Digidexo.com

Hvordan bygge muskler uten karbohydrater

Mens karbohydrat forbruk kan sikkert hjelpe med masse gain innsats ved å tillate ytterligere mat valg og gjør det lettere å møte daglige kalori mål, karbohydrater er strengt tatt ikke nødvendig for vektøkning eller bygningsmasse. Det er mulig å bygge muskler mens du er på en lav-karbo diett - det vil bare ta mer arbeid og engasjement fra din side til drivstoff kroppen med nok kalorier for vekst mens forbruker noe mer enn low-carb mat.

Hvordan bygge muskler uten karbohydrater

•  Hold en food logg i en bærbar eller på en datamaskin for å spore din totale daglige kaloriforbruket. På et grunnleggende nivå, økende vekt er noe mer enn en funksjon av å skape et kalorioverskudd, så du må hele tiden strebe etter å spise flere kalorier enn du brenner for å få muskler. Start med en 3000-kalori diett, og tar sikte på å spise at antall kalorier hver dag fra low-carb matvarer for å stimulere muskelvekst.

Vurdere fremgang ukentlig ved å veie deg selv på en digital skala. Målet for vektøkning på omtrent en halvkilo eller to per uke, justere dine daglige kalorier oppover eller nedover som nødvendig for å møte dine mål. Husk at en 300-kalori justering vil resultere i en 2100 kalori overskudd eller underskudd over en uke, så foreta små justeringer for en stor effekt til vektøkning innsats.

Ansett kaloririk low-carb matvarer for å hjelpe deg å møte dine daglige kalori mål. Nøtter, mutter Butters og oljer er alle ganske low-carb matvarer som inneholder et stort antall kalorier per porsjon. For eksempel, bare to spiseskjeer olivenolje inneholder 240 kalorier, så du bør vurdere å sprute olivenolje over dine grønne grønnsaker porsjoner for å hjelpe legge til flere kalorier i kostholdet ditt. Likeledes, vurdere røring i kuler av naturlig peanøttsmør i protein shakes, da dette lett kan legge flere hundre kalorier i løpet av en dag, noe som gjør det lettere å treffe målet ditt.

trene hardt i gym. Husk at trening gir kroppen din med stimulans til å utvikle ekstra muskler, så uansett hvordan spot-on kostholdet ditt kan være, vil du få fett i stedet for muskler hvis du ikke leverer tilstrekkelig stimulans for vekst. Mål å trene minst tre eller fire dager per uke, huske å spise 300 til 400 ekstra kalorier på disse dagene for å oppveie mengden brent gjennom å arbeide ut.