Digidexo.com

Hva er Magnesium Glycinate?

Ifølge Kent MacLeod av Nutrichem Compounding Pharmacy og Clinic, er magnesium glycinate et supplement som har mange helsefordeler. Det har vist seg å være gunstig for benhelse, hjertesykdommer, nerve-og muskel helse. Magnesium glycinate kan også bidra til å opprettholde sunne blodsukkernivået, blodtrykk og stoffskifte. Forskning har vist at magnesium glycinat kan hjelpe individer med en rekke kroniske medisinske tilstander.

Hva er Magnesium Glycinate?

Ifølge Nutrichem, er en magnesium-glycinat supplement et resultat av festingen av magnesium til glycin, som er en aminosyre. Magnesium glycinat har fordeler når det forbrukes i løpet av enkel magnesium, fordi det blir absorbert av kroppen svært lett. Magnesium glycinate kosttilskudd vanligvis kommer i pilleform.

Blood Pressure

Forbruker store mengder av magnesium har vist seg å bidra til å hindre høyt blodtrykk. Magnesium glycinate kosttilskudd kan bidra til å redusere høyt blodtrykk hos personer som sliter med høyt blodtrykk.

Symptomer på overgangsalder

Magnesium-mangel hos kvinner i overgangsalderen kan forårsake en rekke negative helseeffekter. Uten nok magnesium, kan en kvinne utvikle hjerte, metabolske og beinproblemer. En magnesium glycinate supplement kan bidra til å rette en magnesium mangel. Magnesium kan hjelpe kvinner i de tidlige stadier av overgangsalderen, selv om de ikke er mangelfull. Magnesium glycinate kan lindre hetetokter som ofte er en ekstremt ubehagelig symptom på overgangsalder.

Kolesterol og metabolisme

Magnesium glycinate fordeler personer med høyt kolesterol. Magnesium glycinate kan bidra til å øke nivåene av gode kolesterolet (HDL) og redusere nivået av dårlig kolesterol (LDL). Magnesium glycinate kan også bidra til å forhindre metabolske forstyrrelser hos individer med en magnesiummangel og bistand i absorpsjon av kalsium, kalium og fosfor.

Søvnkvalitet

Personer med en magnesiummangel kan ha problemer med søvnløshet. Dette forsterkes av kirurgiske prosedyrer. Magnesium glycinate kan hjelpe enkeltpersoner oppnå en mer avslappet søvn. Det kan også bidra til å lindre symptomene på rastløse ben syndrom som gjør det ekstremt vanskelig å sove.

Diabetes

Magnesium glycinat synes å hjelpe til å korrigere insulinresistens og redusert utskillelse av insulin hos diabetikere og dermed bidrar til å holde blodsukkeret stabilt. Diabetikere har en tendens til å miste mye av magnesium gjennom urinen, og tar en magnesium glycinate supplement kan bidra til å rette denne mangelen.