Digidexo.com

Hvordan behandle narkotikamisbruk og depresjon samtidig

Ofte depresjon og narkotikaavhengighet går hånd i hånd, og bør behandles samtidig for å sikre størst sjanse for bedring. Noen medisiner er vanedannende, slik at forsiktighet må utvises ved forskrivning til en deprimert pasient som lider av narkotikaavhengighet. Eventuelle vanedannende legemidler bør unngås når det er mulig. Dette skaper et behov for alternative behandlingsmåter i mange tilfeller.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Oppsøk evaluering av en utdannet medisinsk eller mental helse profesjonell for å se om en rehabilitering eller avrusning er hensiktsmessig. Avhengig av graden av medikamentavhengighet og depresjon, kan den beste behandling være en strukturert innleggelse rehabiliteringsprogram.

Finn støtte grupper i ditt lokale område som fokuserer på utvinning fra narkotikaavhengighet. Den 12-trinns program Anonyme Narkomane møtes ukentlig i mange byer over hele USA, og det kan gi nødvendig informasjon og støtte.

Oppsøk terapi fra en rådgiver med erfaring fra både narkotikamisbruk og depresjon. Disse fagfolk kan gi spesialisert behandling for din situasjon.

Spør en venn eller et familiemedlem for å få hjelp rasjonering og administrere eventuelle medisiner som har potensial for misbruk. Sett en ikke-avhengige personen som har ansvaret for medisinering, og be ham om å gi deg bare de bestilte verdi når det er grunn til å bli tatt, og for å holde resten utilgjengelige for deg.

Ikke isolere deg. Ta initiativ til å bygge trygge relasjoner med andre som vil støtte deg og hjelpe deg å forbli ansvarlig som du jobber med utvinning.

Hint

  • Bli kjent med de komplikasjoner av narkotikaavhengighet. The Mayo Clinic nettsiden har nyttig informasjon om narkotikaavhengighet, samt behandlingstilbud.
  • Gjør deg kjent med tegn og symptomer på forverring depresjon, som ofte kan eskalere i løpet av narkotikamisbruk behandling.