Digidexo.com

Grapefrukt Powder Fordeler

Grapefrukt Powder Fordeler


Vanligvis spises som til frokost, grapefrukt er en favoritt av Kosten som sverger til deres antatte fettforbrennende egenskaper. Hvor sant at teorien er gjenstår å se, men det har ikke stoppet grapefrukt fra å være en populær diett mat. Gitt grapefrukt tendens til å være sur eller bitter, en utfordring når det gjelder å få frukt fordeler, er dens smaken. Heldigvis har matvitenskap kommet opp med grapefrukt pektin pulver, som har ulike fordeler.

Gastrointestinal helse

Grapefrukt pektin er en slags fiber som ekspanderer når de blandes med vann, som danner en viskøs gel. Fordi menneskets fordøyelsessystem trenger en god mengde fiber for å holde det fungerer godt, grapefrukt pektin fysiske egenskaper egner seg godt til å opprettholde et fordøyelsessystem fri for forhold fra forstoppelse til divertikulitt.

Sunn Vektreduksjon

Bortsett fra dens evne til å tømme ut en fordøyelseskanalen, fiber av grapefrukt pektin pulver bistår også med de som ønsker å redusere eller opprettholde vekten. Som med andre kostfiber, gir grapefrukt pektin pulver Kosten at full følelse, noe som kan føre til mindre kalorier forbrukes samlet. I tillegg hjelper grapefrukt pektin pulver for å hemme absorpsjon av enkelte kalorier fra matvarene spises, som fører til mindre vektøkning.

Senke blodsukkeret

Igjen, som en effekt av pektin som kostfiber, er grapefrukt pektin pulver kjent for å bistå med høyt blodsukkernivå. Som det forsinker hastigheten som karbohydrater er absorbert, hemmer det også tilstedeværelsen av sukker i blodet, en fordel for de som lider av eller har risiko for diabetes.

Lavere Kolesterol

En annen fordel med grapefrukt pektin pulver er dets kolesterol-senkende egenskaper. Ifølge en 1988 studie ved University of Florida College of Medecine, grapefrukt pektin pulver i dietten hadde effekten av å senke kolesterolnivået for 27 frivillige forsøkspersoner med høyt kolesterol-og triglyseridnivåer i en 16-ukers dobbelt-blind test. Ifølge studien, var ingen andre endringer i livsstil av deltakerne utenom tillegg av grapefrukt pektin pulver til dietten. Ved å senke kolesterol, kan andre hjerte-plager også forebygges, som slag og hjerteinfarkt.

Kreft Beskyttelse

Grapefrukt pectin sies også å ha evnen til å hemme veksten en metastasering av visse krefttyper, spesielt de av mage-tarmkanalen. Ifølge en 2008 artikkel fra vitenskapelig forskning nettstedet Science Daily, "Et fragment løslatt fra pektin, som finnes i alle frukter og grønnsaker, binder seg til og antas å hemme galectin 3 (Gal3), et protein som spiller en rolle i alle stadier av kreft progresjon. "

Bedre Immunitet

En annen fordel som er rapportert å komme fra grapefrukt pektin pulver i dietten er forebygging mot infeksjoner forårsaket av mikrober som sopp, bakterier og parasitter, samt virus.