Digidexo.com

Egenskaper av White Quartz

Egenskaper av White Quartz


Mange tilhengere av alternativ medisin mener at kvarts, den nest mest vanlige mineral på jorden, har metafysiske og helbredende egenskaper. Quartz kommer i en rekke forskjellige fargede varianter, for eksempel citrin kvarts (gul / orange), rosenkvarts (rosa), ametyst (lilla), røykkvarts (grå), og melkeaktig kvarts, som vises som uklar, hvit. De ulike varianter av kvarts er assosiert med ulike metafysiske egenskaper, og alle kvartsbergarter dele noen vanlige fysiske egenskaper.

Fysiske egenskaper av White Quartz

Hvit kvarts deler en rekke fysiske egenskaper med de andre varianter av. Alle kvarts har en hardhet på 7 på Mohs skala, og vises i en rekke former bortsett fra den enkle krystallform (kalt macrocrystalline kvarts), ofte danner strukturer som er pyramideformet, prismatisk, barnacled, gruppert, mikrokrystallinsk, fibrøst eller være bundet sammen. Melkeaktig kvarts vises som hvitaktig kvarts som kan variere fra gjennomsiktig til opakt i farge. Den melkeaktige hvite fargen av kvarts resultater fra mikroskopiske bobler av væske og gass som er fanget inne i krystallstrukturen.

Kjemiske egenskapene til hvite Quartz

Kvarts er en forbindelse av silika og oksygen bundet i en krystalldannelse. På et mikroskopisk nivå, kvarts krystaller består av silika tetra bundet i helices. Krystallen struktur har trigonale symmetri. Kvarts har også pyroelektriske og piezoelektriske egenskaper, noe som betyr at når en kvartskrystall er komprimert eller oppvarmede, små elektriske ladninger dannes naturlig på endene av krystallet, noe som skaper et elektrisk potensial. Hvit kvarts har ingen kjemiske egenskaper som skiller seg fra de andre varianter av kvarts.

Metafysiske egenskaper av White Quartz

Hvit kvarts er ofte brukt i metafysiske og åndelige programmer. Klarere steiner av hvit kvarts har en mer maskulin og projektiv energi, mens de mer opake steiner har en mer feminin, mottakelig energi. De mest ugjennomsiktige hvite kvarts steiner er noen ganger referert til som "snø kvarts." Utøvere av krystall healing si hvit kvarts har evnen til å motta, lagre og overføre mange typer åndelig energi, og det er ofte brukt som en meditasjon hjelpemiddel på grunn av dette. Den har en reputaiton for evnen til å aktivere Crown Chakra, fremme konsentrasjon, klarhet i sinnet og fokus. Hvit kvarts min også bidra til å stimulere sunn funksjon av pineal og hypofysen.

Mytiske og Symbolske Properties av White Quartz

Gamle lærde som Plinius den eldre så hvit kvarts som en form av is skapt av gudene til å forbli permanent frosset. Utøvere av Magick refererer ofte til hvit kvarts som "Frozen Light" eller "Ice of Eternity", og utøvere bruker det ofte under økter som krever psykisk klarhet --- for eksempel under tarot kort opplesninger. Hvit kvarts er også forbundet med erkeengelen Rafael.