Digidexo.com

Hva er årsakene til alvorlig Foot Pain?

Alvorlig foten smerte kan være en alvorlig belastning på livet ditt. Ikke bare har du å takle smerte, men den underliggende tilstand som forårsaker smerte også. Det kan være en distraksjon og radikalt hemme bevegelsene dine. Å bli immobilisert steder utilbørlig press på dag-til-dag-aktiviteter, og kan kreve en rullator, stokk eller motorisert stol. Det finnes behandlinger for alvorlig foten smerte tilgjengelig, men det er viktig å forstå årsakene før du kan søke riktig behandling.

Trening

Utføre noen form for høy effekt trening kan føre til skade for dine føtter, spesielt hvis gjentatt over en lang tidsperiode. Eksempler på slike øvelser inkluderer jogging, løping, hopping og litt dans. Denne repeterende og harde bevegelser kan føre til blemmer, hard hud, liktorn, ankel smerter og tilstander som plantar fasciitt.

Sko

En annen vanlig årsak til foten smerte på seg sko som ikke passer ordentlig. For eksempel sko som er for stort kan gni og forårsake blemmer, mens sko som er for små kan klemme tærne og lage liktorn og selv bunions. Det samme kan sies om høyhælte sko, som forårsaker vekten din å bli distribuert i en klosset måte, forårsaker bunions og bue problemer.

Diabetes

Diabetes er en av hovedårsakene til foten smerte på grunn av nerverelaterte skader sykdommen kan skape i føttene. Du kan utvikle åpne sår, tørr sprukken hud og liktorn hvis du har diabetes. Siden nerve reseptorer kan bli alvorlig skadet av denne sykdommen, det virkelige problemet kommer når du skader deg selv, og ikke innser det. Et kutt eller skrape kan ta lang tid å lege i diabetespasienter, forlater dem åpne for infeksjon og potensialet for alvorlige smerter.

Gikt

Noen typer leddgikt kan plage føttene kan forårsake en rekke smerterelaterte problemer. For eksempel kan gikt føre til stortåen å hovne opp og bli betent. Dette er smertefullt å berøre selv lett. Osteoarthritis kan også ta tak, forårsaker leddene i tærne, fot og ankel for å bli smertelig forvridd.

Graviditet

Graviditet er en fantastisk tid av livet, men det er spesielt vanskelig på føttene. Ikke bare er du bærer mer vekt enn du er vant til, vekten er fordelt ujevnt forårsaker du å plassere føttene på en annen måte når du går. Dette kan føre til smerter og muskelkramper i beina, spesielt buene. Graviditet fører også væske til å bygge seg opp i kroppen, noe som gjør hoven, ankler ømme en økt mulighet.