Digidexo.com

Grunner for en positiv tuberkulose hudtest

Grunner for en positiv tuberkulose hudtest


Grunner for en positiv tuberkulose hudtest kan variere fra faktisk har sykdommen å bare ha en TB vaksine i systemet. Riktig tester må gjøres for å finne ut hva årsaken er og om behandling er nødvendig.

Identifikasjon

Under en TB hudtest en liten mengde PPD tuberkulin injiseres. Hvis det oppstår en viss hevelse eller hard rød kul i løpet av to til tre dager, kan det tyde på at du har testet positivt for tuberkulose.

Falske positiver

Andre typer av bakterier i legemet kan resultere i en positiv hud TB test. Også en nylig administrert TB vaksine Bacillus Calmette-Guerin (BCG) kan også føre til en falsk positiv.

Follow-Up

Etter en positiv prikktest, regler blod arbeid ut en falsk positiv og måler kroppens eksakt svar på bakterien som forårsaker tuberkulose. Hvis fortsatt positive, andre tester som brystet x-stråler og kulturer gi informasjon for å få nøyaktige resultater.

Latente Verses Aktiv

Latent tuberkulose betyr at det ligger i systemet ditt, men ikke gjør noe. I løpet av denne tiden vil du ikke føle deg syk eller være smittsom. Imidlertid, når det blir aktivert vil den skade systemet, og blir smittsom.

Behandling

Narkotika og medisiner er nødvendig for å behandle tuberkulose og variere i type og lengde, avhengig av stadium av sykdommen.