Digidexo.com

Hvordan beregne datoen for en Baby Creation

Hvordan beregne datoen for en Baby Creation


Ved beregning av datoen for unnfangelsen av barnet ditt, er det viktig å forstå at det er ingen måte å fastslå den eksakte dagen da han ble unnfanget. Den eneste måten å ha en absolutt datering av dagen for unnfangelsen er hvis du har gjennomgått in vitro fertilisering, blitt kunstig inseminert eller har overvåket fruktbarheten med kartlegging. Det er også mulig å bli gravid dager etter samleie siden sædceller kan overleve i en kvinnes kropp opp til fem dager. Den første dagen av den siste menstruasjonsperioden brukes til å bestemme en alder av barnet. For mer nøyaktighet, kan en ultralyd brukes tidlig i svangerskapet for å bekrefte alder.

Hvordan beregne datoen for en Baby Creation

Ved hjelp av siste menstruasjon

•  Beregn den første dagen i din siste menstruasjon. Kvinne med regelmessige perioder unnfange vanligvis innen 11-21 dager etter den dagen.

Legg til ytterligere to uker fra denne dato. Menstruasjon er kroppen forbereder seg for graviditet så disse to ukene anses som en del av svangerskapet, selv om de pre-date den faktiske datoen for unnfangelsen. Dette gir et relativt nøyaktig estimering av dato for unnfangelse.

•  Beregn forfallsdato ved å legge til 40 uker fra første dag av siste menstruasjon. Forstå at dette er bare et bredt anslag som bare ca 5 prosent av nyfødte kommer på denne datoen.

Ved hjelp av en ultralyd

Ta datoen for din første ultralyd og fosterets alder av babyen som indikert av ultralyd. Dette måles i uker og dager, og er bestemt ved måling av størrelsen av barnet.

Count tilbake til uke to av svangerskapet dato for å finne den antatt unnfangelse dato. For eksempel, hvis datoen for ultralyd var 28 februar og alder på babyen ble bestemt til å være 6 uker, 5 dager, ville du trekke fra fire uker, fem dager fra den datoen for å komme frem til to ukers punktet. Dette vil resultere i en forestilling dato 26. januar.

Bekreft datoen for den siste perioden ved å sammenligne den med måling av babyen tatt av ultralyd. Hvis de ikke samsvarer, kan det bety siste menstruasjon datoen er feil. I dette tilfellet er det nødvendig å bestemme riktig dato for å finne et mer nøyaktig anslag av dato for unnfangelse.