Digidexo.com

Hva er behandlingen for Nedre Back Disc Problemer?

Platen problemer i korsryggen kan forårsake store mengder smerte hvis den forblir ubehandlet. Selv om behandling av ryggsmerter var en gang vanskelig og mente lange mengder sykehus tid og rehabilitering, moderne praksis gjøre å få korsryggen sortert ut en mye mer behagelig oppgave.

Ikke-kirurgisk

Noen pasientenes smerter i korsryggen vil avta uten kirurgi. Ikke-kirurgisk behandling for herniated plater kan inkludere resten - særlig i en utsatt posisjon på en seng - fysioterapi, ser en kiropraktor og smertelindring medisinering. Muskel relaxers er også kjent for å lette smerter i korsryggen. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) er ofte foreskrevet for å lette hevelse i plater.

Kirurgi

Kirurgi kan være nødvendig hvis ikke-kirurgiske behandlinger mislykkes. Kirurgi er bestemt i henhold til alvorlighetsgraden av smerte, plasseringen av brokkskiven, og hvor mange tidligere operasjoner har det vært. Diskektomi er den vanligste formen for spinal kirurgi. En liten sliss er gjort i midten av baksiden. Muskelen er revet bort, og nerve rot forårsaker smerte i ryggen, ved å bli presset på av herniating platen, er fjernet. Denne operasjonen er ikke så invasiv og restitusjonstiden er kort.

Akupunktur

Akupunktur er en alternativ medisin for en herniated plate. Det er en metode for å skyve pinnene inn i huden for å lindre nerve smerte og øke flyten av endorfiner og serotonin, som forbedrer generell helse. Akupunktur burde ikke være lettelse opp på for å lindre ryggsmerter av seg selv, men bør praktiseres med fysioterapi i tillegg til å forhindre fremtidige komplikasjoner.