Digidexo.com

Herbal Behandling for Fibromyalgi

Fibromyalgi er en komplisert lidelse som ikke er helt forstått av moderne medisin. Selv om det ennå ikke er en kur for sykdommen, er det et bredt utvalg av tilgjengelige midler som kan brukes til å behandle symptomene. Symptomer på fibromyalgi inkluderer muskelsmerter og stivhet, søvnløshet, muskelspenninger, depresjon og angst. Urte kosttilskudd kan brukes for å redusere eller eliminere mange av disse symptomene.

Urter til å behandle søvnløshet og spenning

Fibromyalgipasienter ofte sliter med søvnløshet og spenning. Sine muskler er trangt og stramt, og de synes det er vanskelig å slappe av nok til å sove om natten. Det er flere urter som kan bidra til å lindre denne spenningen.

Skullcap er en mild urte beroligende som ofte brukes som en søvn hjelpemiddel. Det kan finnes i mange kommersielle te og forberedelser, og er også tilgjengelig i kapselform. Skullcap er relativt kjappe, og bør tas en time før søvn for best resultat.

Valerian rot er et utmerket urte muskelavslappende. Denne mild urt er treg skuespill, og kan forårsake døsighet. Valerian kan legges til te, men har en sterk lukt og smak. De fleste pasienter foretrekker å ta det i kapselform. Valerian er utmerket for å lindre anspente muskler og bidrar til å lindre kramper fibromyalgipasienter kan oppleve.

Urter til å behandle muskelbetennelse

Quercetin er en kjemisk visse plantepigmenter. Den inneholder høye nivåer av antioksidanter og fungerer som et antiinflammatorisk middel. Den beste kilden til quercetin er å legge til frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt; derimot, er stoffet også tilgjengelig i tillegg form.

Astralgus er en kinesisk urt som har vært brukt i århundrer for å behandle betennelse. Roten blir tørket og malt, og kan inntas i kapsel eller skjær form. I tillegg til sine betennelsesdempende fordeler, hjelper astralgus også støtte et sunt immunsystem. Disse fordelene gjør det til et utmerket valg for fibromyalgi pasienter.

Urter for å avlaste Stress

Fibromyalgi pasienter også ofte lider av høye nivåer av angst og økt stress på grunn av sin funksjonshemming. Flere urter er tilgjengelige for å behandle disse tilstander også.

Kava er en urte stressavlastning, med effekter som ligner på de av kjemiske sedativa som Xanax. Urten er kjappe, ofte gir lindring innen en time. Kava er tilgjengelig i kapsel eller skjær form, og er ikke vanedannende.

Skullcap er også nyttig for å lindre stress, men bør tas i små doser. Mange kommersielle stress lettelse te inneholder små mengder av skullcap, ofte kombinert med andre avslappende urter som kamille.

Hvis du planlegger å ta noen av disse urter under dagtid timer, gjør du det når du ikke trenger å kjøre bil eller betjene tungt maskineri. Som med reseptbelagte anti-angst medisiner, er det lurt å bestemme effekten at urten vil ha på deg før du prøver disse aktivitetene.