Digidexo.com

definisjon av tannproblemer

Medisinsk Definisjon av Delirium & Dementia

Medisinsk Definisjon av Delirium & Dementia


Delirium og demens er de vanligste årsakene til mangel på mental funksjon i henhold til Merck Manual. Personer med ett eller begge av disse lidelser er ikke i stand til å øke, opprettholde, og bruke kunnskap på vanlig måte. Delirium og demens kan forekomme sammen, men deres medisinske definisjoner ganske annerledes er.

Delirium

Delirium starter ganske plutselig, fører til endringer i mental funksjon, og ofte er reversibel i henhold til den medisinske definisjonen. Delirium rammer hovedsakelig oppmerksomhet. Personer med delirium blir ofte desorientert, ute av stand til å tenke klart, og kan være hyper ett minutt og i en søvnlignende tilstand neste. Det er mange årsaker til delirium. Det kan oppstå i alle aldre. Det er mer vanlig hos eldre mennesker på grunn av endringer i hjernen som oppstår med alderen. Delirium påvirker 15 prosent til 50 prosent av innlagte folk som er 70 eller eldre, ifølge Merck Manual. Det er vanlig blant sykehjemsbeboere.

Demens

En person med demens blir verre over tid. Sykdommen utvikler seg langsomt, og er oftest irreversibel. Demens rammer vanligvis en persons korttidsminnet først. De andre problemene som en person med demens kan ha inkluderer problemer med språket, planlegging fremover og dom, enkle matematiske beregninger, og bevegelse i henhold til den medisinske definisjonen. Alder er en felles risikofaktor for demens. Som sykdommen utvikler seg, forringe mentale funksjoner avhengig av hvilken del av hjernen påvirkes.

Diagnose

For å stille diagnosen demens, må delirium utelukkes som årsak til den mentale forvirring. Mennesker som har demens har en økt risiko for også å ha delirium. Delirium er en plutselig innsettende hukommelsessvikt og persepsjon og kan behandles. Diagnostisering delirium er basert på å observere en person mistenkt for å ha det. Det er ingen spesifikke diagnostiske tester for delirium. Diagnosen er savnet i mer enn 50 prosent av tilfellene, ifølge Dr. John Burton av Johns Hopkins. Den vanligste årsaken til demens er delirium. Det kan bli forverret dersom personen med demens har også en infeksjon, er i et ukjent miljø, er å ta visse medisiner eller hadde det vondt.

Forebygging av Delrium

Mest viktig for å unngå delirium er å finne roten årsaken til det. Årsaken kan være en alvorlig sykdom i lever, lunger, hjerte, hjerne, eller nyrer til noe enkelt som et fremmed miljø. En grundig fysisk undersøkelse av en kvalifisert medisinsk faglig er første skritt i å forebygge delirium. Behandle årsaken så snart som mulig. Inntil du har bestemt årsaken, unngå personen som bruker psykoaktive stoffer, har et rolig miljø, involvere personen i aktiviteter i løpet av dagen, holde miljøet mørkt og stille om natten, sørge for at personen bruker briller og andre visuelle og hørsel hjelpemidler enheter etter behov, og ikke bruke begrensninger.

Forebygging av demens

Ifølge to studier i 12 august 2009, nummer av American Medical Association, kan sunne langsiktige livsstilsvaner redusere risikoen for mental nedgang i alderdommen. Studiene tyder på at intellektuelle lidelser ikke er helt styrt av genetikk. Din livsstil og andre faktorer spiller en rolle i risikoen for å utvikle demens.

Det finnes ingen vaksine som vil forebygge demens, og det er ingen garanti for at sunne livsstilsvaner vil hindre demens hos alle som praktiserer dem. Sunne livsstilsvalg i forhold til ernæring, kosthold, mosjon og mental og sosial aktivitet kan redusere risikoen for å få demens og andre kognitive lidelser.

Definisjon av pulsoksymeter

I det siste, leger undersøkte pasienter 'negler, lepper og / eller hudfarge å vurdere nivået av oksygen sirkulerer i blodet. I dag er den pulsoksymeter et avansert diagnostisk verktøy som har forbedret dette aspektet av pasientbehandlingen. Den pulsoksymeter ble populær i USA på slutten av 1980-tallet, og bruken fortsetter å øke. En rapport fra Frost og Sullivan avslører at USA salg av oximeters var verdt $ 201 millioner kroner i 2006.

Definisjon

En Pulsoksymeteret er en liten medisinsk apparat som måler oksygenmetningen i en pasients blod. Denne enheten hjelper helsepersonell til å kontinuerlig observere pasientens oksygenmetning.

Funksjoner

Den pulsoksymeter består av en datastyrt monitor og en tent sensing sonde som festes på pasientens pekefingeren eller øreflippen med en plastklips.

Funksjon

Pulsoksimetre brukes i en rekke pasient pleie. Det er ofte brukt under anestesi i operasjonsstuen. De normale målinger varierer fra 95 til 100 prosent nanometer (nm).

Betraktninger

Tidligere undersøkelser viste at neglelakk påvirket nøyaktigheten av pulsoksymeteravlesninger. Senere studier viser ingen forstyrrelser på grunn av fremme teknologi i oximeters.

Fordeler

Den pulsoksymeter er en enkel, lett å bruke, bærbar, ikke-invasiv og nøyaktig diagnostisk verktøy.

Definisjon av Hemorroider

Hvis du opplever smerte, kløe, hevelse eller irritasjon i anus området, eller fekal lekkasje, kan du ha utviklet hemoroider. Leger kan bekrefte hemoroider via en endetarms eksamen, eller ved å bruke en anoscope, proctoscope eller sigmoidoscope.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, "Hemorroider, også kalt hauger, er hovne og betente årer i anus og lavere endetarm."

Effekter

I sjeldne tilfeller kan hemorroider føre til anemi på grunn av kronisk blødning. I tillegg kan hemorroider bli Strangulated, som oppstår når indre hemorroider har mistet sin blodtilførsel.

Forebygging / løsning

For å hindre hemorroider, spise frukt, grønnsaker og korn, drikke seks til åtte glass vann daglig og ta fibertilskudd, for eksempel Metamucil og citrucel. I tillegg trener, unngå å sitte for lengre perioder og unngå anstreng alle bidra til hemorrhoid forebygging.

Betraktninger

Selv om du bør se din lege når du opplever sterke smerter og blødninger fra hemorroider, kan du også bruke egenomsorg metoder for lindring. Vurdere å søke isposer på anus området for å redusere betennelse, med fuktig towelettes etter avføring og bruke en over-the-counter hemorrhoidal krem.

Advarsel

Oppsøk lege hvis du opplever overdreven rektal blødning, da dette kan være et tegn på en fordøyelsessykdom.

Definisjon av Dependent for helseforsikring

Definisjon av Dependent for helseforsikring

Forsikring er regulert på statlig nivå, slik at hver stat har litt forskjellige regler og lover angående behandling og identifisering av pårørende for helseforsikring. Imidlertid har de aller fleste stater vedtatt nesten identiske definisjoner av "avhengig" for det formål å bestemme helseforsikring dekning valgbarhet. Ved å forstå de ulike klassifiseringer av pårørende og potensielle pårørende, vil identifisere uegnet familiemedlemmer være mye enklere.

Ektefelle

For å bestemme helseforsikring dekning valgbarhet, er din ektefelle alltid betraktet som en avhengig. Uavhengig av hvilken type helsetjenester plan du kjøper, eller som din arbeidsgiver gir, kan du inkludere din ektefelle på den planen. Hvis skilsmisse skjer, er din daværende ex-ektefelle ikke lenger berettiget til å motta dekning under planen. For fakturering og fakturering ensartethet, vil de fleste helseforsikring selskaper fortsette å lønnskrav og forsikre din ex-ektefelle for resten av den måned da skilsmissen ble sluttført. På slutten av den måneden, vil din ex-ektefelle ikke lenger beskyttet av din helse forsikring, og transportøren vil ikke betale noen ytterligere krav.

Innenlandske Partnere

Ikke hver stat eller forsikringsselskap anser innenlandske partnere som forsørges berettiget til å motta helseforsikring dekning. Spørsmålet om innenlandske partnerskap og forsikringsdekning er fortsatt en pågående kontroversiell debatt. Dette er spesielt sant når det innenlandske partnerskap involverer homofile par. Mange stater og forsikring bærere har valgt å vise innenlandske partnere som pårørende kvalifisert for dekning, men bare hvis den primære forsikrede kan gi bevis for forholdet stabilitet og varighet. De operatører som vil gi fordeler for homofile par ofte krever presentasjon av en vielsesattest, selv om staten der du bor ikke støtter homoseksuelt samliv. Overraskende mange forsikringsselskaper motstå dekker heterofile innenlandske partnere mer enn homofile partnere, og begrense mann-kvinne ugifte par fra å motta ytelser.

Barn

Helseforsikring selskaper alltid se dine mindreårige barn som pårørende. Definisjonen av "barn" i dette tilfellet er utvidet til å omfatte din naturlige blod barn, adoptivbarn og til og med stebarn. Flertallet av helseforsikringer vil ikke kreve en høyere premie til familier med flere barn enn de med færre. Hvis du har 10 barn, ville politikken premie ikke være høyere enn om du hadde bare ett barn. Dine barn anses forsørges og kan dekkes av helseforsikring plan uavhengig av om de faktisk bor i huset. Dette er mest sett etter en skilsmisse, der en av foreldrene er nødvendig for å gi medisinsk dekning, men ikke også gitt bolig varetekt. Men når de vurderer stebarn, hvis andre ekteskap ender også i skilsmisse, de biologiske barn av deres andre ex-ektefelle er ikke lenger ansett som dine egne barn og er da kvalifisert til å være dekket av planen.

Barn av en Domestic Partner

Ytterligere forvirrende og komplise definisjonen av en avhengig for helseforsikring fordeler er tilstedeværelsen av barn innenfor en nasjonal partnerskap. De biologiske og adopterte barn av den primære forsikret kan være dekket uten spørsmål. Imidlertid oppstår komplikasjoner når din samboer har sine egne barn. Hvis partneren din er av samme kjønn, og din forsikring carrier er villig til å utvide dekningen til den personen, da inkludert partnerens barn innenfor definisjonen av en kvalifisert avhengige bør ikke være for vanskelig. Dessverre er det ingen garanti for at et forsikringsselskap vil definere din innenlands partnerens barn som kvalifisert pårørende, uavhengig av om partneren din er dekket. Definisjonen av avhengige, når de vurderer barn av en nasjonal partner, kan være forvirrende og utfordrende å en helseforsikring carrier, og det er ofte en rigid liste med kriterier som må oppfylles for å få plass innenfor rammen av selskapets definisjon.

Voksen Barn

Noen barn som anses kvalifisert forsørges av helseforsikring carrier vil kun bli vurdert som sådan før de er uavhengige. De aller fleste stater og forsikringsselskaper identifisere barnets pårørende som mindreårige under 18 år, og slutte å gi helsedekning ved utgangen av den måneden hvor det oppstår ditt barns fødselsdag. Bare to unntak finnes som regel som tillater deg å fortsette å levere helseforsikring dekning til voksne barn: hvis barnet ditt blir en fulltidsstudent ved en høyskole eller annen høyere utdanningsinstitusjon umiddelbart etter videregående skole, vil hennes dekning fortsette inntil hennes college konfirmasjonen eller hennes 23 bursdag; Hvis barnet ditt er psykisk utviklingshemmede og ute av stand til å leve selvstendig etter 18 år, vil hans dekning forbli i kraft på ubestemt tid, og han vil alltid passe innenfor definisjonen av en avhengig. I mars 2010, President Obama undertegnet i loven pasient Protection og Affordable Care Act og Avstemming Act av 2010, som mandat at innen utgangen av året, må helse operatører lar voksne barn av forsikrede medlemmer til å være dekket som forsørges inntil sin 26. bursdag, men bare hvis foreldrene velger å tillate fortsettelsen.

Definisjon av Intrarenal nyresvikt

Definisjon av Intrarenal nyresvikt


Når nyrene fungerer riktig, de balanserer elektrolytter, som salt og vann, og fjerne avfallsstoffer fra blodet. Kan imidlertid problemer med nyrene oppstå. Intrarenal, også kjent som egenverdi, akutt nyresvikt (ARF) svekker nyrefunksjonen din.

Betydning

Akutt nyresvikt oppstår når overflødig væske, avfallsstoffer og elektrolytter bygge opp i kroppen din i stedet blir filtrert fra kroppen din.

Definisjon

Intarenal ARF skjer når det er skader eller skader på nyrene som resulterer i tap av funksjon, ifølge nefrologi Channel.

Årsaker

Ifølge American Urological Association Foundation, iboende ARF resultater fra medisiner som penicillin eller sykdom som akutt tubulær nekrose (ATN), akutt interstitiell nefritt (AIN) og akutt glomerulonefritt (AGN).

Symptomer

Symptomer på iboende ARF er utslett, flanke smerte og forvirring, ifølge nefrologi Channel.

Behandling

Riktig funksjon av nyrene kan gjenopprettes med behandling. Dette skjer når legen behandler de underliggende årsakene, som høyt blodtrykk, toksiner eller traumer.

Definisjon av Negative Calorie Foods

Glem "negative" konnotasjon i "negative kalori mat", siden de faktisk har en svært positiv effekt på kroppen vår. Dette er matvarer som bør inkluderes i enhver sunt kosthold. Men det er en enda større insentiv til å spise disse matvarene.

Definisjon

Negative kalori mat er mat som er tenkt å bruke mer metabolsk energi enn de inneholder. Negative kalori mat er naturlig lav i kalorier, og så er det antatt at mengden av kalorier som brukes i prosessen med å tygge, bearbeider og eliminere er større enn mengden av kalorier inneholdt i maten.

Funksjon

Mange bruker disse matvarene som en del av et vekttap program for å kunne være i stand til å spise mer mat uten ekstra kalorier.

Ekstra Benefit

Den ekstra fiber for noen av de matvarer gir også en følelse av varig fylde.

Eksempler

Noen frukter og grønnsaker som antas å ha negative kalorier er asparges, epler, rødbeter, gulrøtter, blomkål, selleri, tyttebær, agurk, grapefrukt, grønne bønner, grønn kål, salat, løk, appelsiner, papaya, reddiker, spinat, jordbær, mandarin, neper og zucchini.

Advarsel

Mens hurtig vekttap kan forekomme, vil en diett av bare negative kalori mat gir ikke en ernæringsmessig balansert kosthold og er ikke anbefalt. Sjekk med din lege før du starter noen vekttap programmet.

Definisjon av primær hypertensjon

Definisjon av primær hypertensjon


Primær hypertensjon, ofte referert til som høyt blodtrykk, øker risikoen for alvorlige helseproblemer, slik som hjerteinfarkt og hjerneslag. Men, du kan ha det i mange år uten å vise symptomer, slik at det å gå ubemerket, selv når blodtrykket er farlig høy - anslagsvis en tredjedel av amerikanerne med høyt blodtrykk vet ikke engang at de er påvirket. Den gode nyheten: Når primær hypertensjon er identifisert, kan du ta skritt for å kontrollere det, og unngå lignende problemer.

Blood Pressure

Blodtrykket er et mål på hvor mye blod hjertet pumper og motstanden den møter når strømmer gjennom blodårene dine. Jo høyere blodvolum og smalere blodårene dine, jo høyere blodtrykk.

Bevissthet

Noen mennesker med primær hypertensjon har symptomer som kjedelig hodepine, svimmelhet eller neseblod. Men disse faresignaler sjelden vises til problemet er alvorlig, kanskje til og med livstruende. Derfor er det viktig å få blodtrykket kontrolleres minst hvert annet år starter i en alder av 20, eller oftere dersom legen anbefaler. Blodtrykk screenings ofte er tilgjengelig på arrangementer som lokale helsemesser, samt via apotek maskiner - men vær oppmerksom på at disse maskinene er ikke alltid nøyaktig.

Årsaker

Primær hypertensjon, per definisjon, har ingen identifiserbar årsak. Men visse faktorer øke risikoen for primær hypertensjon, inkludert alder (eldre mennesker har høyere risiko), rase (svarte mennesker har høyere risiko) og en familie historie av tilstanden.
Å være overvektig, ikke trener nok, å bruke tobakk, dårlig ernæring, drikker for mye alkohol og stress all øke risikoen for primær hypertensjon også.

Behandling

Hvis du har primær hypertensjon, er legen din sannsynligvis anbefale visse endringer i livsstil for å kontrollere den. Medisinering er ofte foreskrevet, i tillegg til justeringer til din diett og treningsprogram. Nøyaktig hvilke medisiner, eller kombinasjon av medisiner, er foreskrevet avhenger av hvor avansert den primære hypertensjon er og hva andre medisinske problemer, om noen, har du.

Sekundær hypertensjon

Primær hypertensjon står for nesten alle tilfeller av høyt blodtrykk. Fem prosent til 10 prosent av tiden, er imidlertid høyt blodtrykk forårsaket av tilstander som påvirker nyrene, hjerte, endokrine system eller arterier. I disse tilfeller er tilstanden referert til som sekundær hypertensjon. I tillegg til å ha forskjellige årsaker, er sekundær hypertensjon skilles fra primær hypertensjon ved det faktum at det tidligere vanligvis vises plutselig, i stedet for over en lang tidsperiode, som primær hypertensjon gjør.

Definisjon av en Hypertensiv Emergency

En hypertensive krise oppstår når blodtrykket blir faretruende høy, noe som resulterer i organskade.

Definisjon

Ifølge Cleveland Clinic, er hypertensiv krise definert som å ha et blodtrykk større enn 220/140 mm Hg (spesielle målinger for blodet). Som blodtrykket stiger, trenger blodstrøm gjennom kroppen avtar og organer ikke får nok blodtilførsel, noe som resulterer i skader.

Symptomer

Noen vanlige symptomer som følger med en meget høyt blodtrykk (hypertensiv krise) er hodepine, forvirring og blødninger (blødning) i øyet. Ring 911 eller gå til legevakten hvis du har disse symptomene.

Behandling

Ifølge Cleveland Clinic, behandlinger for hypertensive kriser som mål å senke blodtrykket til normalt nivå. En medisiner som gjør dette er en vasodilator (stoff som utvider blodkar slik at mer blod strømmer til organer).

Komplikasjoner

Hvis en hypertensiv krise forblir ubehandlet, hjerne hevelse eller blødning, lungeødem (væske i lungene), hjerteinfarkt, slag og kan resultere, i henhold til de Mayo Clinic.

Forholdsregler

Hvis du lider av høyt blodtrykk, sjekke blodtrykket ofte og se legen din regelmessig.

Definisjon av Toric Kontaktlinser

Definisjon av Toric Kontaktlinser


Astigmatisme er en optisk tilstand i øyet hvor optikk i øyet ikke kan fokusere de skarpe punkter av en gjenstand på netthinnen. Avhengig av hvilken type av astigmatisme, kan det ikke være korrigerbar med standard kontakter, men kan være korrigerbar bruker toriske kontaktlinser.

Definisjon av astigmatisme

Astigmatisme er forårsaket av en uregelmessig kurve i cornea, linse eller, i øyet. Toric kurvatur ligner form av en amerikansk fotball.

Toric Kontaktlinser Definert

Toriske kontaktlinser er buet på to akser for å korrigere for uregelmessig krumning av hornhinnen. Toriske linser er vektet på bunnen for å sikre at de sitter skikkelig på øyet.

Myke Toric Kontaktlinser

Myke kontaktlinser toriske linser er nå tilgjengelig i et komplett utvalg av linsetyper, inkludert utvidet slitasje, engangs, endags og hyppige erstatning linser. Fargede myke toriske linser er også tilgjengelig.

Hard Toric Kontaktlinser

Harde toriske kontaktlinser har vært i bruk i mange år. Harde linser kan korrigere mer ekstrem astigmatisme. Moderne hard toriske linser er gass-permeabel, slik at oksygen og andre gasser nødvendige for å nå kornea.

Andre alternativer for korrigering av astigmatisme

Astigmatisme kan også rettes opp ved tradisjonelle briller og LASIK kirurgi.

Definisjon av Night Blindness

Nattblindhet er en synshemning som påvirker en persons evne til å se om natten eller i mørke. Ofte referert til som nyctalopia, er denne visuelle forstyrrelser faktisk ikke en betingelse alt på egen hånd. Det er vanligvis et resultat av en annen sak eller lidelse og innebærer helsen til øynene dine. Behandling vanligvis innebærer omsorg for den underliggende årsaken til nattblindhet å forbedre din generelle syn.

Definisjon

Hvis du lider av nattblindhet, vil du ha "normal" visjon i naturlig eller kunstig lys, men svak eller totalt tap av syn i mørke eller dårlig opplyste omgivelser. Normalt syn betyr rett og slett evnen til å se, selv om du kanskje lider av nærsynthet, langsynthet eller en annen visjon problemet; Men din visuell persepsjon avtar når lyset forsvinner rundt deg.

Årsaker

For de fleste er nattblindhet et resultat av nærsynthet, en tilstand som påvirker fokus på objekter i det fjerne. Denne spesielle lidelse er mer kjent som nærsynthet. Men nærsynthet er ikke den eneste grunnen til at du kan oppleve nattblindhet, kan du også ha en økt vanskeligheter med å se i mørket på grunn av sykdommer i netthinnen, grå stær, grønn stær medisiner eller vitaminmangel.

Behandling

Som nevnt tidligere, er nattblindhet ofte behandles ved å løse den underliggende årsaken til synshemming. Når nærsynthet er den skyldige, kan du trenger briller eller en ny resept for briller. Med sykdommer i netthinnen, kan tonede glass dagtid holde nattblindhet fra forverring. Katarakt kirurgi kan behandle nyctalopia om dette er årsaken. En annen resept kan være nødvendig hvis din glaukom medisiner svekker nattsynet. Selv kosttilskudd som inneholder Vitamin A kan forbedre ditt syn i mørket. Behandling avhenger bare av den underliggende årsaken til tilstanden.

Egenomsorg

Mens du arbeider med nattblindhet, er det også viktig å ansette noen egenomsorg tiltak for din egen sikkerhet. Den mest betydningsfulle tiltaket innebærer kjører om natten, så unngå å gjøre det hvis det er mulig. Når du trenger å få noen plass i løpet av kvelden, verver hjelp av venner og naboer til å ta deg til din valgte plassering. Sørg for at ditt hjem - både innvendig og utvendig - er skikkelig tent

Profesjonell hjelp

Når du merker at noe er galt nattsynet, sørg for å snakke med en lege så snart som mulig. Det kan være et tegn på en alvorlig tilstand. I likhet med mange andre forhold, er tidlig diagnose ofte en viktig faktor i behandlingen.

Definisjon av Nutrient Density

Definisjon av Nutrient Density


Ifølge Obesity Society, mer enn 25 prosent av amerikanerne er overvektige. For mange ligger skylden i fattige dietter som ikke har nok av de næringsstoffene en sunn kropp krever. Næringstetthet er en måte å måle effektiviteten av maten du spiser for optimal helse.

Fedme

Ifølge en studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition i 2005, økende fedme og type-2 diabetes prisene er knyttet til en trend i amerikanernes dietter: høy energi, lav næringsinnhold matvarer som har raffinert korn, sukker og fett.

Definisjon

Næringsrike matvarer er definert av forholdet mellom næringsstoffer til kalorier. Den mer høyt nærings-tett mat er, jo flere næringsstoffer det gir per kalori.

Høy tetthet Foods

Ifølge en studie publisert i Journal of the American Dietetic Association i 2005, grønnsaker og frukt har de høyeste nærings score. Den nevnte American Journal of Clinical Nutrition studie legger korn, meieriprodukter og protein til listen.

Lav tetthet Foods

Matvarer med lav næringstetthet inkluderer potetgull, kjeks, godteri, syltetøy. Det er lurt å unngå de typer mat som er høy i fett og sukker.

Viktig

Amerikanerne brukte $ 75 milliard i 2003 behandling av fedme-relaterte tilstander, ifølge en studie publisert i Obesity Research. Hvis folk spiste et sunnere kosthold, vil fedme falle og så ville de medisinske kostnadene ved behandling av fedme-relaterte tilstander. Betalende oppmerksomhet til mat som har en høy næringstetthet vurdering kan bidra til å lindre dette nasjonalt problem.

Definisjon av gode bakterier

Definisjon av gode bakterier


Gode ​​bakterier, også kjent som vennlige bakterier og probiotika, er baksiden av bakterier som forårsaker mange sykdommer. I stedet gjør oss syke, kan disse bakteriene forbedre eller opprettholde vår helse.

Definisjon

The Food and Agriculture Organization definerer gode bakterier som lever mikrober som på sunne mengder kan dra mottakeren.

Typer

Typer av gode bakterier inkluderer Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum og Streptococcus termo.

Fordøyelse

Gode ​​bakterier hjelper kroppen fordøye og absorbere næringsstoffer. De kan også hemme noen farlige bakterier, inkludert de som forårsaker antibiotika-indusert diaré og reisediaré.

Immune System

Miljøet i våre guts har vært knyttet til funksjonen av immunsystemet vårt. Vennlige bakterier gir en sunn boost.

Kilder

Gode ​​kilder til vennlige bakterier inkluderer yoghurt, kefir, miso, tempeh og acidophilus melk. Alternativt kan du kjøpe gode bakteriene i pilleform, og noen produkter er beriket med disse bakteriene.

Betraktninger

Probiotiske sikkerhet ikke har blitt påvist hos små barn, eldre eller personer med nedsatt immunforsvar. Diskuter ta kosttilskudd med en helsepersonell.

Definisjon av Unmasked luftledning Hørselstest

Definisjon av Unmasked luftledning Hørselstest


Selv høreapparat teknologi har avansert kraftig, har hørselstestprosedyrer forble den samme. Under en hørselstest, høres klinikeren vil presentere tone i hvert øre via hodetelefoner og ber deg om å trykke på en knapp eller heve hånden din hver gang du hører en tone.

Funksjon

Vi hører via luftledning, noe som betyr at vi hører lydbølger som reiser gjennom luften. Luftledning hørsel er testet ved hjelp av øret inserts. Klinikeren dokumenterer tone lyder du reagerer på.

Identifikasjon

Maskering under en luftledningshørsel test innebærer bruk av statisk støy eller hvit støy. Hvit støy spilles i den ikke-test øre, mens tone lyder spilles i testen øret.

Formål

Når du har en alvorlig hørselstap på ett øre, men relativt god hørsel på det andre øret, vil maskering brukes under luftledning del av hørselstest. På et visst lydnivå din godt øre hører for dårlig øret. For å få nøyaktige høretestresultatene, er hvit støy spilt i din godt øre for å holde den fra å høre tonene som spilles i dårlig øret.

Definisjon

Behovet for maskering ikke er vanlig under luftledning testing. De fleste mennesker har en nesten lik mengde av hørselstap på begge ørene. En un-maskert luftledning test betyr at det var ingen signifikant forskjell mellom høyre eller venstre øre evne til å høre.

Expert Insight

Når maskering er nødvendig under luftledning testing, er det nødvendig under andre deler av hørselstest. Andre deler av hørselstest vil kreve at du gjenta ord eller setninger, høre lyder fra bak øret og finne en behagelig lyttevolum i hvert øre. For å holde godt øre fra å høre for dårlig øre i løpet av disse andre tester, vil maskering brukes.

USDA Definisjon av et biprodukt

For å forstå USDA definisjonen av et biprodukt, hjelper det å kjenne den felles definisjon av begrepet. Merriam-Webster definerer et biprodukt som noe produsert i et normalt industrielt eller biologisk prosess i tillegg til hoved produkt. Mange vanlige matvarer er biprodukter, som for eksempel fett tas ut av melk og brukes om smør, kremfløte og kremost.

USDA Definition

Definisjon gitt av USDA er tilgjengelig på sin hjemmeside for mattrygghet og Inspection Service (FSIS). Definisjonen tilgjengelig er begrenset til bruk i kjøtt pakking og prosessindustrien som en del i stand til anvendelse som menneskeføde, annet enn kjøtt, som har blitt avledet fra en eller flere av storfe, sau, svin og geiter. Den FSIS bemerker videre at denne samme definisjonen brukes på produkter av hester.

By-produktet bruker

USDA begrenser definisjonen til bruksområder for menneskemat. Ved hjelp av kjøttbransjen som et eksempel, er kjøtt biprodukter som ofte brukes i hundefôr og den kjemiske industrien. Biprodukter fra matvareindustrien blir brukt i fremstillingen av andre matvarer til humant konsum som pølse, gelatin, smakstilsetninger og mer.

Merkekrav

Bruken av kjøtt biprodukter som innmat (hjerte, nyre, lever) er begrenset i henhold til terminologien i produktnavnet eller etiketten. Bruke pølse som et eksempel, kjøtt biprodukter ikke er tillatt i "friske pølse" eller "fersk biff pølse. ' Men, det gjør det mulig for kjøtt biprodukter i '' frokost pølse "eller hele hog pølse. '

Alkohol Addiction Definisjon

Alkoholisme er et alvorlig problem. Alkoholikere og andre rusmisbrukere er mer sannsynlig å bli involvert i bilulykker og voldelige forbrytelser som tyveri. Enhver avhengighet kan ødelegge ikke bare livet for de som er avhengige, men deres venner og familie også. Forstå de mange fasetter av denne sykdommen kan hjelpe lede en alkoholiker mot aksept og ønske om å få hjelp.

Definisjon

Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism (NIAAA), kan alkoholisme bli brutt ned i to kategorier. Alkoholavhengighet er karakterisert ved "svekket styring av drikking, kompulsiv drikking, opptatthet av drikking, toleranse for alkohol, og / eller abstinenssymptomer." Alkoholmisbruk er preget av overstadig drikking, drikking til poenget med en manglende evne til å utføre sosiale funksjoner, eller drikking i farlige situasjoner.

Utviklings Årsaker til alkoholisme

En omfattende studie ved Wake Forest University konkluderte med at alkoholisme er en utviklingsforstyrrelse. Dermed blir triggere for alkoholisme oppstår tidlig i livet. Å ha en "gen" for alkoholisme ikke dømme de som er disponert for et liv med drikking, men. Allyson J. Bennet, Ph.D., sier at alkoholisme utvikler skyldes en kombinasjon av genetisk predisposisjon og miljøpåvirkninger. Dette betyr en person med en predisposisjon mot avhengighet kan tas opp i et miljø som ikke utløser vanedannende oppførsel.

Grunner folk drikker

Grunnene til at folk drikker er varierte. Noen alkoholikere rapport blir introdusert til alkohol som små barn. De deretter begynne stadig drikking som de blir eldre. Tabuer mot tenåringer drikking kan utløse en spenningen-søkende respons som fører til overdreven og farlig atferd som er båret inn i voksenlivet. Mange folk drikker som en form for angst lettelse, som en form for nytelse søker eller å bekjempe depresjon.

Effekter av alkohol på kroppen

Sara R. Jones, Ph.D., gjennomført en studie ved Wake Forest University og funnet ut at alkohol øker både dopamin nivåer, og i stordrikkere, nivåene av dopamin transportører. Dopamin fører til følelser av eufori. Nivåene av dopamin reguleres av transportører som fjerner den fra systemet når det er enten for mye eller det har oppfylt sin funksjon. I alkoholikere hjernen produserer overflødig transportører for å håndtere den overskytende dopamin. Når ingen alkohol er i blodstrømmen, men det overskytende transportører fortsette å fjerne dopamin fra systemet, og etterlater alkoholikere med en mangel forårsaker dyp depresjon. Alkohol er deretter nødvendig å heve dopaminnivåer til det normale, og enda mer må forbrukes for å føle nytelse.

Alkohol kan føre til oksygenmangel i hjernen som resulterer i strømbrudd og hjerneskade. Det kan føre til kreft i hals og munn, hjertesykdom, og alvorlige leversykdommer som skrumplever. Alkoholisme kan redusere en persons levealder med 10 til 15 år.

Hjelp for Alkoholikere

Det finnes mange programmer for å hjelpe folk overvinne avhengighet til alkohol. Anonyme Alkoholikere er den mest kjente, men rehab og støttesentre finnes over hele verden. Det første skrittet for å overvinne avhengighet er et ønske om å slutte å drikke. Erkjennelsen røttene til avhengighet og søker hjelp og støtte fra venner og familie er avgjørende for rehabilitering også.

Definisjon av Developmental Disabilities

Utviklingshemmede er funksjonshemninger som dukker opp i løpet av de årene av barndommen og ungdomsårene og kan forårsake betydelige svakheter for den enkelte. En forståelse av utviklingshemming er viktig for foreldre med utviklingshemmede barn, lærere, sosialarbeidere og andre.

Definisjon

En utviklings funksjonshemming er en tilstand som innebærer fysiske eller psykiske funksjonsnedsettelser, utvikler før fylte 22, er ventet å fortsette gjennom hele levetiden til den enkelte og er manifestert gjennom svekkelser i flere domener av funksjon.

Historie

Behandling av utviklingshemmede har gradvis bedret seg over tid. I det 20. århundre, ble lover mandat at psykisk utviklingshemmede må steriliseres veltet, og en bevegelse bort fra institusjoner og mot støttende selvstendig liv oppstod.

Årsaker

Utviklingshemming kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert både prenatal og postnatal eksponering for giftstoffer, gener, underernæring og sykdommer.

Typer

De fleste utviklingshemming kan plasseres i en eller flere av følgende kategorier: nevrologisk (autisme, cerebral parese, mental retardasjon), sensoriske (blindhet, døvhet), metabolsk (hypothyrodism) og degenerative (Retts syndrom).

Epidemiologi

Ifølge Center for Disease Control and Prevention, om lag 13 prosent av barn har noen form for en utviklingsmessig funksjonshemming.

Definisjon av medisinske modellen av funksjonshemming

Modeller er systemer som brukes til å lette forståelsen av begrepene. Den medisinske modellen av funksjonshemming fokuserer på fysiologiske og mentale faktorer knyttet til uførhet og i stor grad ignorerer sosiale og miljømessige faktorer som kan bidra til uførhet. The Social Security Administration (SSA), statlige Medicaid programmer, US Department of Veterans Affairs og kortsiktige funksjonshemming forsikring leverandører utnytte den medisinske modellen for å gjøre uføre ​​bestemmelser.

Definisjon

Den medisinske modellen definerer funksjonshemning i medisinske termer, for eksempel diagnoser, symptomer og tilstander. Modellen fokuserer på hvordan aspekter av en tilstand og sine symptomer bidrar til uførhet. Verdens helseorganisasjon (WHO) definerer funksjonshemning som "enhver begrensning eller manglende evne til å utføre en aktivitet på en måte eller innenfor området anses normalt for et menneske."

Nedskrivninger

Nedskrivninger referere til spesifikke problemstillinger som bidrar til en funksjonshemming. For eksempel kan en person som er deaktivert på grunn av schizofreni har svekkelser i de områdene av persepsjon og tankeprosesser. En person som har kronisk smerte kan ha vanskeligheter med å bevege seg, noe som er referert til som en mobilitetsfunksjon.

Handicap

Et handikap er noen ulempe for en person relatert til nedskriving eller uførhet. En person med schizofreni har en psykisk handikap som er relatert til nedskrivninger i tankeprosessering og virkelighet oppfatning. En person med begrenset bevegelighet har fysiske handicap relatert til svekkelser i evnen til å bevege seg.

Fokus

Fokus for den medisinske modellen er å diagnostisere spesielle medisinske problemer og behandle dem gjennom medisinsk behandling, for eksempel gjennom operasjoner eller medisiner. For eksempel kan en person med kroniske smerter behandles med opiat smertestillende midler. En schizofrene kan behandles med antipsykotiske medisiner.

Advarsel

Stole utelukkende på den medisinske modellen av funksjonshemming ignorerer mange andre faktorer knyttet til nedsatt funksjonsevne. For eksempel kan personer med en psykisk lidelse lever i et stressende miljø som forsterker de psykiske symptomer på sykdom. Denne spesifikke problemet kan ikke være tilstrekkelig behandlet gjennom medisinering eller andre medisinske behandlinger.

Definisjon av Triglyserid

Definisjon av Triglyserid


Fettet i blodet kan være en nyttig metode for å bestemme risikofaktorer for hjerte-og karsykdommer og slag. Spise et sunt kosthold er den mest effektive måten å senke triglyseridnivåer.

Definisjon

Triglyserider i blodet og plasma kommer fra fett spist i matvarer, eller er avledet fra energikilder i kroppen, slik som karbohydrater, i henhold til American Heart Association.

Effekter

En overdreven nivå av triglyserider i blodet vårt er en ledende årsak til koronar hjertesykdom. Høye nivåer kan også bli manifestert som et symptom av sykdommer slik som diabetes

Forebygging / løsning

For å redusere triglyseridnivåer, unngå transfett helt og begrense mengden av kolesterol og mettet fett i kosten. Inkluder masse sunn frukt, grønnsaker og helkorn i din daglige menyen. Tren minst tre ganger i uken i 30 minutter.

Nivåer

Nivået av triglyserider blir oppdaget ved ganske enkelt å få blodet trekkes. Høye nivåer bør overvåkes et par ganger i året, eller som anvist av helsepersonell. Et normalt nivå anses å være mindre enn 150 milligram per desiliter blod, etter retningslinjer gitt av National Cholesterol Education Program.

Medisiner

Kosthold og mosjon er de mest effektive måtene å behandle høye triglyseridnivåer, men legen din kan også foreskrive medisiner. Gemfibrozil og fenofibrat er to svært effektive legemidler i avtagende triglyseridnivåer.

Definisjon av medisinske urter

Definisjon av medisinske urter


Bruken av plantelivet for medisinske formål er like gammel som menneskeheten selv. Mens noen dagens forskere likevel vise herbalism eller botaniske medisin som en utkant felt eller romanen anakronisme, gjenstår det faktum at millioner av mennesker fortsatt snu til urter for å lindre symptomene på mange plager.

Definisjon

Medisinske urter er planter eller plantedeler som brukes for terapeutisk eller medisinsk nytte.

Historie

Ifølge HerbPalace.com, bruk av urter var den første typen av anvendt medisin praktisert av menneskeheten. Herbal medisiner har blitt brukt over hele verden i tusenvis av år; en spesiell kinesisk avhandling om medisinsk bruk av visse urter dateres til nesten 3000 f.Kr.

Typer

Flere hundre spesifikke urter er tenkt å gi medisinsk verdi, som strekker seg fra den velkjente solhatt og hvitløk til obskure planter som hortensia eller tea tree.

Fordeler

Medisinske urter er ansatt i ulike kulturer for å styrke immunsystemet, lette smerter og helbrede eller gi lindring fra en utrolig lang rekke sykdommer, fra herpes på vanlige allergier.

Teorier og spekulasjoner

Mens mange områder av mainstream medisinske samfunnet vurdere bruken av medisinske urter eksperimentelle eller meningsløse, mange moderne reseptbelagte legemidler inneholder aktive ingredienser som kommer fra disse anleggene.

Definisjoner av Glycerin & Butylene Glycol

Definisjoner av Glycerin & Butylene Glycol


I økende grad folk er interessert i å vite hva, akkurat, de er slathering på huden hver dag eller inntak med maten deres. Tilsetningsstoffer, farger og kunstige smaker ikke høres sunt - men de er ikke alle like farlig, heller. Glyserin og butylenglykol er begge stoffer som gir mat eller kosmetikk en kremet og myk tekstur og hjelp mat, eller huden din, holde fuktes. Men de har forskjellige kjemiske sammensetninger og er klassifisert annerledes av US Food and Drug Administration.

Glycerin: Definition

Det amerikanske Department of Agriculture definerer glyserin som noen renset kommersielt produkt som består av minst 95 prosent glyserol, en kjemisk forbindelse også kjent som 1,2,3-propanetriol. Glyserin molekyler har tre karbonatomer, og de danner den strukturelle basis av fettsyrer.

(Merk at selv om glyserin og glyserin - med en "e" - er ikke akkurat det samme, er begrepene ofte brukes om hverandre Teknisk glyserin -. Ingen "e" - må være nesten ren glyserol, mens glyserin er kommersielle navn for ethvert produkt som er "hovedsakelig" glyserol.)

Glyserin produseres industrielt når vegetabilske oljer (spesielt kokosolje og palmekjerneolje) og animalsk fett blir til såper og andre produkter; glyserin er produsert som en del av prosessen. Noen selskaper også gjøre syntetisk glyserin, som står for en fjerdedel av den amerikanske glyserin markedet.

Glyserin: Bruker

Glyserin er en vanlig ingrediens i kosmetikk, tannkrem, narkotika, smøremidler og andre personlig pleie-produkter fordi det er en fuktighetsbevarende middel, betyr det hjelper huden å holde på fuktigheten, og er en vanlig behandling element i ulike bransjer.

Glycerin: Sikkerhet

Glyserin anses miljøvennlig, og den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) klassifiserer glyserin som mat smakstilsetning (ikke en additiv) som er "generelt anerkjent som trygge", og derfor kan brukes uten kvantitative begrensninger. Imidlertid er syntetiske glycerin regulert.

Butylenglycol: Definisjon og bruksområder

Butylenglykol er en kjemisk forbindelse som også er kjent som 1,3-butandiol. Som glyserin, Butylene Glycol (BG) er en fuktighetsbevarende middel, et kjemikalie som hjelper huden din (eller andre produkter) holde på fuktigheten. Det er også et oppløsningsmiddel, noe som betyr at det er andre stoffer (for eksempel fett) mer oppløselige i vann. Som glyserin, det er en vanlig ingrediens i kosmetikk.

Det er også en vanlig ingrediens i mat. FDA klassifiserer BG som regulert tilsetningsstoff som brukes "i naturlige og syntetiske smaksstoffer" og i "fremstilling av pølse-folier som en formulering hjelpemiddel og bearbeidingshjelpemiddel."

Butylenglykol: Sikkerhet

Som en ingrediens i kosmetikk, er det anses nesten helt trygg i konsentrasjoner på 0,5 prosent eller mindre. Tallrike studier har vist BG for å være helt trygt selv når det spises i små mengder. Selv om et dyr diett består hovedsakelig av BG, de skadelige effektene er små.

BG blir ofte en dårlig rap fordi det er forvekslet med andre glykoler er mer farlig. Etylenglykol, selges ofte som bil frostvæske, er svært giftig. Propylenglykol har noen giftighet ved inntak i store doser, og er hudirriterende. BG, imidlertid har ingen av disse egenskapene.