Digidexo.com

Riktig holdning for menn

Riktig holdning for menn


Moms ofte advare sine barn til å stå høyt og ikke henge slapt. Selv om det er sant at det å stå høyt forbedrer måten du ser, er utseende ikke den eneste grunnen til at leger og mødre har dette rådet. Øve riktig holdning er en vane som kommer med mange andre fordeler.

Riktig holdning

Hodet skal være rett, ikke henger forover eller til siden; øreflippene bør være i tråd med skuldrene. Hold brystet opp, men holde skuldrene avslappet. Stram magen. Pass på at du ikke låse knærne. Fordel vekten jevnt på føttene. Ryggraden har tre naturlige kurver som skal være synlig: innover i halsen, utover på øvre del av ryggen, og deretter innover igjen på korsryggen. Hvis du er usikker, linje ryggen opp mot en vegg og se om du kan finne de naturlige kurvene. Det bør være plass bak nakken og nedre del av ryggen.

Fordeler

Slouching setter unødvendig belastning på muskler, leddbånd, og ryggraden. Overtid, dette fører til ryggsmerter og komplikasjoner. Riktig holdning holder beina dine i naturlig justering og gjør at kroppen kan arbeide mer effektivt. Det vil også øke din evne til å puste skikkelig, som i sin tur reduserer stress og bedrer konsentrasjonsevner.

Betraktninger

Hvis du er vant til feil holdning, kan opprettholde riktig holdning føler merkelig først. Regelmessig mosjon og strekker rutiner som yoga vil styrke ryggen og hjelpemiddel i holdning. Hvis smertene vedvarer, sjekk med din lege.