Digidexo.com

Informasjon om Nutrisystem Diet PlanNutrisystem diett plan er en av mange diett planer på markedet. Du må spise prepackaged mat med denne planen, som du kjøper gjennom Nutrisystem. Men, legger du inn din egen frukt, grønnsaker og meieriprodukter. Det er alltid en god idé å sjekke med legen din før du starter en diett plan for å sikre at det er den rette for deg.

Mat

Alle de Nutrisystem forrettene er riktig porsjonsstørrelser. Du kan bestille pakken spesielt for menn eller kvinner, eller du kan bestille a la carte å plukke dine egne favorittretter.

Frokost

Frokost forrettene består av alt fra kornblanding til egg. Du legge en frukt servering, så som et eple, og et meieri servering, så som et glass 2% melk.

Lunsj

Lunsj består av Nutrisystem lunsj Tree, ett meieri eller protein servering, en salat servering og to spiseskjeer med fettfri salat dressing.

Snack

Din daglige snack består av en frukt servering og ett meieri eller protein servering. Noen mennesker kombinere snack i sine lunsjer og middager.

Middag

Middag på planen omfatter Nutrisystem middag hovedrett, to porsjoner grønnsaker, en salat eller frukt servering og ett fett servering. Du kan bruke vanlig dressing eller nøtter på salaten som fett servering.

Dessert

Nutrisystem inkluderer også desserter. Mange alternativer er tilgjengelige, fra sjokoladeplater til popcorn.

Planner

Nutrisystem Diet Plan inkluderer en måltidsplanlegger som hjelper deg kartlegge dine måltider. Denne planleggeren omfatter også listen over akseptabelt frukt og grønnsaker porsjoner, meieri porsjoner og protein porsjoner.