Digidexo.com

Slik Cure Binge Eating Med Visualisering

Slik Cure Binge Eating Med Visualisering


Overspising, er en lidelse som kjennetegnes ved intermitterende episoder, hvor den nødstilte forbruker unormalt store mengder mat i en sittende. Hvis du lider av overspising og er på utkikk etter en behandlingsmetode som du kan bruke deg selv, kan visualisering være noe for deg.

Slik Cure Binge Eating Med Visualisering

Velg et bilde. Fordi ofre for spiseforstyrrelser er plaget av angst, er det best å begynne med å visualisere noe som bringer dem trøst. En hyggelig barndomsminne, en natur scene, en suksess eller prestasjon, noe som beroliger kropp og sinn, slik at personen kan slappe av i det øyeblikket når angsten begynner å tvinge dem til å spise.

Fokus på følelser og respons på bildene. Fatte mentale tilstand er nøkkelen til visualisering teknikk. Hvis bildet er hensiktsmessig, bør det lokke fram følelser av trygghet, glede, refleksjon og helhet erstatte frykt, sinne og skyldfølelse. Det er viktig at tilgang til denne følelsen blitt mestret slik at den kan hentes frem når en binge er nært forestående.

Fest en positiv mental tilstand til den fremtidige mål. Det positive bildet bør være kjent for alle detaljer i farger, lyd og følelse. Å ta disse og innlemme et bilde av positivt selvbilde, sakte men konsekvent, vil koble målet om helse med positiv valgte bildet.

Hint

  • Rådfør deg med en lege eller mental helse profesjonell hvis du tror at du lider av overspising eller andre spiseforstyrrelser, før du forsøker å bruke visualisering.