Digidexo.com

Hjem rette for betent tannkjøtt

Hjem rette for betent tannkjøtt


Hvis du har betent tannkjøtt, er det på tide å prøve en av en rekke hjem rettsmidler. En mildt tilfelle av betent tannkjøtt, også kjent som gingivitt, kan ofte avhjelpes uten en dyr og ubehagelig besøk til tannlegen. Selvfølgelig bør mer alvorlige tilfeller bli behandlet av en medisinsk faglig.

Identifikasjon

Betent tannkjøtt er røde og hovne. De ofte blør når du pusser og floss. Denne tilstanden kalles også gingivitt, og det er det første tegn på tannkjøttsykdom. Tannkjøttsykdom er den primære grunnen til at voksne mister sine tenner.

Historie

Konvensjonell visdom klandrer plakk som kilde av gingivitt. Selv plakk kan være en bidragsyter, er betennelse funnet i tannkjøttet ofte en indikator på hele systemet betennelse, ifølge nyere forskning. Behandle denne betennelsen helhetlig kan være mer gunstig enn å fokusere utelukkende på én forekomst av hevelsen.

Typer

Omega-3 oljer gjøre en stor forskjell i tannkjøttet, fordi de reduserer betennelse i hele kroppen din. Ved å ta en linfrø eller fiskeolje supplement, er du sannsynligvis vil se en drastisk forbedring i tilstanden til tannkjøttet i løpet av to til tre uker. Du kan også målrette tannkjøttet ved swishing med en enda blanding av hydrogen peroxide og vann, belegg og deretter pusse tannkjøttet med en pasta laget av natron og vann og masserer tannkjøttet med tommelen og pekefingeren. Å spise rå frukt og grønnsaker gjør også en betydelig forskjell i tannkjøttet.

Fordeler

Noen hjemme rette sparer du penger og tid som du ville ha brukt på kontoret til helsepersonell. Hjem rettsmidler også tillate deg muligheten til å oppdage selv en rekke milde, naturlige helbredende alternativer til konvensjonell medisin. Alle rettsmidler som er oppført her er tilgjengelig på matbutikk, og noen bare koste pennies per bruk.

Advarsel

Hvis du har prøvd hjemme rettsmidler som er nevnt ovenfor i tre til fire uker, og samtidig opprettholde god munnhygiene vaner, og tannkjøttet er fortsatt betent og blødende, gå til tannlegen din. På dette punktet, har du gjort alt i din makt, og du trenger medisinsk hjelp.