Digidexo.com

Eucalyptus Leaves & Sinus Congestion

Eucalyptus Leaves & Sinus Congestion


Sinus congestion kan være forårsaket av allergi, forkjølelse og influensa, forurensning og røyk. Slimet du opplever resultater fra kroppen produsere din histamin, et kjemikalie som utvider blodkar og utløser rennende øyne og nese. Heldigvis er det noen naturlig rettsmidler, for eksempel eukalyptus, som bidrar til å lindre noen av symptomene som er forårsaket av histamin produksjon.

Eucalyptus Leaves

Eucalyptus treet er en hardfør eviggrønt tre med en grå stamme og blå-grønne sverdformede blader. Eukalyptustrær er innfødt til Australia. Aboriginerne tygget røttene for vann for å overleve i sitt tørre klima. Settlers i Australia innførte eucalyptus inn i tradisjonell medisin system. Det er kjent best som en effektiv lindring av tette bihuler.

Hvordan Eucalyptus kan tas

Eucalyptus olje er brukt i hostemiksturer, sniffestoffer, pastiller, hoste drops og medisinske teer. Det er også gnidd på brystet, ryggen eller halsen for å avlaste lunger, eller det kan brukes med en damp fordamper. Du kan legge til to dråper eucalyptus olje til dampende vann, dekke hodet med et håndkle og inhalerer dampen.

Fordeler med Eucalyptus

Eucalyptus pastiller øke produksjonen av spytt, noe som gjør at du svelge mer og redusere trangen til å hoste som kommer fra overflødig slim i nese og svelg. Som en slimløsende, utvider det bronkiene. Når eucalyptus inhaleres den ber Eustachian rør som forbinder mellomøret og halsen, for å åpne opp slik slim kan renne fra øret, noe som resulterer i redusert smerte og press.

Det er i Oil

Olje er hentet fra de friske bladene, tips avdelings og selv tørkede blader av Eucalyptus treet. Den aktive ingrediensen er cineol eller euclyptol. For å være effektiv som en slimløsende, må oljen inneholde minst 70 eukalyptol. Det ligner på mentol, som opptrer på reseptorer i neseslimhinnen og lindre tett nese. Euclyptol olje er også funnet i camphor laurbær, rosmarin, salvie, søt basilikum, tea tree, malurt og andre aromatiske plante løvverk.

Bivirkninger og forsiktighetsregler

Eucalyptus kan være giftig hvis det brukes for mye. Det er oppmerksom på at det ikke brukes til barn under to år, kronisk syke personer, alle med lavt blodtrykk og amming eller gravide kvinner. Det påvirker også blodsukkeret, så det bør brukes med forsiktighet av diabetikere. Symptomer på skytende bruk er oppkast, magesmerte, diaré og depresjon av sentralnervesystemet.