Digidexo.com

Bivirkninger av Neoplasene

Neoplasene eller Bloodroot, er en noe nytt cancer medikamenter beregnet for veterinærbruk. Selv om Food and Drug Administration har utstedt et forbud mot neoplasene bruk hos mennesker, har kreftpasienter kjøpte det og brukte det som en urtemedisin med blandede resultater, ifølge The SkeptVet.
Urt bivirkninger kan være ekstreme nok til å gjengi det for farlig et behandlingsalternativ.

Betydning

Neoplasene kommer fra den rød-farget saft av Bloodroot, eller Sanguinaria canadensis. Urten har vært brukt, spesielt av indianere, rent som et fargestoff, eller medisinsk å fremkalle brekning (et brekkmiddel) og vorte fjerning. Som en kreftbehandling, er neoplasene innlemmet i svart salve, en kaustisk escharotic krem.

Funksjon

I behandling av kreft, enten i dyr eller mennesker, er neoplasene administreres topisk til synlige svulster. Ifølge Canine Cancer Månedlig, hevdes det at kreftcellene blir ødelagt av alkaloider i Bloodroot. Friskt vev blir stående urørt. Noen veterinærer er på posten touting effekten av neoplasene, inkludert Dr. Michele Yasson av Kingston, New York; Dr. Jill Elliot i New York City; og Dr. Gerald Buchoff av West Paterson, New Jersey.

Effekter

Mens veterinærtalsmenn for neoplasene rapport at det nødvendigvis brenner kreftvev forlater healing skorper som viser ingen tegn til kreft, kritikere advarer om at vev er brent sterkt forårsaker vev død hos mennesker og dyr likt. Kreften er fortsatt i mange tilfeller og noen ganger neoplasene oppfordrer spredning. Ekstremt store skorper, kjent som eschars, er noen ganger et resultat, med omfattende skader på friskt vev. Studier, som man presentert i tidsskriftet "Dermatology" i 2002 av S. McDaniel og GD Goldman, advare om faren for escharotic agenter som neoplasene.

Neoplasene sin Effekt

Leger og veterinærer som tror på neoplasene sin effekt kreve escharotic er i stand til å skille mellom kreftceller og friske celler. Men ifølge The SkeptVet, eksisterer ikke clincal bevis for dette. Noen tidlig forskning har vist at midler som neoplasene kan ødelegge enhver type celle. Også en studie i "Clinical Cancer Research", fra 2000, viser en evne for neoplasene å ødelegge syke celler mer effektivt enn sunn seg i kultur.

Betraktninger

Med FDA forbyr både innførsel og markedsføring av Bloodroot og liknende slike produkter for behandling av kreft, er de farlige virkninger av disse midler streket. Likevel kan dette aescharotic bestilles på internett og en pro-neoplasene kontingent av veterinærer er backing deres bruk.