Digidexo.com

Raw Honey rettsmidler

Raw Honey rettsmidler


Honning, rik på mineraler, har vært kjent siden antikken for sin helbredende og medisinske egenskaper. En gammel bibelsk ordspråk likens hyggelige ord til en honeycomb, både søte for sjelen og helbredelse til bein. I moderne tid, honning med sine antiseptiske og antibakterielle egenskaper, kan brukes som et naturlig middel for å lindre og helbrede en rekke helseproblemer.

Raw Honey

Rett utenfor honeycomb, er rå honning uoppvarmet, ubehandlet og ren. Fordi behandling og oppvarming ødelegger noen av egenskapene i honning, er rå honning ansett som mer næringsrik. Ofte inneholder partikler fra kammen samt flekker av pollen. Det er lavt vanninnhold og begynner å krystallisere etter en måned eller to. Høy i antioksidanter og rik på vitaminer og mineraler, innholdet av honning varierer avhengig av hvor den kommer fra. Noen av vitaminer og mineraler i honning inkluderer vitamin B, kalsium, kalium, silisiumoksyd, jern, kobber, fosfor og magnesium.

Forkjølelse og allergi

For å bidra til å lindre en sår hals, en teskje av rå honning lindrer ubehag og reduserer betennelse. Studier har vist at honning er like effektiv som over disk medisiner til å behandle hoste symptomer. Å lage din egen hostesaft, kombinere to gram av glyserin, seks gram av honning med saften fra to sitroner. Ta dette som nødvendig for å bidra til å lindre hosten. Rå honning er spesielt effektive i å lindre allergisymptomer. Pollen, støv og mugg i honning hjelper pasienter å bygge opp en immunitet mot nettopp de tingene som forårsaker deres allergisymptomer. For best resultat, kjøpe rå honning på en lokal gård som de inneholder de samme stamme av støv og mugg som det som påvirker deg i løpet av allergi sesongen. Begynn å ta en skje med honning hver dag ca to uker før allergi sesongen starter.

Skin

En naturlig antiseptisk, rå honning hjelpemidler i healing og bidrar til å hindre arr. Bruk honning til et brannsår, kutt eller skrape. Ikke bare gjør det hjelpe i helbredelsesprosessen, men det lindrer huden din også. Hvis du har en infeksjon eller eksem flare-up, bruke honning og kanel i like mengder til området for lettelse. Brukes i mange kommersielle hudpleieprodukter, kan du lage dine egne naturlige produkter hjemme ved hjelp av rå honning. For tørr hud, kombinere 2 ss. melk med 2 ss. honning, påfør blandingen på ansiktet og la den på i 10 minutter før du skyller. For kviser og akne, påfør et tynt lag med honning på ansiktet i 10 til 15 minutter, og skyll.

Fordøyelse

Honning har vært brukt til å hjelpe fordøyelsen i århundrer. Vi vet nå at enzymene som finnes i blomst pollen, og indirekte i rå honning, bistand i fordøyelsen av stivelsesholdige matvarer spesielt. Honning er også et alkalisk dannende mat, slik at den kan brukes som et antacid. Ta en skje med honning når acid reflux symptomer begynne. Å kvitte seg med kvalme, kombinere saften fra en halv sitron med en skje honning. For sunn vektøkning hos barn, en skje av honning i melk får deres fordøyelsessystemet går og forårsaker sult. Barn som er yngre enn ett år bør aldri konsumere honning.