Digidexo.com

Gel Cooling Pads for nighttime Svetter i overgangsalderen

Isposer og fuktige vaskekluter bare gjøre ting mer komplisert når du arbeider med nattesvette, men gel kjøling pads er selvstendige, gjenbrukbare og ikke lekke. De er effektive fordi de inneholder en kjølemiddel-gel som holder på den kalde puten er utsatt for, slik at når du kjøle dem i fryseren de bo kaldt i lang tid. Du kan deretter bruke denne kjøligheten til å senke kroppstemperaturen gjennom natten.

Finne riktig Gel Cooling Pads

Tenk over hvordan du vil bruke gel pad før du kjøper den, som noen kan være stiv eller har ubehagelig utvendige materialer som ikke forme godt til kroppen. Alltid se etter en laget med et mykt stoff så det blir behagelig mot huden din.

Plassere kjøleplater

Det er vanligvis best å plassere en Gelpack mot pulsen poeng, som inkluderer håndledd, armhulene og i lysken, men for menopausale symptomer, som for eksempel natta svett og hetetokter, kan baksiden av nakken være det beste stedet å finne den.
Hvis gelen puten er ekstremt kaldt, sørg for å få en vaskeklut mellom huden og puten og holde den på i 20 minutter, deretter ta den av i 20 minutter.

Kombinere flere Gel Pads

Små gel pads kan settes sammen i en sydd wrap. Bruk en lang, skjerf-lignende strimmel av stoff bred nok til å bli foldet over gelen puten, med en ekstra klaff stoff for å lukke over Gelpack. Lag lommer til å holde dem ved å sy det brettede stoffet i seksjoner (mellom hver gel pad), forlater toppen åpen. Plasser gel pads i lommene og brett det overskytende over pads eller bruke borrelås for å lukke dem godt. Strengen av gel pads (tre fungerer best) kan deretter pakket rundt halsen uten å falle eller skli av puten.