Digidexo.com

Ukentlig Liver Cleansing Diet Plans

Det er flere ukentlige leveren diett planer som hjelpe rense og forynge dette viktige organ. Leveren er ansvarlig for avrusning, syntetisere protein og skape fordøyelsesenzymer juice for optimal avfall eliminering. Alle lever dietter inkluderer forbruket av rå grønnsaker og rikelig med vanninntaket. Hvis du er ute etter en kort diett, prøv leveren rensing kosthold som kan være ferdig i en uke. Dr. Cabot leveren rensing kosthold tar litt lengre tid på åtte uker. Enten kosthold kan bli utvidet for mer langsiktig leveren helse.

One-Week Liver Cleansing Diet

Dette leveren rensing kosthold innebærer forbruk av hele korn, bønner, rå frukt og grønnsaker. Du må også drikke mye vann for å holde seg hydrert og hjelpe i eliminering av giftstoffer. Du bør velge mat lavt på mettet fett og sukker.

For de to første dagene av dietten du er å lett fort. Begrense matinntaket til vann, rå frukt og grønnsaker. Etter to dager kan du sakte bringe mer mat i din diett unntatt alle røde og lunsj kjøtt, bearbeidet mat, sukker, salt, stekt mat, og sentralstimulerende midler som alkohol, kaffe, brus og sigaretter for resten av uken. Du kan velge å fortsette denne dietten som en sunn livsstil for å holde leveren fungerer som den skal.

Dr. Cabot sin åtte ukers diett

Dr. Sandra Cabot fokuserer hennes diett på å spise rikelig rå grønnsaker og frukt. Spis ulike matvarer som inneholder vitamin K, antioksidanter, fettsyrer og svovelforbindelser for leveren helse. Hun anbefaler å spise et bredt utvalg av hele korn og bønner, som er svært gunstig for leveren. Spis bare naturlig og økologisk mat hvis mulig. Dr. Cabot streker at hvis du ikke har råd / finne økologisk mat vil det ikke ødelegge dietten, så ikke bli motløs. Hold desserter og sukker ned til en ekstrem minimum, men en og annen godbit vil hjelpe deg å holde motivasjonen oppe. Som med alle diett, er det viktig å holde seg hydrert og bruker mye vann for å skylle giftstoffer fra leveren. Dr. Cabot åtte ukers diett inkorporerer spise måltider som følger disse retningslinjene, noe som vil resultere i en sunnere, renset leveren.