Digidexo.com

Slik bruker du en babymatvarmer

Babymatvarmere er utmerket verktøy for å varme opp, ikke bare barnemat, men formelen og morsmelk også. Varmere babyen varm mat jevnt og ikke la hot spots som mikrobølger kan. De forhindrer også maten blir overopphetet, noe som er spesielt viktig i tilfelle av morsmelk, som kan bli skadet hvis den er oppvarmet for mye. Babymatvarmere kan varme mat og melk opp i løpet av noen minutter, slik at de er ekstremt effektive.

Slik bruker du en babymatvarmer

•  Fyll tanken med vann til et passende nivå. Du ønsker kanskje å bruke destillert vann for dette, da det ikke vil forlate kalkavleiringer over tid.

Velg melk eller mat. Fordi væsker og faste stoffer vil varme på ulike priser, er dette et viktig skritt for at hver av disse for å nå riktig temperatur i en akseptabel tidsperiode.

Velg en starttemperatur. De fleste babymatvarmere ha minst høye og lave innstillinger å velge mellom. Selv på høyeste nivå, men babyens mat bør ikke bli for varmt å mate dem. Disse innstillingene er for det meste basert på preferanse.

Velg volumet av mat eller melk du varmer. Mindre mengder vil ta kortere tid, slik at det er viktig å utpeke volumet blir oppvarmet. Babymat varmere vil automatisk beregne hvor mye tid er nødvendig å varme maten grundig.

Hint

  • Når du kjøper en babymat varmere, til en fin funksjon se etter er en innebygd sterilisator.
  • Selv om det kan sette frossen mat og melken i den varmere, er det viktig å fjerne det fra glassbeholdere før oppvarming for å hindre glasset fra å bryte.