Digidexo.com

Hudpleie produkter laget av vulkansk aske

Hudpleie produkter laget av vulkansk aske


Tenk på vulkansk aske og du kan se for seg bilder av gassmasker og hoste. Men vulkansk aske leire, også kalt natrium bentonitt leire, faktisk har mange store fordeler for hud helse. Faktisk brukte Cleopatra leire som en del av hennes skjønnhet rutine. Du trenger ikke å trek til vulkansk territorium for å dra nytte av fordelene - mange kosmetikk selskaper er nå omfatter vulkansk aske leire i sine produkter.

Historien

Bentonitt leire består av alderen vulkansk aske. Først oppdaget i 1898, ble det funnet i den største kjente innskudd av bentonitt leire som ligger i Fort Benton, Wyoming. Den har en sterk negativ ladning som obligasjoner til den positive ladningen til stede i mange giftstoffer. Det har også svelleegenskaper, noe som forårsaker den til å åpne som en porøs svamp når de blandes med vann. Toksiner blir trukket til svamp gjennom negativ elektrisk ladning og er bundet til det, og dermed trekke dem ut av tette porer.

De hudtyper

Vulkansk aske leire produkter er stor for alle hudtyper, men er spesielt gunstig for fet, akne utsatt og tilstoppede hudfarge som kan dra nytte av magnet-lignende handling av leire. Produkter med vulkansk aske ofte omfatte andre ingredienser, for eksempel eksfolierende sukker eller avgifte Hvit China Clay, som bidrar til å fjerne skitt og miljøgifter for en generell sunn glød.

Produktene

De som ønsker å fjerne urenheter og døde hudceller i ansiktet og kroppen kan bruke en exfoliator laget med vulkansk aske leire. Å bruke, start ved å skylle ansiktet eller kroppen med varmt vann og massere exfoliator forsiktig inn i huden; skyll av med varmt vann. For å bruke en butikk-kjøpte vulkansk leire aske maske, plassere en varm vaske klut over ansiktet for å åpne porene. Glatt masken over våt ansiktet, la det tørke og skyll.

DIY

I tillegg til å kjøpe produkter som inneholder vulkansk aske leire, kan du kjøpe det leire i sin rene form på helse og velvære butikker. Bland like deler leire med destillert vann for å lage en ansiktsmaske. Et annet alternativ er å annonse ¼ kopp av vulkansk aske til din kar for en detox bad. Endelig kan bentonitt leire brukes på kviser, insektbitt, kutt, hud kløe, eller forbrenninger å fremme helbredelse.