Digidexo.com

Tegn og symptomer på en acephalgic migrene

Enhver migrene kan klassifiseres som en acephalgic migrene, fordi en acephalgic migrene er en migrene som ikke forlater lider med en varig hodepine når symptomene avtar.

Time Frame

En acephalgic migrane varer vanligvis mellom fire og 72 timer.

Symptomer

Migrane symptomer er oppkast, svimmelhet, kvalme, skarp smerte, følsomhet for sterkt lys, følsomhet for støy, uskarpt syn og pulserende smerte.

Prodome

Fase ene er prodrom, noe som skjer flere timer eller dager før hodepine. Symptomene på denne fasen er endret moduser, irritabilitet, depresjon, trøtthet og gjesping.

Aura Phase

Fase to av en migrene, aura fase, skjer gradvis over fem til 20 minutter og varer vanligvis en time. Migrene lider se blendende linjer og auraer rundt gjenstander mens avstår fra skarpt lys.

Pain Stage

Den tredje fasen av migrene er smerten scenen, som er ledsaget av bankende, kvalme og svimmelhet. Dette er den lengste fase av migrene, og den kan vare i opptil 72 timer.

Postdrome Phase

Den postdrome fasen, den fjerde fasen av migrene, etterlater en person føler seg sliten, opplever hodesmerter, humørsvingninger, svakhet, magesmerter og discombobulation.