Digidexo.com

Diet Plan Bruke Ferdigpakket Foods

Den perfekte diett for at opptatt person på farten er prepackaged mat plan. Dette programmet består av pre-porsjon frosne og pakket måltider som er klar til å spise. Det er ingen kalori telling eller måling av delen nødvendig. Du kan lage ditt eget program ved hjelp av prepackaged måltider fra dagligvarebutikken, eller du kan bli med i en prepackaged vekttap klubben.

Programtyper

Det er to måter du kan implementere en prepackaged diett program. Hvis du ønsker å gjøre det selv, bestemme antall kalorier som du ønsker å spise og deretter velger prepackaged, frossen mat og snacks fra din lokale kjøpmann. De fleste dagligvarebutikker har et bredt utvalg av måltider som kan dekke nesten alle dieter behov. Velge spesial prepackaged snacks å spise mellom måltidene. Prøv 100 kalori pakker av nøtter, frø eller rosiner. Snackbarer er en god idé, men være bevisst kalorier og sukker innhold. Prøv å spise snacks på eller rundt 100 kalorier.

En annen type prepackaged måltid programmet er et vekttap klubb, for eksempel Nutrisystem Jenny Craig og. Medlemmene betaler en månedlig avgift, pluss kostnader for måltider og motta opp til en måned med prepackaged måltider, vekttap støtte og møter. Du trenger ikke å legge til kalorier fra måltider fordi vekttap coach planlegger et skreddersydd program for deg.

Fordeler

Convenience er en av de største fordelene til å miste vekt på en prepackaged måltid plan. Du trenger aldri å legge kalorier eller slå opp målinger fordi det er gjort for deg. Også, hvis du ikke er mye av en kokk eller ikke har tid til å lage mat, er den prepackaged måltid plan et perfekt valg. De fleste måltider krever bare noen få minutter i mikrobølgeovnen og komme i sin egen bolle slik at du ikke skitne retter. Til slutt, fordi prepackaged måltid planer har blitt populært, har mange næringsmiddelbedrifter blir oppfinnsomme og tilbyr et stort utvalg av mat og måltid valg.

Ulemper

Både gjør-det-selv og vekttap klubben prepackaged planer er dyrt. Noen frosne måltider på matbutikken kan koste nesten $ 5 hver og vekttap klubben planer krever en månedlig avgift i tillegg til kostbare måltider. En annen ulempe er at natriuminnholdet i mange av disse måltider er høy, noe som kan føre til høyt blodtrykk og vannretensjon. Til slutt, når du har mistet vekt og har gått tilbake til å spise vanlig mat du kan få vekten tilbake hvis du ikke har utdannet deg selv på å spise sunt.