Digidexo.com

Hva er årsakene til anfall?

Hva er årsakene til anfall?

Introduksjon

Beslag er en nevrologisk fenomen som oppstår når nervecellen impulser, skyting fra hjernen gjennom hele kroppen, bli avbrutt og feiltenning. Anfall kan oppstå når som helst i livet ditt. De kan være skremmende for både personen opplever dem og folk som er til stede når et anfall oppstår. Et anfall kan være forårsaket av en rekke forhold.

Feber

Høy feber er en av de viktigste årsakene til anfall hos yngre barn. Når temperaturen i kroppen øker siste et trygt nivå, kan nervecellene i hjernen begynner å funksjonsfeil og feiltenning som hjernen blir overopphetet. Med feber høyere enn 103, spesielt hos barn, må tas skritt for å få ned temperaturen, og en lege bør kalles.

Trauma

Hodeskade kan også føre til en pågripelse. En stump kraft slag mot hodet kan blåmerke eller skade hjernevevet, spørre elektriske forstyrrelser. Nerve misfires som følger kan føre til anfall.

Svulster

Svulster i nærheten av hjernen kan også forårsake anfall som de vokser og presset på plass i hjernevevet. Dette er fordi trykket kan føre til skade eller avbrudd i de områder av hjernen hvor elektriske strømmer for nervefunksjon oppstår.

Uttak

Beslag er ofte et symptom på uttak, spesielt fra vanedannende stoffer som opiater, kokain og metamfetamin. Narkotika endre måten hjernen fungerer, og det blir avhengig av medisiner for å fungere. Når narkotika er ikke lenger til stede, kan hjernen reagere med elektriske forstyrrelser, forårsaker abstinens-induserte anfall.

Graviditet

En vanlig komplikasjon med graviditet er forgiftning. Eklampsi oppstår når kvinnens blodtrykk blir for høyt under eller rett etter fødselen. Dette kan føre til anfall og selv koma.