Digidexo.com

Pelvic Floor Tension stresset tegn

Pelvic Floor Tension stresset tegn


Bekkenbunns dysfunksjon er en vanlig tilstand som ikke er ofte snakket om på grunn av personlig karakter av denne sykdom. Muskelkramper begynne når bekkenbunnen, området som støtter bekkenet, er stresset. Disse spasmer variere fra mild og sporadisk til konstant og ødeleggende.

Årsaker til stress

Stress av bekkenbunnen er forårsaket av en rekke forhold. Psykiske forhold som generalisert angstlidelse, eller en tidligere traumer --- eksempel voldtekt --- til bekkenområdet, kan utløse bekken stress. Medisinske problemer kan også være ansvarlig for bekkenbunnen dysfunksjon. Blant disse forholdene er interstitiell cystits, kronisk forstoppelse, vulvodynia og ubehandlede vaginale infeksjoner. Kvinner som har født kan også bli offer for bekkenbunnen stresset problemer etter levering.

Symptomer på Bekkenbunns Dysfunction

En person kan oppleve noen eller alle av mange symptomer. En av de vanligste tegnene er smerter i bekkenet, perineum eller vagina. Andre tegn er en hyppig trang til å urinere, smerter under samleie og manglende evne til fullt tomme tarmer.

Måter å behandle bekken Stress

Alvorlige bekkenbunnsproblemer kan behandles av en fysioterapeut som er spesialist på biofeedback av dette området. Terapeuten har pasienten innsatsen i bekken-området en enhet som overvåker og måler muskelaktivitet. Terapeuten lærer øvelser og pusteteknikker for å roe bekkenbunnen, noe som resulterer i færre spasmer. Personer med fortsatt bekken stress-problemer kan innlemme varmepakninger og sitteputer i sin daglige rutine, ta varme bad og ansette pusteøvelser under stressende situasjoner.
Leger noen ganger fore lavgradige antidepressiva og muskel relaxers til pasienter med bekkenbunnen dysfunksjon.

Relaterte tilstander

Personer med svak bekken etasjer ofte har en tendens til å oppleve flere symptomer. Bekkenbunns dysfunksjon forekommer ofte i forbindelse med irritabel bolle syndrom, interstitiell cystits, endometriose og vulva vestibulitt.

Ved å søke Medical Care

De fleste mennesker, spesielt kvinner, opplever bekkensmerter på et tidspunkt i livet. Mange mennesker kan være flau for å søke hjelp på grunn av intenst personlig karakter av symptomene. Det er imidlertid viktig å søke hjelp av en gynekolog eller annet kvalifisert medisinsk faglig hvis bekkensmerter blir kronisk og påvirker daglige aktiviteter. Behandling er nødvendig for å utelukke infeksjon og hjelpe pasienten håndtere stress som forårsaker symptomene.