Digidexo.com

Herbal rettsmidler for HPV

Det er flere urte rettsmidler for humant papillomavirus. HPV-infeksjoner forårsaker vanlige vorter, plantar vorter og kjønnsvorter. Det fører også til livmorhals og endetarmskreft. Millioner av mennesker i alle aldre og begge kjønn er smittet med HPV. Det finnes mer enn 100 forskjellige typer. Mens det er en vaksine for enkelte former for HPV, kan alle former av viruset nytte urter.

Goldenseal

Goldenseal er god på å bekjempe HPV-infeksjoner på grunn av sin antibakterielle og antibiotika egenskaper. Denne urten kan brukes internt eller lokalt på vorter.

Echinacea

Echinacea bedrer immunforsvaret, og dette bidrar til å bekjempe HPV-infeksjoner. Urten er tilgjengelig som et supplement og som en tonic.

Sitronmelisse

Denne urten er velkjent for å redusere den helbredende tider av herpesutbrudd, fordi det er en antiviral. Påfør sitronmelisse olje til vorte eller drikke urt som te.

Birch

Denne urten inneholder betulinsyre. Anvendt på vorte det milde syre bryter ned den harde dekning av vorter.

Hvitløk

Hvitløk styrker immunforsvaret. Det har også antivirale egenskaper som er nyttige i behandling HPV-infeksjon. Saften av hvitløk kan brukes rettes til vorter.