Digidexo.com

Akillessene Rehab Øvelser

Akillessene er oppkalt etter den greske mytologien helten hvis eneste svakhet var området på hælen. Som den sterkeste sene i kroppen og avgjørende for bevegelse, den forbinder hælen av foten til leggen. Skader i akillessenen spenner fra milde stammer til smertefulle tårer. Som med en hvilken som helst skade rekreasjon, er det viktig å forhindre ytterligere skade på senen under rehabilitering --- ta hensyn til noen smerte som oppstår og justere øvelser.

Utvalg av bevegelsesøvelser

Det første trinnet i å gjenoppbygge en sunn akilleshæl er å sette den tilbake i bevegelse. Rådfør deg med legen din etter skaden eller etter kirurgi for å reparere senen for å avgjøre når det er trygt å gjenoppta bevegelse. Begynn med små bevegelser og gå sakte. Start med å bevege foten opp og ned, ser på Achilles kontrakt og utvide. Som denne bevegelsen blir mer komfortabel, legger hæl og tå rotasjoner. Full mobilitet vil bli gjenvunnet til slutt og det er viktig å begynne langsomt å bygge opp utholdenhet.

Styrke Building

Isometrics ikke krever bevegelse. Sitte og bøy leggmuskelen --- Achilles bøyer på egen hånd i løpet av denne øvelsen, som gjenoppbygger styrken i senen og kalven. Stretching er en annen måte å bruke senen og nedre beinmuskulaturen. Tå og hæl hever jobbe Achilles samt foran og bak leggen musklene; disse lav innvirkning bevegelser er trygge utgangspunkt.

Balanse Øvelser

Som spekter av bevegelser og forbedre styrken, kan balansen tas opp, særlig i tilfellet av en revet akillessenen. En rift i Achilles tårer også nerve balansering cellsl øvelser gjenoppbygge kommunikasjon mellom sene og dets nerver. En enkel balanseøvelse er å gå rett linje med begge føttene, så stå på den skadde foten. Gjør disse øvelsene med øynene lukket for å ytterligere forbedre balansen.

Regelmessig trening

Regelmessig trening som gåing, løping og andre aktiviteter du liker vil bidra fortsette prosessen allerede begynt å gjenoppbygge bevegelse, styrke, balanse og tillit i akillessenen. En akillesskade er alvorlig og økter må stoppe og justeres dersom smerte resultater.