Digidexo.com

Små porsjoner og dietter

Små porsjoner og dietter


Å spise små porsjoner er en av nøklene til å miste vekt og holde den av. Som du redusere porsjonsstørrelsen, vil du være på veien til en sunnere livsstil. Selv om du kan kontrollere deler på egen hånd, populære diett planer har blitt opprettet for å ta tenkning ut av prosessen; tross alt, kan slanking være tøff nok uten å måtte beregne hvert måltid og snack.

Definere servering størrelse

Som du fatt på nye sunne livsstil, må du vite hvor mye du spiser. Å hjelpe med det, har det amerikanske Department of Agriculture (USDA) bestemt en enkel servering størrelse for et bredt spekter av basismatvarer og drikke. For eksempel, er en skive helkornbrød eller en 1/2 kopp kokt ris / pasta regnes som en porsjon. Andre eksempler er en ¼-lb.hamburger, 3/4 kopp vegetabilsk juice eller 1/2 kopp kokte grønnsaker. Men hvis du ikke ønsker å tilbringe tid på å lese etiketter eller pugging USDA lister for serverer størrelser, kan du bestemme dem selv.

Enkel metode for å Gauge Visning Størrelse

Den enkleste måten å finne en servering størrelse er å forholde dine mat porsjoner til objekter som ligner riktig serverings beløp. Lag en neve med hånden for å avgjøre en servering størrelse for frukt og grønnsaker. For å bestemme servering størrelse av kjøtt, skjære delene til størrelsen på en kortstokk. Andre eksempler er et eple på størrelse med en baseball, pannekaker størrelsen på en CD, ost så tykk som tommelen fra spiss til basen eller dampet ris som kan passe inn i en cupcake wrapper.

Porsjonskontroll på restauranter

Hvis du er ute på byen, kan det være vanskelig å måle hvor mye maten kommer til å dukke opp på bordet. Noen restauranter hoper det på mens fine dining kan forlate sulten. Den beste måten å sikre at du får en sunn (liten) porsjonsstørrelsen er å be om en halv rekkefølge eller bruke nå topptrente øyne å måle en servering for hver av parabolen er elementer og ta hjem resten av maten.

Populære liten del dietter

Vekt Jenny Craig og Watchers er godt kjent dietter basert på porsjonskontroll. Premisset bak disse diett planer er små deler av god mat. Denne måten du spiser matvarer du elsker i moderasjon. Andre kjepphest dietter leke med protein, karbohydrater og fett nivåer stede i kosten din for å påvirke vekttap, men kan være skadelig for helsen din. Spise mindre porsjoner holder kroppens næringsbalanse på plass.