Digidexo.com

Hva er magnetisk Foot innleggssåler Brukes til?

Foot smerte kan være svært vanskelig å leve med, spesielt hvis du er på føttene mye. Føttene spiller en så stor rolle i kroppen, som frakter deg herfra til dit, og vil trolig aldri få respekt eller omsorg som de burde. De fleste mennesker vil fortelle deg at når føttene vondt, de vanligvis vil ha en dårlig dag. Foot smerte noen ganger går ustelte for fordi mange folk legger mer vekt og omsorg til andre områder av kroppen sin og ignorere sine føtter. Men føttene trenger like mye kjærlighet og omsorg som andre deler av kroppen fordi når føttene blir såret eller skadet, kan det kaste hele kroppen av kilter.

Betydningen av Foot Pain

Foot smerte kan være ødeleggende. Når føttene vondt, kan det føre til at du gå annerledes for å unngå smerte. Dette kan føre til at du bruker andre muskler eller holde holdningen din feil som kan føre til smerter og ubehag i andre områder av kroppen; for eksempel, nakke, rygg, skuldre, ben og hofter. Foot smerte har ringvirkninger som kan bære inn i nesten alle andre områder av kroppen.

Typer Foot Pain

Foot smerte kan skje av flere grunner. Det kan være bunions som forårsaker smerte, stress frakturer, hard hud, blemmer, plantar faciitits, senebetennelse, understreket bue smerte, foten smerte relatert til diabetes, og slitasjegikt. Noen av disse typer smerte kan gjøre turgåing og iført sko uutholdelig. Noen ganger folk kan bruke sko som er dårlig montering og forårsake smerte. For noen mennesker, kan smerten unngås ved de valgene de gjør med sine føtter. For andre, er smertene uunngåelig.

Behandlinger for Foot Pain

Behandlinger for foten smerte kan variere. Det er selvfølgelig, over skranke medisiner, soaking føttene for timer i varmt vann, gni dem eller massasje terapi, kremer og oljer som forkynner å avlaste foten smerte, og otherr typer fot sålene som er store, klumpete, dårlig montering , og ikke passer inn i alle typer sko. Noen ganger folk kan ha å ha profesjonelle fotmassasje å behandle smerte, og for noen problemer, kan også kirurgi være berettiget.

Hvordan Magnetic Foot innleggssåler arbeid?

Magnetisk fot sålene fungerer ved å forstyrre nerve ruten smertene tar å komme til hjernen. Våre nervene sender impulser fra det punktet av skade, eller det punktet av smerte, til hjernen for å la hjernen vet at noe er galt. Når hjernen mottar meldingen, nerver brann tilbake og hjernen tillater smerte å finne sted. De magnetiske innleggssåler arbeide for å bryte denne kjeden av meldinger og forstyrre nervene fra noensinne å sende disse smerte meldinger til hjernen. Hvis hjernen mottar aldri disse meldingene, kan smertene ikke følge.

Fordelene ved Magnetic Soles

Magnetiske innleggssåler er flott for folk som er på beina mye. Det er mange yrker som jobbene sine krever dem til å gå eller stå i lange perioder av gangen. Folk i den medisinske profesjon er på beina mye, så vel som mange post bærere, folk i detaljhandel, servitører eller servitriser, kokker og andre. Sålene kan også bidra til å avlaste mild, moderat og alvorlig smerte for folk med flate føtter eller for høye buer. En annen positiv fordel er at sålene passer inn i alle typer sko; fra slips sko, hæler, til sandaler. Dette gir brukeren mange muligheter til å bære skoene de elsker, men få lindring fra smertene.

Misforståelse av magnetiske innleggssåler

Selv om magnetiske innleggssåler kan bidra til å lindre smerte, betyr det ikke at det ikke er behov for å ha føttene sjekket av en lege. Til tross for få enten total lindring eller delvis lettelse, er det alltid best å ha en lege sjekke føttene og sørge for at det ikke er en alvorlig tilstand som må behandles, samt smertebehandling. Mange mennesker tror at fordi de har kontroll på smertene, de har behandlet problemet, men dette er vanligvis ikke tilfellet.

Har Magnetiske innleggssåler fungerer?

Forsøkene er gjort på magnetiske innleggssåler med vaklende resultater. Noen påstår at de virkelig avlaste foten smerte. Andre sier at de ikke får noen, til liten lettelse. Studier har vist at for noen mennesker, de ønsker å tro at de magnetiske innleggssåler fungerer, så deres sinn har fortalt dem at de fungerer, når det i virkeligheten, gjorde de ikke. De har gjort studier med forskjellige styrker av magneter samt placebo. Noen hevdet at de fikk fritak fra de magnetiske innleggssåler når de var bare iført placebo, eller ikke-magnetisk fot sålene.