Digidexo.com

tegn på nyreproblemer

Tegn til nyreproblemer hos barn

Tegn til nyreproblemer hos barn


Nyrene er kroppens avfallsinnsamling og fjerning system; uten dem, ville kroppen snart bli overkjørt med giftstoffer. Hos barn, de fleste problemer med nyre oppstå fra fødselen, men diagnosen kan ta flere år. Hold utkikk etter noen vanlige problemer forbundet med nyresykdom hvis du tror barnet ditt kan ha en nyresykdom.

Urinveisproblemer

Mye av avfallet nyrene ta ut av blodet havner i urinen, så når problemene utvikle med nyrer, urin går ofte påvirket. Hvis barnet ditt plutselig har problemer med vannlating eller tisse i sengen, eller føler en brennende følelse når han urinerer, kan det bety en nyre problem. Også, hvis du oppdager blod i urinen, ta kontakt med en lege. Disse skiltene kan indikere en nyre infeksjon, nyrestein eller andre sykdommer.

High Blood Pressure

Mens blodtrykket stiger ofte som folk blir eldre, noen barn har høyt blodtrykk. Nyrene spiller en viktig rolle i kontrollen av blodtrykket og kan heve den hvis nyrene begynner å miste funksjon. Dette resulterer ofte fra en blokkering i urinveiene som nyrestein eller fra en fødsel defekt kalt urin reflux. Urinen kan ikke forlate kroppen og ryggen opp til nyrene.

Hevelse

En av de mest vanlige tegn på en nyre problem er hevelser i hender, føtter og ansikt. Når nyren ikke kan behandle urin, overflødig væske bygger seg opp i legemet, forårsaker ødem eller hevelse-et symptom på mange nyresykdommer så som nefrotisk syndrom og glomerulonefritt. Dette kan være alvorlige; bringe barnet til lege umiddelbart.

Første tegn på nyreproblemer

Første tegn på nyreproblemer


Nyresykdom er en vanlig forekomst i eldre mennesker, mange av dem opplever en generell oversikt over organfunksjon. Nyresykdom kan være forårsaket av infeksjoner, parasitter, kreft, amyloidose, inflammasjon, autoimmun sykdom, trauma, reaksjon til toksiner eller en medfødt forstyrrelse. For sykdommen å bli skikkelig behandlet, er det viktig å gjenkjenne tidlige tegn på nyresykdom og se en lege for behandling.

Vann og Urinering

En av de første tegn på en nyre problem er økt tørste ledsaget av økt vannlating. Nyrene tjene som filtre for kroppen, rengjøring toksiner ut av blodet og å sende dem til urinveiene; funksjonsfeil nyrer føre giftstoffer for å bli værende i blodet. Kroppen forsøker å motvirke dette ved å fylle seg med vann for å "vaske ut" giftstoffer. Økt Vanninntak fører til økt vannlating.

Blod i urinen

Blod i urinen betyr at nyrene er ødelagt. Nyrene fører direkte til urinrøret, slik at skade på nyrene viser seg først via urinen. Blodet kan skyldes kreft, parasitter, traumer, et brudd eller enkle degenerasjon av nyrene. Hvis du oppdager blod i urinen din, søke behandling umiddelbart.

Tretthet og depresjon

Som nyrene slutter å gjøre jobben sin, kroppen blir oversvømmet med giftstoffer. Dette fører naturlig til en mangel på energi og utholdenhet. Nyrene er også ansvarlig for å slippe erytropoietin, som signaliserer kroppen til å produsere røde blodceller. Når nyrene slutte å slippe erytropoietin og færre røde blodlegemer er opprettet, begrenser det kroppens evne til å transportere oksygen fra lungene til kroppen, noe som resulterer i depresjon og energinedgang.

Hevelse

Mennesker som opplever nyresvikt varsel overdrevet hevelse ikke bare i nyrene, men også i sine ekstremiteter. Væske som skal passere gjennom nyrene i filtreringsprosessen i stedet akkumuleres og fører til forstørrede og såre nyrer. Den ekstra væske akkumuleres også i hender, håndledd, ankler, føtter og ben.

Hvorfor Diabetes gjør deg tørst?

Nesten 24 millioner mennesker i USA har diabetes. Tallet fortsetter å vokse, ifølge Centers for Disease Control. Overdreven tørste er en av advarselen tegn på diabetes og også en vanlig bivirkning etter en diabetiker begynner behandling for sykdommen, ifølge American Diabetes Association (ADA). "Hyperglykemi (eller høyt blodsukker) kan oppstå når som helst blodsukker er over målområdet." ADA stater. "Faktisk, symptomene på diabetes er de samme som symptomene på hyperglykemi. Det er fordi diabetes i seg selv fører til hyperglykemi."

Diabetes

Insulin er et hormon som produseres av bukspyttkjertelen som gjør at kroppen din til å slå blodsukker inn i en form for energi cellene kan bruke. Type 1 diabetikere produserer lite eller ingen insulin, og type 2 diabetikere frembringe enten en utilstrekkelig mengde insulin eller er resistente til insulin de produserer. For å unngå de langsiktige bivirkninger av diabetes - som blindhet eller nyresykdom - du må holde blodsukkeret under kontroll. The National Institutes of Health anbefaler en blodsukker rekke 80-130 før måltider og mindre enn 170 etter måltider.

Hyperglykemi

Høyt blodsukker kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert for lite insulin, for mye mat, for lite mosjon, sykdom eller ikke tar muntlige medisiner som anvist. Behandlinger for hyperglykemi inkluderer å ta ekstra insulin og økt mosjon, men behandlinger variere basert på din individuelle tilstand. En personlig behandling plan for håndtering av hyperglykemi bør utvikles med helsepersonell.

Overdreven Tørst

Hyperglykemi er grunnen til at diabetikere opplever sterk tørste. Nyrene dine fungerer som et filter og normalt ta opp glukose i blodet og resirkuler det for kroppen din bruk. Når blodsukkeret er høyt, kan nyrene dine ikke absorbere alt av sukker. I stedet er det overskytende sukker dumpet i urinen, og kroppen din prøver å skylle den ut av systemet ved å produsere mer urin. Den økte urinproduksjonen - og resulterer dehydrering - fører deg til å være svært tørst.

Diabetes og nyrene

Over tid kan hyperglykemi skade nyrene dine. Det ekstra arbeidet som kreves for å håndtere høyt blodsukker kan føre til nyrene å svikte. En tidlig tegn på nyreproblemer er protein lekker inn i din urin. "Det å ha små mengder protein i urinen kalles mikroalbuminuri. Når nyresykdom er diagnostisert tidlig, (i løpet av mikroalbuminuri), flere behandlinger kan holde nyresykdom blir verre," i henhold til ADA. "Det å ha større mengder kalles makroalbuminuri. Når nyresykdom er fanget senere (under makroalbuminuri), end-stage renal sykdom, eller ESRD, vanligvis følger."

Forebygging

Overdreven tørste kan være et tegn på at blodsukkeret er for høyt. Hvis du har denne faresignal, se helsepersonell. Hvis du har blitt diagnostisert med diabetes, holde blodsukkeret under kontroll. Å sørge for at nyrene dine fungerer som de skal, bør du ha en urin test for protein minst en gang i året.

Kosttilskudd årsaker til hyppig vannlating

Mens hyppig vannlating kan være forårsaket av en rekke forhold, alt fra graviditet til en forstørret prostata, er det en rekke kosttilskudd årsaker og løsninger på et problem som rammer mange mennesker, men de fleste er motvillige til å diskutere det.

Forebygging / løsning

To av de vanligste årsaker til hyppig vannlating er koffein og alkohol. De både fungere som diuretika, noe som betyr at de bidra til å redusere væskevolumet i kroppen, så begrense forbruket.

Advarsel

Noen mennesker på lav-karbohydrat dietter klager over hyppig vannlating (blant andre problemer). En måte å fortsatt redusere karbohydrater og bidra til å løse vannlating problemet er å unngå bearbeidet mat som kan være lav i karbohydrater, men er også lav i næringsstoffer og i stedet spise mer frukt, belgfrukter og hele korn som er høy i fiber.

Betraktninger

Hyppig vannlating kan være forårsaket av høyere blodsukker og nyreproblemer, så hvis det blir et reelt problem, bør du oppsøke lege. Hvis du spiser mye kjøtt, kan for mye protein i kosten føre til nedsatt nyrefunksjon.

Misforståelse

Begrense mengden av vann din drink i løpet av dagen kan redusere dine turer til badet, men dehydrering er en langt verre tilstand og er mer skadelig for helsen din. Snarere enn å unngå å drikke et par glass vann hver dag, prøv å redusere eller eliminere brus og koffeinholdige drikker.

Forslag

Ved neste legebesøk, rapportere hyppig vannlating, men vær forberedt på å svare på konkrete spørsmål om hva du spiser og drikker, hvor mye koffein og alkohol du inntar, når du drikker (mye væske på kveldstid kan føre til hyppige nattlige turer til badet) og om noen andre symptomer du måtte ha. Smerter i korsryggen, for eksempel, kan være et tegn på nyreproblemer.

Nylige endringer

Hvis du nylig byttet til en lav-salt diett, kan du finne deg selv urinering oftere, som kroppen justerer seg til ikke trenger så mye væske for å kompensere for natrium nivåer i blodet.

Tegn og symptomer på nyreproblemer

Det finnes mer enn 26 millioner amerikanere med kronisk nyresykdom. Globale myndigheter insisterer det er på vei til epidemien status. Folk flest er ennå uvitende othey utvikler et problem før sykdommen tar full effekt. Forstå tegn og symptomer på en nyre problem kan hjelpe deg med å angripe sykdommen tidlig.

Begynnelse

Kronisk nyresykdom er diagnostisert når en person lider gradvis og ofte permanent tap av nyrefunksjonen over en periode på måneder eller år. Nyrene svekkes, med minsket evne til å behandle avfall. Mens en rekke lidelser føre til CKD, i to av tre tilfeller er det et resultat av diabetes og høyt blodtrykk. Som CKD skrider frem, kan det føre til nyresvikt, krever enten dialyse eller behov for en transplantasjon. Tegn og symptomer på en nyre problem er mangfoldig.

Urin

En endring i vannlating vaner kan være en av de tegn eller symptomer på nyreproblemer. Enkeltpersoner ofte merke et økt behov for å urinere i løpet av natten. I noen tilfeller kan strømning være mye større enn normalt, mens det i andre, hva som føles som et presserende behov for å gå, kan resultere i noe mer enn noen få dråper. Urin kan være skummende eller sprudlende, skyet, blek eller smykket med dråper av blod. Enkelte individer kan se fargen mørkere enormt, med tung blod inkludering. Dette mørkere nyanse er vanligvis tilstede når strømmen av urin er svært liten, eller behovet for å avlaste selv forekommer mindre hyppig.

Hevelse

Vann oppbevaring øker i kroppen som nyrene svikter i arbeidet med å riktig behandle væske; dette fører til føttene, ankler, ben, hender og ansikt å svelle. I første omgang vil pasientene merke en problemer med montering i sko, og poser og hevelse vil oppstå rundt øynene, spesielt om morgenen.

Bad Breath

En metallisk smak ofte oppstår, noen ganger ledsaget av pust som lukter ammoniakk. Dette er et resultat av en opphoping av et avfall som kalles uremia i blodet. I tillegg til tap av matlyst, kan matvarer smaker annerledes, og noen mennesker mister interessen i å spise bestemte elementer som kjøttprodukter.

Tretthet / Anemi

Nyrene produsere et hormon som ber kroppen for å bygge de røde blodlegemene som er nødvendige for å bære oksygen gjennom hele systemet. Når nyrene mislykkes, er dette hormonet reduseres, og transport av energi-styrke oksygen er begrenset, slik at hjernen og muskler til dekket raskt. Denne tilstanden kalles anemi. Følelse av svimmelhet og en manglende evne til å konsentrere seg er forbundet med anemi, som hjernen ikke er i stand til å motta mengden av oksygen den trenger for å fungere. Kortpustethet oppstår som et resultat av både anemi og en oppsamling av væske i lungene relatert til manglende evne til å regulere vann i kroppen. Anemi fører også frysninger og en følelse av å være kald hele tiden.

Andre symptomer

Den økte avfall i blodet fører til flere tegn og symptomer på en nyre problem, som tørr hud, utslett og tunge kløe. Noen pasienter sier de kan føle kløe dypt ned i beinet med ingen mengde skrape lindrende følelse. Økte giftstoffer i kroppen også resultere i vanlig kvalme og oppkast som systemet prøver andre måter å kvitte seg med giftstoffer. Økte smerter i bena, flankene eller ryggen kan være som kommer fra de berørte nyrene og ofte er et tegn på en bestemt type nyre lidelse som kalles polycystisk nyresykdom

Tegn og symptomer på nyresykdom & Lupus

Omtrent en tredjedel av mennesker med systemisk lupus erythematosus (SLE) krever medisinsk behandling for betennelse i nyrene. Lupus er en kronisk inflammatorisk autoimmun sykdom som påvirker mange deler av menneskekroppen, med nyrene å være mest sårbare.

Hvordan Lupus svekker nyrer

Et sunt immunforsvar angriper utenlandske virus og bakterier ved å produsere proteiner som kalles antistoffer. Hos personer med lupus, disse antistoffer, også kalt auto-antistoffer, angripe normalt friskt vev. Kapillærene i nyrene kan bli betent som auto-antistoffer bygge opp. Dette senker nyrefunksjonen, og kan forårsake nyresvikt.

Lupus nefritt, betennelse i filtrering enheter i nyrene, er ikke den eneste årsaken til nyresykdom hos mennesker med lupus. Aspirin og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) som brukes i lupus behandling kan svekke nyrefunksjonen og føre til væske buildup.

Smertestillende kan ofte påvirke nyrene, og som lupus lider ofte krever medisiner for smerter, er det viktig at nyre-funksjoner kontrolleres regelmessig i lupus pasienter.

Medisinske tester for tidlige tegn på lupus nefritt

Også kalt lupus glomerulonefritt, lupus nefritt, kan være til stede uten tegn eller symptomer i de tidlige stadier, med unntak av de som finnes i medisinske tester.
Forhøyede røde blodlegemer og protein nivå kan dukke opp i en urinalysis gjort av helsepersonell og kan være det første tegn på en nyre problem i lupus pasienter. En blodprøve som heter serum kreatinin kan vise hvor godt nyrene eliminere avfallsstoffer. En nyre biopsi er ofte anbefalt hvis lupus nefritt er oppdaget. Biopsi kan hjelpe legen å identifisere alvorlighetsgraden av nefritt og bestemme riktig behandling.

Høyt blodtrykk som et faresignal

Lupus nefritt kan føre til høyt blodtrykk, som i sin tur kan ytterligere skade nyrekapillærer. National Institutes of Health og National Heart Lung and Blood Institute anbefaler at personer med lupus nefritt opprettholde et blodtrykk på 130/80 eller under.

Ødem

Ofte den første fysiske symptom på nyre betennelse hos personer med lupus, ødem vanligvis presenterer seg som hevelse i bena, ankler og føtter. Hvis legemet fylles med avfallsprodukter og ekstra vann, kan ødem oppstå i hendene, så vel som de nedre ekstremiteter. Symptomer på tretthet og svakhet vil vises som kroppen blir stresset av mangelen på rent blod den trenger for å fungere. Ubehandlet, vil dette føre til uremi og forårsake koma, kramper og død.

Blod i urinen

Hematura, eller blod i urinen, er en av de første tegn på sykdom glomeruli. Dette kan behandles med immunsuppressive medikamenter eller steroider. Glomeruli sykdom angriper glomeruli i nyrene. Nyresykdommer forårsaket av autoimmune sykdommer så som lupus er gruppert i glomeruli sykdomskategori.

Andre tegn og symptomer

Selv tidlig nyresykdom ikke kan vise tegn eller symptomer, som det skrider frem subtile tegn kan bli klart. Endringer i frekvensen til vannlating, kan muskelkramper eller en mørkfarging av huden forekomme. En person kan føle seg trøtt, har problemer med konsentrasjon og lider anfall av oppkast eller kvalme. Tap av appetitt eller en følelse av nummenhet eller kløe kan også indikere nyreproblemer.

Tidlige tegn på nyresykdom

Nyresykdom er en ganske vanlig, men likevel urovekkende, sykdom fordi symptomene vanligvis ikke vises før sykdommen er godt sammen. Det er få tidlig advarsel skilt, så hvis du er på et høyere risiko for nyresykdom, er det viktig å vite hva du skal se etter. Nyresykdom, hvis ubehandlet, kan føre til nyresvikt, som kan til slutt være dødelig. Holde tritt med dine physicals, inkludert blodprøver og urinanalyse.

Funksjon

Nyrene er to knyttneve-sized filtreringssystemer nærheten ryggen på hver side av ryggraden. Nyrene filter avfall og overflødig vann fra blodet og starte prosessen med å konvertere disse avfallsstoffer og vann i urinen. Når nyre sykdom rammer, trenger de organer ikke fungere effektivt, noe som resulterer i kjemiske ubalanser i blodet, samt for mye eller for lite vann i kroppen, noe som påvirker mobilnettet helse.

Urinering Endringer

Kronisk nyresykdom (CKD) kan somle i årevis før nyresvikt utvikler seg. Men på veien dit kan være tegn, spesielt endringer i vannlating. Hvis du oppdager at du får opp om natten for å tisse oftere, eller hvis du finner deg selv urinerer mer eller mindre enn du vant til, kan det være du har nedsatt nyrefunksjon. Ta hensyn til endringer i urinen din. Er det blek hele tiden, eller er det foamier? Hvis noen av disse endringene utvikle, informere legen din umiddelbart.

Cardiovascular Health

Fordi nyrene spiller en nøkkelrolle i å opprettholde den kjemiske balansen i blodet, administrere blodtrykket og få blod arbeidet gjort med hver årlige fysiske. Hvis du har høyt blodtrykk, diabetes eller noen form for hjertesykdom, er du på høyere risiko for nyreproblemer. Ha nyre helse vurderes, selv om du ikke har ytre tegn på nedsatt nyrefunksjon.

Hevelse

Hvis sviktende nyrer ikke skal fjerne væske fra kroppen effektivt, vil væske bli beholdt, spesielt i føtter og ankler, ben, hender og ansikt. Hvis du legger merke til hevelse i ethvert område av kroppen, må det undersøkes snarest. Hvis nyresykdom diagnostiseres på dette punkt, kan det være avansert, men det fortsatt kan behandles og håndteres.

Andre symptomer

Nyre dysfunksjon kan føre til en kjemisk ubalanse som påvirker hvordan mat smaker. Du kan ha dårlig ånde og en ammoniakk eller metallisk smak i munnen. Du kan også føle seg trøtt eller kortpustet (på grunn av væske i lungene).

Betydning

Nyresykdom er en tilstand som rammer anslagsvis 26 millioner amerikanere, eller om lag én av ni voksne. Mange andre er i faresonen for å utvikle tilstanden. Hvis du er høy risiko for diabetes og / eller hjertesykdom, er du i faresonen for noen nyre dysfunksjon.

Tegn og symptomer på nyresvikt

Tegn og symptomer på nyresvikt


Kronisk nyresvikt, også kjent som nyresvikt, er vanligvis en gradvis prosess, og det er ofte på grunn av diabetes eller høyt blodtrykk. Dette er en svært alvorlig tilstand som bør umiddelbart behandles som det kan utvikle seg til end-stage nyresykdom som krever dialyse eller nyretransplantasjon.

Symptomer

Det kan være svært få eller ingen symptomer på utbruddet av nyresvikt; faktisk, kan du ikke innse du har nyreproblemer før du har mistet om lag 25 prosent av nyrefunksjonen. Når du har nådd dette stadiet, kan noen symptomer inkluderer høyt blodtrykk, plutselig vektendring, anemi, kvalme og oppkast, svakhet og tretthet eller smerter i korsryggen og side. Du kan også oppleve mental nedgang, vedvarende kløe, muskelrykninger og kramper, mørkere-farget urin og søvnproblemer.

Medvirkende faktorer

Progressiv nyreskader forekommer vanligvis hos personer som har hatt en kronisk sykdom over en periode på flere år. Noen forhold som kan bidra til nyresvikt er diabetes, hypertensjon (høyt blodtrykk), gikt, pågående eksponering for giftstoffer som bly eller karbontetraklorid og kroniske nyreproblemer. Nyreproblemer kan inkludere cyster i nyrene, en forstørret prostata, nyrestein eller svulster; disse forholdene føre til blokkering av nyrearterien som kan blokkere den normale flyten av urin.

Behandling

Dessverre har nyresykdom ingen kur. Behandling kan bremse utviklingen av sykdommen sammen med tegn og symptomer. En nefrolog vil gjøre det ultimate diagnose og tilbyr en plan for omsorg for å redusere symptomer. Den beste måten å kontrollere utviklingen av nyresvikt, er å kontrollere den underliggende sykdommen. Hvis du har kronisk nyresvikt på grunn av diabetes, så bør du nøye overvåke blodsukkeret, eller hvis du har høyt blodtrykk, sørg for at du ser din diett og trene for å kontrollere høyt blodtrykk. Behandling for end-stage nyresvikt innebærer dialyse så til slutt en nyretransplantasjon. Dialyse er prosessen med å filtrere nyrene kunstig. Det er mange farer forbundet med dialyse, slik som infeksjoner, men uten behandling, kan nyresvikt være dødelig.

Tegn og symptomer på Weil sykdom

Weil sykdom er en del av et undersett av sykdommer som kalles smittsomme bakteriesykdommer. Denne klassen av sykdommer er svært smittsom og ekstremt farlig. Weil sykdom, som også er kjent som leptospirose, er sjelden og ekstremt vanskelig å diagnostisere, som er dokumentert av dens symptomer.

Sykdomsforløpet

Leptospirose styrer seg selv mye som influensa. Den inkubasjonsperiode i kroppen er omtrent 3 uker, med symptomene som presenterer seg mellom 3 og 14 dager. Sykdommen vil vanligvis ebbe etter noen dager, gir inntrykk av utvinning, før retur.

Første fase

Sykdommen treffer folk plutselig, og starter med flulike symptomer som muskelsmerter, kvalme og feber høyere enn 102 grader F. Alvorlig hodepine også følge den første fasen, treffer plutselig med trykket og smerten av migrene. I om lag en tredjedel av alle leptospirose, vil den enkelte smittede utvikle et utslett. Dette utslett ligner i utseende til det som er forårsaket av hjernehinnebetennelse. Det vises røde med en rekke pinpricked-daler.
Bakteriene lever i blodet i løpet av denne tidsperioden. I milde tilfeller vil sykdommen bli utkjempet av hvite blodceller og holdt i sjakk. I alvorlige tilfeller kan de blodbårne bakterier føre legemet for å gå inn i septisk sjokk.
Den første fasen vil ofte vare i 3 til 5 dager.

Andre fase

Det andre vinduet av sykdommen ikke åpne i milde tilfeller. Vanligvis begrenset til moderat til alvorlige tilfeller av leptospirose, vil en andre fase vanligvis manifestere seg etter 2 til 3 dager med tilsynelatende bedring. Denne andre fasen er vanligvis mer aggressive, med retur av feber, hodepine og muskelsmerter, samt smerter i overkroppen og flere symptomer som etterligner hjernehinnebetennelse - nakkestivhet, oppkast og nyreproblemer.
Milde tilfeller vil klare opp helt i 3 til 5 uker.

Tegn på alvorlighetsgrad

I mer alvorlige tilfeller kan personer med leptospirose forvente alvorlige, og ofte, dødelig, orgel traumer. Gulsott vil utbruddet, en indikasjon på lever og nyresvikt. Bakteriene vil også føre til infeksjoner i hjertet og forårsake massive indre blødninger.
Personer med dårlig helse vil se sykdomsutbruddet og fremgang mye raskere, med døden en nesten sikkerhet.

Behandling Weil sykdom

Massive doser av antibiotika er nødvendig for å behandle sykdommen. Leger vil foreskrive Chloramphenicol, erytromycin, penicilliner og tetracykliner å bekjempe infeksjonen. I alvorlige tilfeller som påvirker nyrene og leveren, er dialyse betraktet som en viktig behandling for å hjelpe kroppen til å opprettholde nedsatt helse.

Tegn og symptomer på en hypertensiv krise

En hypertensive krise er en alvorlig økning i blodtrykket, vanligvis høyere enn 180/110, som kan føre til hjerneslag.
Det er tegn og symptomer på en hypertensiv krise å se opp for. Ignorerer disse skiltene kan føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt.

Stage 3 hypertensjon igns og symptomer på en hypertensiv krise

Personer som har problemer med høyt blodtrykk bør være klar over de komplikasjoner av en plutselig, kraftig økning i blodtrykket fører til en hypertensiv krise. Blodtrykk over 180/110, kalt Stage 3 hypertensjon, kan inflame blodkar, forårsaker dem til å lekke blod. Dette kan føre til farlige komplikasjoner, inkludert et hjerneslag eller hjerteinfarkt.

En person opplever Stage 3 hypertensjon bør du oppsøke lege umiddelbart. Rask, nøyaktig diagnose og umiddelbar, riktig behandling kan redde pasientens liv; det kan også bety forskjellen mellom varig uførhet og utvinning.

Symptomer

En dårlig hodepine, kortpustethet, alvorlig angst, papilleødem (der hodet av synsnerven sveller), og pedal endema (opphopning av væske i føttene) er alle symptomer på en akutt hypertensiv krise. Blodtrykk på det presserende nivå ikke skader kroppens organer; leger kan bruke medisiner for å senke blodtrykket til trygge nivåer i løpet av timer. En haste hypertensive krise kan behandles utenfor sykehus uten intravenøse medikamenter, men pasienter trenger oppfølging og medisinsk tilsyn.

En haste hypertensive episode kan utvikle seg over dager eller uker. Årsakene omfatter vanligvis ukontrollert høyt blodtrykk øker trykket i hjernen, hypertensjon før og etter operasjonen, og sykdom i kransarteriene.

Emergency krise

Høyt blodtrykk som er aktivt skade organer eller i ferd med å skade dem signaliserer en nødsituasjon hypertensive krise. Blant de tegn og symptomer på en akutt krise er angina (brystsmerter), hovne eller blødende øyne, dyspné (kortpustethet), angst, hodepine, og beslag.

Nøds krise Pasienten bør tas opp på en gang til en intensivavdeling. Leger kan injisere vasodilaterende legemidler (legemidler som utvider blodkar) for å redusere blodtrykket langsomt og sikkert. Men leger må være forsiktig: hypoperfusjon, en plutselig reduksjon i blodtrykket, kan skade vener og arterier i hjernen og hjertet, forårsake nyreproblemer og retinal arteriell okklusjon (lukking av øyet sentrale arterie) som fører til blindhet.

Leger og ansatte skal kontinuerlig overvåke pasientens blodtrykk.

En nødsituasjon hypertensive krise viser en rekke livstruende symptomer inkludert blødning i hjernen (slag) og akutt hjerteinfarkt (hjerteinfarkt). De kan også omfatte lungeødem (væske i lungene), svangerskapsforgiftning (kramper) hos gravide kvinner, hjerneødem (hevelse eller blødning i hjernen), og aortadisseksjon (en rift i hovedpulsåren som fører blod fra hjertet).

En krise krise kan også føre til en aneurisme (en bule i en blodåre), akutt svikt i venstre ventrikkel (hovedkammer av hjertet), hypertensiv encefalopati (hjerneskade), encefalopati (forvirring eller koma), en subarchnoid hemorrage ( blodoppsamlings under membranen som omgir hjernen) eller intracerebral blødning (a blodkar sprekker i hjernen).

Bidragsytere

Kirurgi kan utløse en hypertensiv krise. Så kan uoppdaget forverring av eksisterende høyt blodtrykk. Spiser for mye salt kan sette den av. Andre bidragsytere inkluderer trekker seg fra alkoholmisbruk, nevrologiske tilstander, over-the-counter preparater som inneholder pseudoefedrin, pluss bruker kokain og andre illegale rusmidler.

None

None

None

None

None

None

Tegn og symptomer på nyresvikt og hjertesykdom

Hjertesykdom er en av de ledende helseproblemer i Amerika, men problemer med nyrene er på vei oppover også. Å vite hva som forårsaker disse problemene og deres symptomer kan hjelpe med tidlig diagnose og potensielt redde liv.

Hva fører til nyresvikt?

Nyresvikt er vanligvis forårsaket av en av to ting - dehydrering eller blodtap. Blodtapet kan være forårsaket av en skade eller til og med et problem med sirkulasjon, mens dehydrering kan være fra en mangel på vann, eller kan også være forårsaket av noen virus. Diabetes, nyrestein, noen medisiner og høyt blodtrykk kan også føre til problemer for nyrene.

Symptomer på nyreproblemer

Nyreproblemer mesteparten av tiden ikke viser noen tegn, og det er grunnen til svikt i nyrene er ofte livstruende. Tidlig på, fører til nyresvikt vanligvis et tap av energi eller generelle kroppen svakhet. Andre tegn er bare oppdages gjennom blodprøver, som stigende kaliumnivå og et høyt nivå av urea i blodet.

Årsakene til hjertesykdom

Hjerteproblemer er hovedsakelig forårsaket av blokkeringer i hovedårene som flyter blod til hjertet. Disse treskoene tillater ikke blod gjennom og få hjertet til å miste funksjon. Hvis problemet fortsetter uten å bli fast, kan disse tresko slutt blokkere arterien og forårsake hjertesvikt.

Symptomer på hjertesykdom

Kronisk tretthet er ofte det første tegnet noe er galt med hjertet. Kortpustethet og en "racing" hjerteslag fra små aktiviteter er definitivt et tegn på det er et problem. Personer med hjerteproblemer også oppleve forvirring og svimmelhet, samt kvalme.

Forebygge hjerte og nyreproblemer

Unngå medisiner som kan forårsake nyresvikt er en enkel måte å forebygge problemer. Få blodet testet hver seks til åtte måneder, eller oftere hvis legen mener du er i faresonen. Hjertesvikt kan også forebygges ved å spise sunnere og holde en stabil vekt.

Tegn og symptomer på en Vitamin D Overdose

Vitamin D er et fettløselig vitamin, noe som betyr at kroppen lagrer unødvendige mengder for senere, i stedet for å fjerne overflødig gjennom urinering. Spise mat med vitamin D er svært lite sannsynlig å resultere i toksisitet eller overdose, men tar høye doser av kosttilskudd i flere måneder kan skape problemer.

Hyperkalsemi

Når kroppen lagrer for mye vitamin D, et overskudd av kalsium og fosfor forekommer. Dette fører til avleiringer dannes på nyrer, lunger og blodkar. Forhøyet kalsium kalles hyperkalsemi.

Tidlige symptomer

Primære og innledende hyperkalsemi symptomer inkluderer mangel på matlyst, kvalme og oppkast.

Ytterligere tegn

Andre tegn på hyperkalsemi kan omfatte forvirring, diaré, overdreven vannlating og uvanlig tørst, kløe, nervøsitet og svakhet. Hjerte arytmi kan også forekomme.

Nyrestein

Bruk av både kalsium og vitamin D-tilskudd ved postmenopausale kvinner var knyttet til en 17 prosent økning i risikoen for nyrestein i løpet av en 7-årig studie sitert av det amerikanske National Institutes of Health (NIH).

Advarsel

Alvorlige nyreproblemer kan utvikle med vitamin D overdose, inkludert forkalkninger, protein i urinen og utilstrekkelig nyrefunksjon som resulterer i avfall bygge opp i kroppen. Til slutt, kan nyresvikt oppstå.

Tegn og symptomer på en Vitamin D Defiency

Tegn og symptomer på en Vitamin D Defiency


Vitamin D er et viktig vitamin finnes i mange matvarer som melk, egg og ost. Kroppen absorberer også vitamin D fra solen. Imidlertid har mangel på sol og riktig kosthold igjen mange mennesker mangelfull i dette viktige vitaminet. Dr. Marcelle Pick, er en fødselslege / gynekolog og co-grunnlegger av kvinner til kvinner Clinic. Hun sier at vitamin D-mangel er et utbredt problem som er knyttet til flere sykdommer som hjertesykdom, depresjon og beinskjørhet.

Alvorlig Svette

Ifølge The feil diagnose nettsted, er rikelig svette et tegn på vitamin D-mangel. Dette kan også føre til en person til å føle seg urolig og irritabel. Det kan også ta tid å rette en mangel.
Ta kosttilskudd og spise mat rik på vitamin D bør bidra etter flere måneders forbruk. Hvis du er sterkt mangelfull i vitamin D, bør du oppsøke lege med en gang.

Bone Misdannelser

The Wrong Diagnose nettsted sier, en alvorlig tegn på vitamin D-mangel er bein misdannelser. Dette skjer over tid fordi vitamin D og kalsium arbeide sammen for å bygge sunne bein og tenner.
Når kroppen er mangler dette viktige vitamin, kan benene mykne, noe som resulterer i misdannelser. Dette kan også føre til bowlegs og utvidelse av håndledd og skallen. Dette kan være et alvorlig problem, spesielt for eldre mennesker, som er utsatt for brudd.

Lavt immunforsvar

Et annet viktig tegn på et vitamin D-mangel er lavt immunforsvar. Vitamin D er viktig for et sunt immunforsvar fordi dette næringsstoffet oppmuntrer kroppen til å lage naturlige antibiotika som off inntrengerne. Hvis du får syk med influensa og andre store virus hele tiden, kan du være mangler vitamin D. lavt immunforsvar kan også være et resultat av en underliggende medisinsk tilstand.

Vekttap

Dr. Pick sier også et annet tegn på vitamin D-mangel er alvorlig vekttap. Hvis du oppdager at du taper vekt og lider av andre symptomer på vitamin D-mangel, og deretter se en lege. Dr. Pick anbefaler å drikke befestet melk og får solskinn fordi kroppen ikke kan lage vitamin D på egen hånd.

Nyreproblemer

Ifølge kvinner til kvinner nettside annet tegn er nyre (nyre) problemer. Dette kan resultere i en rekke andre symptomer som for eksempel urinveisinfeksjoner, og blod i urinen. Nyrene er ikke i stand til å fungere skikkelig i mennesker som er alvorlig mangelfull i vitamin D.

Fatigue

Et annet tegn er tretthet og lavt energinivå, i henhold til de kvinner til kvinner hjemmeside. Hvis du er trøtt hele tiden, kan du bli lider av en underliggende medisinsk tilstand eller vitamin D-mangel. Tretthet kan føre til andre problemer som søvnproblemer og depresjon. Trøtthet er også knyttet til anemi (lavt antall røde blodlegemer) teller, så du må kanskje supplere din diett med vitamin D og jern.

Tegn og symptomer på anemi hos menn

Tegn og symptomer på anemi hos menn


Mens forskjellige typer av blodmangel eksisterer, er det kjennetegnet ved en mindre enn normal røde blodceller (RBC) teller, å påvirke leveringen av oksygen i kroppen. Ifølge Dr. Siamak Nabili på MedicineNet.com, betyr diagnose av anemi hos menn RBC teller er mindre enn 13.5 gram / 100 ml. En rekke symptomer kan indikere anemi, og noen typer anemi har svært spesifikke tegn. En lege bør konsulteres dersom noen av disse symptomene vedvarer.

Vanlige symptomer

Vanlige anemi symptomer inkluderer mangel på energi, unormalt rask puls, hodepine, pustevansker, problemer med å fokusere på oppgaver, svimmelhet, blek hud, kramper og problemer med å sove.

Jernmangel

Tegn på anemi forårsaket av en jernmangel inkluderer ønske om å spise unaturlig eller uspiselige gjenstander som papir eller gresset, negler kurve i en oppadgående bevegelse, og munnen blir veldig sår og begynner å sprekke.

B-12 vitaminmangel

Anemi på grunn av en B-12 vitamin-mangel forårsaker prikkende følelse i beina, problemer med å gå, hukommelsestap, mentale ustabiliteter inkludert hallusinasjoner eller paranoia, og redusert følesans.

RBC Destruction (kronisk og Sudden)

To typer RBC ødeleggelse eksisterer, inkludert kronisk og plutselig. Begge former for RBC ødeleggelse omfatte følgende symptomer: gulfarging av hud og øyne, misfarget urin, og gallestein eller nyreproblemer. Andre tegn på plutselig RBC ødeleggelse er beslag og blåmerker.

Blyforgiftning

Blyforgiftning er en årsak til anemi. Symptomene inkluderer magesmerter, oppkast, en linje dannet over tyggegummi som er blå-svart i fargen, og forstoppelse.

Sigdcelle

Sigdcelleanemi er en sykdom som er preget av tretthet, enkel entreprenør infeksjoner og alvorlige felles, bein og magesmerter.

Hvordan bruke Negler som tegn på helseproblemer

Hvordan bruke Negler som tegn på helseproblemer


Vi bite, fil og male våre negler, avhengig av humør eller anledning. Men vi ofte ikke klarer å gjøre våre negler hva som er mest presserende - se på dem etter tegn til helseproblemer. Selv ikke vanligvis det første tegn på at noe er galt, kan varierte unormalt av neglen signalisere det på tide å se en lege.

Bruksanvisning

•  Undersøk dine negler for variasjoner i farge. Ifølge WebMD, kan hvite negler betegne helsemessige problemstillinger knyttet til leveren, for eksempel hepatitt; mens gule negler kan signal luftveis- og lungeproblemer eller diabetes. Nyreproblemer er forbundet med negler som er halvt hvit og halvt rosa.

Se under neglen til neglesengen. Vær oppmerksom på spiker senger som er røde eller bleke. Røde spiker senger har vært knyttet til hjertesykdom, mens hvite eller bleke spiker senger har vært knyttet til anemi, ifølge WebMD. Røde striper har vært knyttet til lupus og bindevevssykdommer, mens mørke linjer under neglen kan signalisere melanom.

Gni fingrene over neglen. Ribbing av neglen kan signal psoriasis eller inflammatorisk artritt. Lungesykdommer kan varsles med overflødig vev nær endene av fingre, kalt "clubbing", ifølge WebMD. Clubbing er også assosiert med "inflammatorisk tarmsykdom, hjerte- og karsykdommer og leveren forhold", ifølge Mayo Clinic. Anemi kan også være forbundet med "spooning" av neglene, hvor kantene av spiker vippe oppover, likner en skje.

Kontroller at spikeren er fortsatt festet til negl. Hvis spikeren blir frakoblet fra sjiktet, kan den signalisere en myriade av tilstander, inkludert underernæring og ukontrollert diabetes.

Tips og advarsler

  • Gå til legen din dersom du merker unormalt av neglene. Pass på å merke noen ekstra symptomer samt hvor lenge neglene har hatt farge og tekstur forskjeller.

Tegn på Skin Bleking

Tegn på Skin Bleking


Skin bleking, også kjent som den hvite huden eller hud lightening, reduserer misfarging og hyperpigmentering av huden. Prosessen kan oppnås med naturlig hjemme rettsmidler eller kjemisk baserte kremer og lotions. Naturlig rettsmidler fungerer best på hudsykdommer som alder flekker eller fregner. Kjemisk baserte hud bleking produkter er ofte brukt til av etniske grupper som ønsker å lette hudens utseende og kan ha en ødeleggende effekt på huden. Avhengig av behandling som brukes, kan tegnene på huden bleking være skadelig eller nyttig.

Misfarging av huden og betingelser

Hud bleking ved hjelp av en kjemisk krem ​​eller lotion kan resultere i arrdannelse av huden og alvorlig betennelse. Tilstanden kan være irreversible og smertefull. Rød eller gul hoven hud vev, fortynning av huden, flerfargede flekker på huden, alvorlig akne, tidlig rynker, dype rynker eller alvorlige brannskader er flere potensielle tegn på huden bleking ved bruk av kjemikalier. Produkter som inneholder hydrokinon og kvikksølv vanligvis kan føre til denne typen ekstrem reaksjon.

Mørkfarging av huden

Bruken av kjemikalier for huden bleking potensielt kan mørkne huden området der de kjemiske-baserte kremer brukes. Huden mørkner inn i en tilstand som kalles ocronosis hvor pigment under huden reduseres og fører til en læraktig hud tekstur og strekkmerker å dukke opp. Dette resultat er typisk irreversibel.

Skin Peeling

Visse hud bleking behandlinger kan føre til at huden å flasse og vises tørr, tynn og ashy. Huden kan også vise tegn til rødhet, har en stikkende følelse, brenne eller kløe i løpet av prosessen. Irritasjon kan vedvare lenge etter at prosedyren er avsluttet.

Skin Lightening

Riktig bruk av huden bleking produkter, påføring av huden bleking behandlinger av en profesjonell hudlege eller bruken av hjemmelagde bleking produkter kan resultere i lightening hudens pigmentering og korrigere hudsykdommer forårsaket av forurensning eller soleksponering. Pigmentflekker og fregner vil virke lysere, men kanskje ikke helt borte. En merkbar forskjell i fargen skal vises og hudens tekstur og tone bør se sunn.

Interne Effects

Skin bleking bruke sterke kjemikalier eller overdreven behandlinger kan være giftig for kroppen og pådra seg langvarige helseproblemer. Alvorlige helseproblemer kan inkludere kreft, skjoldbrusk forhold, nyreproblemer og i verste fall død.

Tegn og symptomer på høy urinsyre

Tegn og symptomer på høy urinsyre


Høye urinsyre (kjent medisinsk som hyperuricemia) kan resultere på grunn av enten en økning i puriner, som er nitrogenbaserte forbindelser som brytes ned til urinsyre, eller på grunn av en sykdom eller annen medisinsk tilstand, slik som kreft. Vanligvis reiser urinsyre gjennom leveren, kommer inn i blodet, og er enten skilles ut i urinen eller er behandlet i tarmen. Hvis kroppen produserer for mye urinsyre, kan flere tegn og symptomer.

Urinsyregikt

I noen av personer med høy urinsyre, kan krystalliserte fragmenter av syre inflame leddene, forårsaker en tilstand som kalles gikt. Ifølge mayoclinic.com, er gikt preget av intense leddsmerter, spesielt i knær, føtter, håndledd og hender. Mens denne akutte smerter ofte oppstår plutselig-oftest i løpet av natta-og deretter forsvinner, er det ikke uvanlig for personer med gikt lider av langvarig ubehag. I noen tilfeller, ifølge ovenstående kilde, kan leddene bli hovne og røde.

Ureter Blokkering

Ligner på hvor høye urinsyrenivåer kan forårsake interferens med leddene, kan tilstanden også føre til blokkering av ureter, kanalen der urin føres fra nyrene til blæren. Ifølge OncoLink ved cancer.med.upenn.edu, er ureter blokkering forbundet med en rekke ubehagelige symptomer. Disse inkluderer oliguri (en usedvanlig liten mengde urinproduksjon), hematuri (blod i urinen), ødem (overflødig væske produksjon i kroppen), høyt blodtrykk (også kjent som hypertensjon), magesmerter, tretthet og urin som inneholder partikler materie eller på annen måte er overskyet.

Nyreproblemer

Ifølge chemocare.com, er høye urinsyrenivåer også assosiert med økt risiko for nyreproblemer. Disse inkluderer nyrestein og-i noen tilfeller-nyresvikt. Ifølge ovenfor kilden, er disse risikoene økt drastisk hvis du har en pre-eksisterende tilstand, spesielt nyresvikt, eller en abdominal tumor, eller hvis du har tatt nefrotoksiske antibiotika (som er giftige for nyrene, men de kan også være brukes for å bidra til å regulere nyrefunksjon).

Feber

Febrilsk symptomer som følge grunn av høye urinsyrenivåer, for eksempel kroppstemperatur, høy kroppstemperatur, og trøtthet, er vanligvis assosiert med pre-eksisterende forhold. Ifølge chemocare.com, tumorlysesyndrom-en bivirkning av kreft behandlinger, ofte produserer høye urinsyrenivåer og de ovennevnte febersymptomer. Dette syndrom er ofte forårsaket av kjemoterapi, men det kan også utløses av steroid-behandling. Andre symptomer kan være kvalme, oppkast, diaré og tap av matlyst.

Tegn og symptomer på Too Much blodtrykk medisiner

Tegn og symptomer på Too Much blodtrykk medisiner


Høyt eller lavt blodtrykk kan være en livstruende tilstand, forårsaker hjerteinfarkt, slag, aneurismer og blodpropper. Leger fore en rekke forskjellige typer av medisiner for å styre en persons blodtrykket. Men det kan også være risiko forbundet med disse stoffene hvis noen tar for mye. Her er noen tegn å se etter.

Betablokkere

Betablokkere behandle høyt blodtrykk ved å blokkere nerveimpulser til hjertet og blodårene. Noen eksempler på betablokkere er Atenolol (Tenormin) Zebeta (bisoprolol) og Coreg (karvedilol). Ifølge National Hjerte Lung and Blood Institute, betablokkere gjør at hjertet slår langsommere og ikke så vanskelig, senke blodtrykket og avslappende hjertet så det er ikke være så overarbeidet. Men en overdose av betablokkere kan føre til pusteproblemer, feber, tretthet, tåkesyn eller dobbeltsyn, forvirring og enda en koma eller død, advarer nettstedet drugs.com.

ACE-hemmere

ACE (for angiotensin converting enzyme) hemmere som Benazepril (Lotensin) eller Captopri (Capoten) hindrer hormonet angiotensin II, som gjør at blodårene til å trekke. Som et resultat, vil den slappe av fartøyet, slik at en enklere blodstrøm og resultere i lavere blodtrykk. Hvis for mye av denne medisinen er tatt kan det føre til nyreproblemer og alvorlig lavt blodtrykk. Tegnene på en overdose kan inkludere svimmelhet, endring i bevissthet, manglende evne til å urinere eller en generell dårlig følelse. Hvis du mistenker at noen har tatt for mye av en ACE-hemmer, bør du umiddelbart søke medisinsk hjelp.

Alfablokkere

For årene kardiologer har brukt alfablokkere --- Minipres (prazosin), Cardura (doxazosin), Hytrin (terazosin) og Flomax (tamsulosin), blant andre --- å kontrollere høyt blodtrykk ved å redusere nerveimpulser i blodårene, ifølge The National Heart and Lung Blood Institute. Tegn på overdose kan inkludere svimmelhet, hodepine, hypotensjon og enda væskeretensjon.

Vasodilatorer

Leger ofte ser til å forbedre sirkulasjonen med vasodilatorer som hydralazin (Apreso-line) og minoxidil (Lonetin), som bidrar til å redusere blodtrykket ved å slappe av musklene i veggen av fartøyet. Noen overdoser på denne potente medikamenter kan oppleve alvorlige brystsmerter, hjertebank, hodepine, kvalme og oppkast, som krever akutt medisinsk hjelp.

Kalsiumkanalblokkere

Cardizem (diltiazem), Plendil (felodipin) og Norvasc (amlodipin) og andre kalsiumkanalblokkere virker ved å gi mer oksygen til hjertet, bidrar det til å pumpe mer effektivt. Selv om hver medisinering er forskjellige, har denne klassen legemidler en giftig ingrediens, kalsiumkanal antagonist, som kan føre til potensielt dødelige helserisiko når for mye blir tatt. Symptomer inkluderer sløret tale, en markert langsom hjerterytme, forvirring og til og med bevisstløshet, som krever umiddelbar behandling.

Hvordan gjenkjenne Helse Advarsel tegn på en eldre foreldre

Hvordan gjenkjenne Helse Advarsel tegn på en eldre foreldre


Ofte tror du vi ser på din eldre foreldre svært tett. Du ønsker å ta vare på sine skiftende behov akkurat som de en gang brydde seg om oss. Men vi kan noen ganger være for nær situasjonen, snarere som ikke ser skogen for bare trær. Disse tipsene kan hjelpe deg med å overvåke noen viktige helsemessige områder som ofte blir oversett.

Bruksanvisning

En gang, de var våre guider, våre lærere og trygt sted å falle. Nå befinner vi oss i posisjon for å gi tilbake det nivået av øm omsorg for dem. Når foreldre alder, deres daglige behov, samt deres helsemessige behov, endring i det som kan synes å være en håndvending. Egentlig er det vanligvis en gradvis prosess, men vi er opptatt med våre egne liv og bruke til dem å være ryggraden i familien. I alle fall når du finner deg selv i begynnelsen stadier av omsorgsperson til en forelder, hele måten å tenke på må revisited og endret på en slik måte at deres velvære blir din primære bevissthet.

Økning i å gjenta seg selv. Vi gjentar oss selv fra tid til annen, og å gjøre det av og til er nok ingenting å være altfor bekymret. Men hvis en eldre foreldre begynner å gjenta seg selv på en konstant basis, eller hvis du ser en markant økning i repetisjon, kan dette være advarsel tegn. Utdanne deg selv på hjerneslag, demens og Alzheimers sykdom, bare for å være forberedt. Diskutere dette med sin lege på neste besøk, privat hvis det er mulig. Du ønsker ikke å alarm dine foreldre, men du vil ønske en sakkyndig uttalelse om mulig. Selv om de ikke kan slippe personlig informasjon om dine foreldres helsevesenet, kan en lege gi deg generell informasjon og merk dine bekymringer i hans fil.

Misplacing elementer og glemme vanlige ting. Hvis vesken hennes ender opp i kjøleskapet eller hans bilnøklene finnes i mikrobølgeovnen, bør du definitivt ta notat. Hvis hun ikke kan huske navnet ditt, eller hvordan du kommer til hennes favoritt butikk, kan du bli seende tidlige tegn på redusert mental kapasitet, som for eksempel Alzheimers sykdom. Det finnes en rekke tidlige varselsignaler for denne sykdommen. Du bør utdanne deg selv på dem alle. Hold en privat notatbok av datoene når sammarbeids oppstå for en lege å referere hvis nødvendig. Jo før en lege kan diagnostisere og behandle Alzheimers sykdom, jo ​​bedre. Vær oppmerksom på at glemsel og svekket språk kan også indikere et slag. Hvis du har mistanke om et slag, ikke forsinkelse i å få medisinsk hjelp.

Hevelse. Hevelse kan være en godartet ting, for mye vann i kroppen og for mye står på en gang. Men det kan også tyde på mer alvorlige problemer, blant dem hjertesvikt, diabetes eller nyreproblemer. Finn ut om hevelsen er sporadisk eller hvis det har blitt vanlig. Dette bør rapporteres til legen sin, der han kan finne ut hva (hvis noen) tester må gjøres.

Dramatiske humørsvingninger. Humørsvingninger kan være noe mer enn en eldre person som har gode dager og dårlige dager som kroppene deres blir mindre pålitelig og brukervennlig. Det kan bety mer alvorlige problemer så vel som for eksempel diabetes, Alzheimers sykdom, demens, hjerneslag, hjertesykdom og andre helsemessige problemer som trenger legehjelp. Dommer humørsvingninger ved å holde dem i notatblokken en stund for å se om de blir mer konsekvent. Oppsøk alltid lege hvis du føler at dette er en dramatisk, plutselig endring.

6. Plutselig nummenhet. Aldri ignorere noen nummenhet, selv om det er tilsynelatende ingen andre symptomer. Det kan bety en rekke ting, inkludert men ikke begrenset til en klemt nerve, slag eller diabetes.

Plutselig reduksjon i energi, appetitt eller interesser. Depresjon kan treffe i alle aldre, eldre er spesielt utsatt. Disse skiltene kan bety en rekke mulige helsemessige bekymringer, men psykisk helse bør aldri bli oversett som en mulighet.

Se våre foreldre alder kan være trist og skremmende, men hvis vi er heldige nok til å ha dem i våre liv for så lenge det er en sikker vinner vi vil ha disse problemene å håndtere. Ta vare på deg selv slik at du kan ta vare på dem. Finn noen å snakke med som kan føle med deg og gjøre tid for deg selv. Vær klar til å ta ledelsen for en som har så kjærlig ledet deg.

Tips og advarsler

  • Hold forelder (e) okkupert. Foreslår at de blir involvert i en senior samfunnshus, kirkelige aktiviteter, etc.
  • Hvis du ikke kan gjøre regelmessige besøk, finne et søsken, familiemedlem eller en venn av familien hvis dom du kan stole på å sjekke inn på foreldrene dine.
  • Sørg for at ditt telefonnummer og mobiltelefon er på kortnummer for dine foreldre. Det kan hjelpe dem (og deg) være lettere å vite at de kan raskt kontakte deg.
  • Nyt hver mulighet du kan med dem.
  • Når du er i tvil, bør lege kontaktes. Mye bedre safe than sorry.
  • Bruk aldri over-the-counter produkter med eldre mindre rådet av en lege. De kan samhandle negativt med reseptbelagte medisiner.

Tegn og symptomer på eksponering til Paint Løsemidler

Tegn og symptomer på eksponering til Paint Løsemidler


Eksponering for maling løsemidler innebærer flyktige organiske forbindelser (VOC) og deres virkninger på menneskers helse. VOC som slippes ut gasser fra substanser så som løsningsmidler for maling. Fordi oppløsningsmidler er generelt brukes innendørs, vil de tegn og symptomer på eksponerings være større på grunn av den høyere konsentrasjon. Effektene varierer avhengig av om eksponeringen er kortsiktig eller langsiktig.

Kortsiktige effekter

Tegn og symptomer på kort eksponering er hodepine, svimmelhet, tretthet, tap av koordinasjonsevne og kvalme. Forutsatt eksponering var begrenset og den enkelte er utsatt for frisk luft, bør disse symptomene avtar. Når du maler innendørs, lufte ut rommet for å unngå disse symptomene. Hvis symptomene er nevnt, stoppe maleri.

Langtidseffekter

Som et resultat av langvarig eksponering, vanligvis forbundet med enkeltpersoner som arbeider med maling profesjonelt, kan tegn og symptomer overflaten. Et slikt tegn ville være hukommelsestap og forvirring, både indikatorer på skader på hjernen. Akkurat som med kortvarig eksponering, hodepine er et tegn. I dette tilfellet, de vedvarer og aldri synes å gå bort.

Nyreproblemer

Eksponering kan føre til nyreskader, som først vises som anemi, tretthet, økt blodtrykk og deretter nyre dysfunksjon, som kan føre til nyresvikt.

Ytterligere Signs

Personer utsatt for maling løsemidler kan fremvise søvnforstyrrelser, eufori, hallusinasjoner og kramper. Ytterligere symptomer inkluderer nese og halsirritasjon med den røde tråden av hodepine.