Digidexo.com

Hvilken effekt ville Antistoffer Ha på et virus som forårsaker influensa?

Når kroppen er truet av infeksjon med en bakterie, virus eller andre sykdomsfremkallende middel (patogen), reagerer immunsystemet ved å produsere antistoffer. Antistoffer bidra til å beskytte kroppen mot virkningene av influensa-viruset.

Funksjoner

Antistoffer er den andre delen av kroppens immunrespons mot influensa; den første delen er interferon, noe som gir støtet til cellene for å forsvare seg mot influensa partikler, i henhold til Microbiology og Immunology nettet.

Effekter

Antistoffer blitt et viktig element i å beskytte kroppen fra en stamme en influensa bare når viruset er fjernet fra systemet, i henhold til mikrobiologi og immunologi Online.

Typer

Det er to forskjellige typer av antistoff som beskytter kroppen fra re-infeksjon ved å målrette to forskjellige virusproteiner: IgG- og IgA-antistoffer.

Time Frame

IgG-antistoffer vare lenger enn IgA-antistoffer og beskytte kroppen mot en stamme av influensa for en lengre tid, i henhold til Microbiology og Immunology nettet.

Betraktninger

Antistoffer bare handle mot spesielle stammer av influensa-viruset, noe som betyr at de ikke kan tilby beskyttelse mot andre stammer.