Digidexo.com

Hvordan du enkelt Unn Pre- diabetiker Insulin Resistance

Hvordan du enkelt Unn Pre- diabetiker Insulin Resistance


Insulin er et hjelpe hormon produsert av bukspyttkjertelen som hjelper kroppen med å konvertere glukose til brukbar energi. Personer med insulinresistens kan lykkes produsere glukose - men kroppen ikke klarer å bruke det riktig. Som et resultat, begynner overskudd av glukose til å bygge seg opp i blodet og celler som forårsaker utvikling av farlige sykdommer som type 2 diabetes og hjertesykdom. Mangel på regelmessig fysisk mosjon og overvekt er faktorer som bidrar til insulinresistens og diabetes. Her er de beste måtene å behandle og forebygge denne medisinske tilstanden:

Hvordan du enkelt Unn Pre- diabetiker Insulin Resistance

•  Legg kanel i kostholdet ditt. Kanel bidrar til å senke blodsukkernivået og kontrollerer symptomer på tidlig diabetes. Ta mellom 1-6 gram kanel kapsler hver dag.

Drikk eple cider eddik. Apple cider eddik kan bidra til å senke blodsukkernivået og forbedre organer insulin respons. Drikk en halv kopp eple cider eddik daglig.

Øvelse i 30-60 minutter daglig, og gå ned i vekt. Losing bare 10 pounds av fett i betydelig grad kan reversere og redusere risikoen for å utvikle insulinresistens og type 2 diabetes.

Fjern matvarer fra kosten din som skaper en topp i blodsukkernivået. Unngå inntak av enkle sukkerarter (godteri og søtsaker) og enkle karbohydrater (hvit ris, hvitt brød og hvit pasta).

Spis mye grønne bladgrønnsaker som grønnkål, spinat og grønne grønnsaker for enkelt å behandle pre-diabetiker insulin resistens.

Konsumere moderate mengder magre proteiner (fisk, kylling), frisk frukt og hele korn hver dag.

Gjør en avtale for å se en lege som kan administrere din helse og utføre regelmessige tester for diabetes og insulinresistens.

Hint

  • Unngå å drikke sukkerholdig brus og juice laget av konsentrat.