Digidexo.com

Gikt medisin som ikke forårsaker Bleeding

Definisjon av gikt

Gikt er en form for artritt forårsaket av kroppen som danner urinsyre krystaller som er avsatt i leddene. Leger diagnostisere gikt versus andre leddgikt skjemaer ved leddene berørt. Hoved joint berørt er stortåen; andre inkluderer den kne, ankel, fot, hånd, albue og noen ganger håndleddet. En av de store måter å behandle gikt er en diett utviklet for å rense kroppen for mat eller væske som kan legge overflødig urinsyre. Andre måter å behandle gikt er reseptbelagte, over-the-counter eller urte medisiner.

Medisiner for gikt

Over-the-counter medisiner eller resepter kan bli lagt til en behandlingsplan for gikt. Leger kan tyde på at pasienter behandle betennelse og smerte med ibuprofen eller paracetamol. Aspirin er aldri brukt; det kan forverre et anfall av urinsyregikt. Hvis disse ikke bevise effektiv eller smerten er alvorlig, kan leger foreskrive medisiner. Disse inkluderer kolkisin (et betennelsesdempende) og Ultram, en merkevare-navnet smertestillende. Steroider er ofte gitt for å redusere hevelse. Den neste linje av behandlingen er medisiner vil redusere mengden av urinsyre i leddene og forhindre tilbakefall av episodene. Disse inkluderer Probenecid og Allopurinol.

Blødning er en bivirkning for noen av disse medikamentene, men noen er trygt for folk som er utsatt for blødning.

Gikt medisiner som ikke forårsaker Bleeding

Blant de legemidler som ikke har blødning er oppført som en bivirkning: Tylenol, som blir behandlet av leveren; Ultram, som er nærmere knyttet til opiater; steroider; Probenecid og Allopurinol.

Mange bruker også naturmidler for å behandle gikt. Devils 'klo eller willow bark brukes ofte. Djevelens klo ikke forårsaker blødninger, men willow bark, som er nært knyttet til aspirin, bør unngås.

Urtete er også nevnt som et virkemiddel for å redusere urinsyre. Drikk en kopp vann infused med 2 ss av selleri frø eller en kopp brygget einer bær te. Disse reduserer urinsyre og ikke forårsake blødninger - de er behandlet av nyrene og urinblæren.

Før du bruker urte medisiner, sjekk med en lege - urter kan samhandle med reseptbelagte medisiner.