Digidexo.com

Hvordan lage te fra Yohimbe Bark

Hvordan lage te fra Yohimbe Bark


Yohimbe bark kommer fra Yohimbe treet som vokser i Afrika. De innfødte har brukt bark fra treet i århundrer for å forbedre seksuelle opplevelser. Barken øker blodtilførselen til kjønnsorganene til både menn og kvinner. De innfødte røyke også bark for sine hallusinogene effekter. I dag, den kjemiske, yohimbin, er produsert som et reseptbelagt legemiddel. Yohimbe bark og Yohimbe ekstrakt er tilgjengelig over disk.

Hvordan lage te fra Yohimbe Bark

•  Les om yohimbin. Før du bruker Yohimbe bark eller ekstrakt, lære om yohimbin å forstå bedre hvordan de kjemiske fungerer. Yohimbin er en kjemisk fra barken av Yohimbe treet. Yohimbin hydrochloride er en form for yohimbin brukt som et reseptbelagt legemiddel for mannlig impotens. I lave nivåer, er yohimbin stede i yohumbe bark og dens ekstrakt.

Les om fordeler og bivirkninger av Yohimbe bark og ekstrakt. Det er et afrodisiakum for både menn og kvinner. Det hjelper med impotens. Det er også en antioksidant. Imidlertid er bivirkningene er mange. Det kan føre til angst, økt blodtrykk, svimmelhet, hodepine, kvalme, urolig mage og svetting.

•  Puss Yohimbe bark med en vanlig krydderkvern. Kok fem på seks teskjeer av bakken bark i ti minutter i en halvliter vann. Sil teen og tilsett 500 milligram av vitamin C. Vitamin C gjør te mer løselig. Nipp sakte. Hvis du ikke har et krydder jeksel, kan du bruke fem minutter på ti teskjeer bark som ikke har blitt bakken.

Legg kanel eller honning hvis du ikke kan håndtere smaken. Reaksjonene fra te bør skje innen tretti minutter fra å drikke den. Noen opplever en kriblende i kjønnsorganene, mens andre opplever kvalme. Andre symptomer er økt emosjonell eller seksuell følelse.

Hint

  • Du kan kjøpe Yohimbe bark og Yohimbe ekstrakt i en helsekostbutikk.
  • Ikke bruk Yohimbe bark eller Yohimbe bark extract hvis du tar en MAO hemmer narkotika. Ikke bruk Yohime bark eller Yohimbe bark extract hvis du er gravid.