Digidexo.com

Urter for å bidra til lavere blodtrykk

Høyt blodtrykk, også kjent som hypertensjon, oppstår når trykket i blodårene dine holder et jevnt høyt nivå, og øker blodstrømmen for å kompensere. Hvis venstre ubehandlet, kan hypertensjon føre til slag, hjerteinfarkt og hjertesvikt. Noen mennesker finner urter, i forbindelse med et sunt kosthold og mer mosjon, nyttig å senke blodtrykket.

Vestlige Urter

Gurkemeie, hagtorn bær, oliven blad, hvitløk, safran, Valerian rot og misteltein alle har fordeler for hjertet. Gurkemeie er en antioksidant som styrker blodårene og forbedrer blodsirkulasjonen. Hawthorn åpner blodårene og styrker hjertemuskelen samtidig redusere atheroscleroisis. Oliven blad senker blodtrykket og opprettholder en regelmessig hjerterytme. Hvitløk er gunstig for hele kardiovaskulære systemet. Det senker blodtrykket og kolesterolnivået. Crocetin er et stoff som finnes i safran som senker blodtrykket. Valeriana rot inneholder valerenic syre, som holder aminosyre GABA (gamma-aminosmørsyre) fra å bryte ned så raskt. GABA har en direkte effekt på blodtrykket. Valerian rot er et beroligende middel, og bør kun brukes før sengetid. Misteltein regulerer blodtrykk og er gunstig for både hypotensjon og hypertensjon.

Kinesiske urter

Maitake, gingko biloba, ingefær og kudzu er vanlige kinesiske urter som brukes for hypertensjon. Maitake er en sopp som senker diastolisk og systolisk avlesninger. I Japan og Kina, er det også kjent for sine anti-kreft egenskaper. Gingko biloba øker blodstrømmen ved å utvide blodårene. Dette senker blodtrykket ved å redusere belastningen på hjertet. Gingko biloba er også gunstig for hukommelse og hjernens helse. Ginger root forbedrer blodsirkulasjonen og slapper hjertet muskler til å senke blodtrykket. Kudzu er en antioksidant som er 100 ganger kraftigere enn vitamin E. Det senker blodtrykket og bedrer den totale kardiovaskulær helse. Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) utøvere kan også kombinere mer eksotiske urter i tonics, basert på dine symptomer, men denne prosessen krever omfattende kunnskap og bør gjøres under en TCM lege omsorg.

Kosttilskudd

Kosttilskudd inneholder vitaminer og mineraler og er et annet verktøy for administrasjon av blodtrykket. Koenzym Q10, kalium, magnesium, kalsium, folsyre og vitamin B6, B12, C og E er alle hjelpsomme. Q10 er en antioksidant avgjørende for riktig hjertefunksjon. Kalium senker blodtrykket og er ofte brukt sammen med magnesium og kalsium for å opprettholde god helse. Når den brukes sammen, kan de andre vitaminer forebygge hjertesykdom, lavere blodtrykk og hemme atheroscleroisis (fortykkelse av arterieveggene fra kolesterol oppbygging).