Digidexo.com

Verktøy Brukes av phlebotomists

Verktøy Brukes av phlebotomists


Phlebotomists eller lab assistenter som samler blodet samt andre vev og væskeprøver for laboratorietester bestilt av legen din, bruker spesialiserte verktøy og utstyr i løpet av arbeidsdagen.

Personlig verneutstyr

Noen av de viktigste deler av utstyret phlebotomists bruk inkluderer personlig verneutstyr (PVU). PPE beskytter phlebotomist og pasienten i å overføre smittsomme sykdommer og infeksjoner som vinyl eller latex hansker, ansiktsmasker, engangs lab kjoler og hodeplagg.

Lab Møbler

Phlebotomists også bruke spesialisert utstyr i undersøkelsesrommet for å gjøre pasientene komfortable og trygge mens de er å samle blod eller andre prøver. Disse spesielle møbler inkludere blod-tegning stoler med polstret, flip-up armlener og justerbar eksamen tabeller.

Venepunksjon og hage

En av de viktigste oppgavene til en phlebotomist er å samle inn blodprøver fra pasientens blodåre (venepunksjon). Venepunksjon utstyr inkluderer en tourniquet, hud desinfeksjonsmiddel, blod samling nål og nål holdere, rør i å samle blod, bomull torg, gasbind, bandasjerer materialer og en compartmentalized skuff for å holde forsyninger sikkert.

Utstyr for Spesialsamlingene

Det er visse blod samlinger som krever spesialutstyr. Kapillær blodprøvetaking krever en lansett og kapillærrør å samle blodet. Spedbarn blodprøvetaking krever en varmende mekanisme for baby fot, og spesielle, barnestørrelse lansetter og samling rør.

Andre Lab Tests

Phlebotomists kanskje også involvert med å samle andre prøver fra pasienter for laboratorietester. Urinanalyse er et vanlig eksempel. Utstyr vil inkludere urin samling kopper og trykte instruksjonene som levert til pasienten.