Digidexo.com

Flu Behandling Drugs

The Centers for Disease Control (CDC) anslår at 5 til 20 prosent av befolkningen i USA kontrakter influensa hvert år. Legemidler som brukes til å behandle influensa-viruset kan korte ned lengden på sykdom og redusere dens alvorlighetsgrad.

Viral Funksjon

Influensa (influensa) virus, som alle virus, er mikroskopisk. Virus kan ikke reprodusere på egenhånd. For å overleve, må viruset fester seg til cellene i et annet levende ting og overta den del av cellen som gjør at proteiner.

Typer

Det finnes to hovedtyper av legemidler som brukes for å bekjempe influensa-viruset: neuraminidasehemmere og adamantan derivater. Neuraminidasehemmere inkluderer zanamivir (Relenza) og oseltamivir (Tamiflu). Neuraminidasehemmere stoppe spredningen av et virus ved å stoppe utgivelsen eventuelle nyopprettede virus fra vertscellen. Dette hindrer dem fra å angripe andre celler i den infiserte individ.

Adamantan derivater omfatter amantadin (Symmetrel) og rimantadine (Flumadine). Disse stoffene hindrer viruset fra å reprodusere i vertscellen.

Time Frame

Replikering av influensa virus når sitt høydepunkt 1-3 dager etter en smittet person begynner å vise symptomer. For influensa behandling narkotika for å være effektive, må de tas innen 24 til 72 timer med utseendet på de første tegn på influensa.

Betraktninger

Tamiflu og Relenza er effektive mot de fleste type A og type B influensa virus. I 2009 anbefalte CDC influensa virus narkotika bare for folk som hadde visse helsemessige forhold eller de som har influensa var alvorlig nok til å kreve sykehusinnleggelse. Amantadin og rimantadine ikke ut til å fungere mot de fleste av influensa virus nå sirkulerer.

Advarsel

Relenza er en inhalert stoffet. Det kan føre til hoste og noen ganger lungeproblemer. De bivirkninger for Tamiflu er urolig mage, tretthet og hodepine. Amantadin og rimantadine kan føre til mageproblemer og nervøsitet.