kosthold å bryte ned gluten som finnes i hvete, havre, bygg, rug og kasein, som finnes i meieriprodukter. Gluten og kasein kan forårsake fordøyelsesproblemer for mennesker med autisme og kan forsterke noen av sine symptomer, for eksempel aggresjon, fogginess og apati.

Bruk fordøyelsesenzymer som en backup til en glutenfri, kasein-fri diett. Fordøyelsesenzymer kan hjelpe når hvete eller meieriprodukter er inge ved en feiltakelse. Noen mennesker er i stand til å begynne å spise hvete og melkeprodukter ved hjelp av fordøyelsesenzymer. Likevel er eliminering av gluten og meieriprodukter fremdeles den første forsvarslinje for de fleste mennesker er berørt av autisme.

Bruk ulike fordøyelsesenzymer til å bryte ned andre stoffer som karbohydrater, soya, grønnsaker, kjøtt og mat med høyt fenoler, som for eksempel tomater, epler og bananer.

Vet hva fordøyelsesenzymer gjør. Amylase bryter ned karbohydrater og hjelper folk som er allergisk mot gluten. Lactase fordøye meieriprodukter, lipase bryter ned fett, proteiner, protease fordøyer og cellulase hjelpemidler i absorpsjon av næringsstoffer.

Bruk fordøyelsesenzymer til å behandle andre komplikasjoner forbundet med dårlig fordøyelse som leverproblemer, nyre stresset og hudsykdommer. Når maten ikke er brutt ned på riktig måte, kan kroppen bli giftig, overbelastning organer med avfallsprodukt. Feilaktig fordøyd mat kan også føre til parasittinfeksjoner.

Kjøp fordøyelsesenzymer over-the-counter, uten resept. De kan kjøpes på mange helsekostbutikker.

Lær mer om bruk av fordøyelsesenzymer til å behandle autisme ved å delta i Enzymer og autisme diskusjonsgruppe på Yahoo! Se Resources nedenfor for en link.

Tips og advarsler

  • Ta fordøyelsesenzymer før måltider for å oppnå maksimal effektivitet.
  • Sjekk hvor effektivt fordøyelsesenzymer arbeider ved å ta spørreskjemaet tilgjengelig på matintoleranse Bibelen nettside. Se Resources nedenfor for en link.
  • Rådfør deg med barnelege før du legger fordøyelsesenzymer til ditt barns kosthold.
  • Fordøyelsesenzymer vil ikke kurere autisme, men de kan forbedre autistiske symptomer ved å roe aggressiv atferd og forbedre helse og livskvalitet.