Digidexo.com

Homøopatiske midler for autisme

Homøopatiske midler for autisme


Spesifikke homøopatiske midler for autisme bestemmes ved å identifisere de bekymringer knyttet til sykdommen. Ikke hver person diagnostisert med autisme har alle symptomene, og noen er mer alvorlige enn andre. Etter å ha laget en omfattende liste over de spesielle områder av interesse, undersøke homøopatiske midler knyttet til symptomet. Urte kosttilskudd er vanligvis følger med homeopatisk behandling selv om andre alternativer er tilgjengelige.

Urte kosttilskudd

Når du vurderer homøopatiske midler for aggressiv atferd i de diagnostisert med en autistisk spektrum lidelse, urte kosttilskudd som fungerer best. De fleste av de tilgjengelige kosttilskudd spesielt opprettet for aggresjon inneholde mer enn én ingrediens. En kombinasjon av to eller flere urter som er kjent for deres beroligende effekt vil også fungere for nervøse eller symptomer assosiert med irritabel autisme.

Kamille er et populært valg for å utrydde fiendtlige atferd og beroligende irritabilitet eller opposisjon. Selv om kamille primært lindrer en urolig mage, er det også utmerket for å roe en opphisset individ. Kamille kommer i te eller tablettform.

Rooibos er en te som bidrar til å forbedre noen av de intellektuelle problemstillinger knyttet til autisme. Den inneholder mineraler som sink og magnesium, som er gunstig for nervesystemet. Regelmessig inntak naturligvis fjerner giftstoffer og andre skadelige oksidanter fra hjernen.

Johannesurt har anti-depressiv effekt og hjelper de med autisme. Søvnproblemer fra angst eller en kjemisk ubalanse i hjernen avta når Johannesurt er en del av behandlingsplanen. Regulering søvn ved å øke serotonin i hjernen med en naturlig anti-beroligende har andre fordeler som redusert irritabilitet og en roligere, mer positivt syn.

En profesjonell herbalist eller homeopat kan diagnostisere og skape et supplement for de symptomer assosiert med hver persons konkrete saken.

Kosttilskudd Justeringer

Visse elementer i de typiske dietten er irriterende for de med autisme. Fjerne dem fra kosten ved hjelp av en spesiell diett har potensial til å bidra til å lindre problemer som irritabilitet, trass, raserianfall og aggressive utbrudd.

The Gluten-Free Kasein-Free kosthold er den mest populære kosttilskudd behandling for autisme. Eliminere matvarer som inneholder gluten eller kasein reduserer visstnok symptomer og atferd som ofte påvirker mennesker med autisme. Gluten er i alle hvete produkter og kasein er et derivat av melk, så fjerne disse elementene fra kostholdet krever forskning og engasjement. Spesielle produkter er tilgjengelig for kjøp i de fleste dagligvarebutikker, selv om de har en tendens til å være dyrere enn de vanlige versjonene. Rice er den ingrediensen byttet hyppigst i en GFCF kosthold, i melk og mel former. Spesielle brød, kaker, pasta, korn og andre høyt ønskede elementene kommer i GFCF varianter.

Feingold Diet er en annen vanlig homeopatisk middel for behandling av autisme. Programmet mener at kunstige fargestoffer og ingredienser, så vel som noen andre hovedkomponentene i mat, har en negativ virkning på de med sykdommen. Nøye undersøkelse av person med autisme kosthold avslører vanligvis en høy mengde av fargede fargestoffer, kunstige ingredienser, sukker og andre skadelige tilsetningsstoffer. Skifte kunstige ingredienser med mer naturlige elementer bidrar til å regulere kroppen og skar ut atferd knyttet til deres bruk.