Digidexo.com

Lavere kroniske ryggsmerter

Kronisk nedre ryggsmerter påvirker mennesker i alle aldre. Til tider kan det være vanskelig å finne årsaken til smertene, noe som gjør det vanskelig å behandle. Smertene forverres ofte over tid og kan påvirke daglige aktiviteter.

Identifikasjon

Nedre ryggsmerter er ofte forårsaket av overforbruk, muskel spenninger eller skader på platene i ryggraden. Eksperter mener at som tiden går, kan dette føre til svakhet og ubalanser i ryggraden.

Årsaker til kroniske ryggsmerter

En herniated eller sprukket plate er en av de vanligste årsaken til kroniske smerter i korsryggen. Dette skjer når gel-lignende stoff mellom skivene rager ut fra i mellom dem. Dette er smertefulle og til tider kan forårsake nummenhet eller svakhet i bena også. Denne tilstanden kan være forårsaket av en degenerativ tilstand eller skade på baksiden.

Degenerative Tilbake betingelser

Artrose er en av de viktigste årsakene til lavere ryggsmerter hos eldre mennesker. Dette er en degenerativ felles sykdom og forverres med alderen. Dette kan legge press på røttene av nerver i ryggraden, forårsaker sterke smerter.

Skader som kan føre til kroniske ryggsmerter

Ryggsmerter er ofte på grunn av et brudd i ryggvirvler i ryggraden. Dette kan skje med en skade som en bilulykke, slip og fall, eller idrettsskader.

Advarsel

Flere forhold kan produsere smerte lik smerter i korsryggen. Disse inkluderer aortaaneurisme, bekkeninfeksjon, galleblæresykdom, magesår, prostata sykdom og urinveisinfeksjoner. Dette er potensielt alvorlige forhold, og trenger oppmerksomhet av en kvalifisert medisinsk faglig.