Digidexo.com

spondylose fysioterapi

Spondylose Leddgikt hos barn

Spondylose Leddgikt hos barn


Spondylose artritt, referert til som bare spondylose, er en smerte som forekommer i den tilbake når en vertebra forskyves. Ifølge Spine Universe, påvirker spondylose meste personer over 40 år, men kan påvirke barn også.

Effekter

Barn med spondylose leddgikt vil ha nakke, rygg, arm og ben smerter. De vil ha muskelsvakhet og vanskeligheter med å bevege seg.

Årsaker

Spondylose artritt hos barn forårsaket av ryggen blir overstrukket. Barn som deltar i idrett der ryggen bøyer bakover, som for eksempel turn, er mest utsatt.

Identifikasjon

For å identifisere spondylose, vil en lege undersøke tilbake og utføre en røntgen for å kontrollere ryggraden for abnormaliteter.

Behandling

Behandling for spondylose leddgikt inkluderer bukseseler og fysioterapi. Medikamenter for å lindre smerte og hevelse, slik som ibuprofen, kan også bli administrert avhengig av omfanget av tilstanden.

Forebygging / løsning

For å hindre spondylose leddgikt hos barn, bør de ta forsiktighet når du deltar i aktiviteter der ryggen er overstrukket.

Informasjon om spondylose Back Pain

Spondylose, også kjent som spinal osteoartritt, er en degenerativ sykdom som påvirker virvelen og omkringliggende ledd som støtter ryggsøylen. Ryggvirvel er bein forbundet med plater, som er støtdempere for ryggen. Spondylose kan påvirke ulike områder av ryggraden, men korsrygg spondylose vil resultere i smerter i korsryggen.

Symptomer

Symptomer på spondylose ryggsmerter inkluderer stivhet og smerter i korsryggen som kan spre seg til bekkenområdet. Smerten kan føles verre om morgenen eller etter sittende eller stående i lange perioder. Prikking og muskelkramper i nedre del av ryggen kan merkes. Bøye eller løfting kan bli vanskelig.

Risikofaktorer

Risiko for å utvikle spondylose og tilhørende ryggsmerter inkluderer en familiehistorie med sykdommen, blir overvektige - som legger ekstra vekt på rygg struktur - sitter i lange perioder av gangen, være over 40 år og skade på korsryggen .

Diagnose

Legen din vil utføre en fysisk undersøkelse, spør om hvilken type smerte du opplever og hvor smerten ligger. En MR eller CT scan vil avdekke eventuelle bein spurs eller misdannelser i ryggraden, og viser noen vevsskade i nærområdet.

Behandling

Behandling for spondylose ryggsmerter kan omfatte over-the-counter smerte medisiner som Advil eller Motrin. Anti-inflammatoriske som aspirin kan anbefales for å redusere hevelse. Muskelrelakserende midler kan bidra til å redusere muskelkramper og reseptbelagte smertestillende kan være foreskrevet for kortsiktig bruk. Kortikosteroider kan injiseres inn i ryggraden området for å redusere betennelse og smerte raskt. Fysioterapi øvelser bidra til å styrke mage og ryggmuskler som gir støtte til ryggsøylen. Øvelsene gir også fleksibilitet og større spekter av bevegelse.

Andre behandlinger

Livsstilsendringer bidra til å redusere ryggsmerter forårsaket av spondylose. Å miste vekt reduserer belastningen på korsryggen. Bruke kjøleelementer og varme reduserer betennelser og smerte. Iført en ryggvarmer legger til støtte til svekket ryggmuskulaturen.
Kiropraktisk behandling innebærer manipulering av ryggsøylen og omkringliggende vev for å lindre smerte. Akupunktur er innsetting av tynne nåler inn i ulike områder av kroppen din, kalt triggerpunkter. Denne prosedyren reduserer smerte ved å stimulere kroppen til å produsere visse kjemikalier.
Legen din vil diskutere hvilke behandlingsalternativer som er best for deg å lindre ryggsmerter.

Hip Pain grunn Korsrygg spondylose

Smerter i hoften kan ikke komme fra hoften, men fra spondylose av korsryggen (nedre) ryggraden. NYU Hospital for leddsykdommer Spine Center-nettstedet kaller spondylose en "paraply" betegnelsen på en lidelse som kan komprimere nerver som plater utarte, innsnevring kanalene som spinal nerver passerer gjennom og mellomrommene mellom ryggvirvlene; leddene utarte og bli ustabil, og leddbånd kan tykne og stivne. Hoftesmerter kan være "referert smerte", beskrevet av Dr. William T. O'Connor på backache.md hjemmeside.

Effekt på Spinal ledd

Ortopedisk kirurg John J. Regan, på SpineUniverse nettside, refererer til spondylose som spinal artrose. Den felles degenerasjon som kan bli påvirket av spondylose, skriver han, forårsaker ødeleggelse av smøre brusk, som fører til bein spurs som kan føre til hypertrofi. Spine kirurg Rudolf Bertagnoli of Germany skriver på sin nettside at hypertrofi --- utvidelse av felles --- kan plassere nervene under press.

Nerve Compression

Femoral nerve går fra ryggmargen til hoften, sier BiomedExperts nettside. At nerve er den skyldige når smerte følte i hofteleddet faktisk ikke stammer fra hoften, skriver Dr. Louise Warburton på Healthcare Republic hjemmeside. Komprimering av nerve, skriver hun, fører til referert smerte.

Referert smerte

Smerte kan bli henvist --- følte på et annet sted fra kilden --- "fordi signaler fra flere områder av kroppen reiser ofte gjennom de samme nervebanene i ryggmargen og hjernen," sier Merck Manuals Online Medical Library.

O'Connor skriver at referert smerte viser at "det sentrale nervesystemet er ikke så smart som du tror", og at hjernen kan gjøre en feil gjetning når smertene kommer fra steder som er vanskelig å peke ut gjennom virkemidler som berøring, syn eller bevisst bevegelse.

Spotting Problem

Det er noen giveaways for å hjelpe deg å avgjøre om hoftesmerter kan stamme fra korsryggen. O'Connor skriver at å flytte hofteleddet eller å sette press på området ikke forverrer smertene og at "ganske ofte, gni eller massere disse områdene stopper smerten øyeblikk fordi stimulering beviser hjernen som at området ikke kan være kilden. Men så snart du stoppe, smertene kommer tilbake. "

Medisinsk behandling

The Chicago Institute of Nevrokirurgi og Neuroresearch lister behandlinger som inkluderer sengeleie, bruk av ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og muskelavslappende, fysioterapi og steroider oralt eller via injeksjon. Dersom slike konservative metoder mislykkes, sier instituttet, kirurgi kan kalles for, vanligvis en fusjonsprosedyre. Fusion stopper bevegelse mellom virvlene i den urolige området.

Andre trinn

På Australias nord East Valley Seksjon for allmennmedisin nettside, tilbyr Dr. John Murtagh tips for å håndtere korsrygg spondylose på egen hånd, etter faglige råd. Han oppfordrer "en fornuftig balanse mellom mild til moderat mosjon og hvile", og anbefaler "milde, treg tøyningsøvelser til så langt du kan strekke" sammen med svømming eller hydroterapi. The National Leddgikt hjemmeside oppfordrer miste vekt og slutte å røyke.

Ayurvedisk behandling for cervical spondylose

Ayurvedisk behandling er en alternativ behandling som er helhetlig og basert på naturmidler. Cervical spondylose er en spinal degenerasjon eller misdannelse i cervical eller nedre del av halsen. Ayurvedisk behandling adresser både fysioterapi og urteterapi for å redusere smerter forbundet med spondylose.

Ayurveda og cervical spondylose

Ayurveda er en behandling som fokuserer på likevekten av tre deler av kroppen, bevegelse, endring og vekst. Et avbrudd i en av de tre forårsaker problemer i de to andre. Cervical spondylose er en type leddgikt som påvirker livmorhalsen og forårsaker smerter i nedre nakke. Ayurveda gjenoppretter likevekt med hensyn til bevegelse, og redusert fleksibilitet og smerte som leddgikt fører i nedre nakke. Ayurvedisk behandling innebærer en tredelt prosess, eliminering av akkumulert toksiner, pasifisering av enhetene som begrenser funksjon og fornyelse av cervical vev.

Fysisk Behandling

Ayurvedisk behandling som løser både pasifisering og foryngelse innebærer masserer huden med urte oljer som Mahanarayana taila. Du bør massere det berørte området bare to til tre ganger om dagen. Vær forsiktig med å massere nedre nakke forsiktig. Oljen er ment å trenge inn og løsne stivhet i nakken, adressering gjenoppfrisknings del av ayurvedic behandling.

Ayurvedisk behandling tar også pasifisering av livmorhals. Hot fomentation av nedre nakke vil hjelpe berolige leddgikt. Ta en klut og bruke salt på kluten. Varm klut, salt siden ned, på en stekepanne, til den er varm. Plasser salt-siden av duken mot det påvirkede området av den nedre hals. Du bør bruke denne behandlingen omtrent en halv time om dagen.

Herbal Treatment

Å avgifte kroppen og bistå med foryngelse, antyder ayurvedisk behandling ulike kosttilskudd som fjerner giftstoffer fra kroppen og bistå med vev reparasjon. Du bør ta en tyggegummi harpiks ekstrakt kalt, Guggulu. Det bør tas i en kapsel form, på det meste, fire ganger om dagen. Tillegget er et avføringsmiddel, så du må kanskje redusere hvor ofte du ta tilskudd hvis du legger merke til å ha en overdreven lakserende effekt.

I tillegg bør du spise urten, Triphala, som er i en pulverisert form. Du bør blande ca en teskje av pulveret i varm melk. Til slutt, som en generell tilnærming, antyder ayurvedisk behandling som du bør unngå sur mat, stekt mat eller bitter mat. Slike matvarer kan legge til flere giftstoffer i kroppen din, noe som vil komplisere cervical spondylose.

Hva er Lumbosacral spondylose?

Lumbosacral spondylose er en smertefull degenerative rygg tilstand som oppstår i hovedsak som følge av aldring. Spondylose kan påvirke flere områder av ryggraden, men når det skjer i den nedre eller lumbar, en del av ryggraden, kalles det lumbosakralskiver spondylose. Mens kirurgi kan være nødvendig i mer alvorlige tilfeller, de fleste kan finne lindring av symptomer gjennom ikke-kirurgisk hjelp.

Identifikasjon

Aldring fører til biokjemiske forandringer som kan påvirke plater som pute området mellom ryggvirvler. På grunn av disse endringene og slitasje i ryggraden i løpet av årene, kan en del av platen svekkes, påvirker platen evne til å arbeide som en god støtdemper for ryggen. Degenerasjon av plater kan også være ledsaget av dannelsen av bein spurs på ryggraden. Spondylose, også kalt ryggslitasjegikt, er mest vanlig hos personer som er 40 år eller eldre og kan være forårsaket hvis du har skadet ryggraden.

Symptomer

Symptomer på lumbosakralskiver spondylose er smerter og stivhet når du først våkner. Løfting, bøying og sitter i lange perioder kan øke smerte, som disse aktivitetene legge press på den nedre delen av ryggraden. Hvis det er en betydelig mengde plate degenerasjon, en sprukket plate eller impingement på nerver fra et bein anspore, kan du oppleve prikking, svakhet, muskelkramper eller nummenhet i bena. I noen tilfeller kan tarm eller blære problemer oppstå på grunn av nerver.

Diagnose

Etter å ha tatt din medisinske historie og lytte til dine symptomer, vil legen undersøke din ryggraden for tegn på unormalt, muskelspasmer eller ømhet. Han vil vurdere omfanget av bevegelse, på jakt etter så lett i bøying, roterende og forlenge ryggraden. Du kan bli bedt om å gjennomgå en rygg X-ray eller magnetisk resonans imaging (MRI) skanning. Bone spurs og innsnevring mellom ryggvirvlene på grunn av platen degenerasjon kan sees på disse testene. Legen din kan også være i stand til å se endringer i vanninnholdet i platene på en MR.

Behandling

Analgetika, anti-inflammatoriske medisiner og muskelavslappende er nyttig i behandling av smerter. Fysioterapi behandlinger, inkludert bruk av varme og elektrisk stimulering, kan bidra til å lindre spasmer og smerter. Kirurgi for å fjerne ødelagte plater eller sikring del av ryggraden er vanligvis bare vurderes i tilfeller der smerten er alvorlig eller når ryggraden er komprimert.

Livsstil endringer

Trene for å styrke ryggen og magemusklene kan hjelpe disse musklene bedre støtte ryggraden. Ortoser, til spesielle såleinnlegg konstruert for å holde foten i optimal posisjon støtte vekten av kroppen, kan også bidra til å redusere symptomene. Hvis smerten er alvorlig, og jobben krever løfte tunge gjenstander eller bøyd, kan legen anbefale at du finner en jobb som er mindre belastende på ryggraden. Å miste vekt vil bidra til å redusere presset på ryggraden.

Forskning

I mars 2009, University of Alberta forskere Michele Crites-Battie og Tapio Videman kunngjorde at de hadde identifisert åtte gener direkte relatert til platen degenerasjon. Identifisere gener som er involvert gir forskerne innsikt i mekanismene bak degenerasjon og en bedre forståelse av hva som går galt når plater utarte. Crites-Battie og Videman planlegger å se på samspillet mellom disse genene og miljøet, og håper at deres arbeid vil føre til effektive tiltak for platen degenerasjon.

Hva er behandlingen for Lumbosacral spondylose?

Hva er behandlingen for Lumbosacral spondylose?


Lumbosakralskiver sponylosis er også kjent som spinal osteoartritt og er en degenerativ lidelse. Spondylose er ofte på grunn av aldring og er mest vanlig hos de over 40 år. Lumbosacral sponlylosis kan føre til tap av funksjon i ryggraden og påvirker lav rygg regionen av ryggraden, der lumbar området og sacrum fest. Dette kan føre til smerter i ryggen som kan bli kroniske.

Fysioterapi

I de tidlige stadiene av lumbosakralskiver spondylose, kan fysioterapi være foreskrevet for smertelindring og for å øke din range-of-motion. Under fysioterapi behandling kan du bli undervist øvelser for å styrke din paravertebral (rygg) muskler og mage (mage) muskler. Trening hjelper til å bygge styrke, øker utvalget-of-motion og øker fleksibiliteten. Fysioterapeuter bruker også modaliteter som varme, ultralyd og elektrisk stimulering for å redusere smerter og muskelkramper vanligvis forbindes med degenerative sykdommer som spondylose. Din fysioterapeut vil hjelpe deg med livsstil endringer som vil bidra til å holde ryggen sunn.

Medisinering og Orthotics

Ifølge Spineuniverse.com, omtrent 75 prosent av personer med lumbosakralskiver spondylose administrere deres tilstand uten kirurgi. I den akutte fasen, kan medisiner som NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) være foreskrevet sammen med smertestillende og muskel relaxers. Dette kan bidra til å redusere smerter og betennelser i forbindelse med lumbosakralskiver spondylose. En spenne, også kjent som en ortotiske, kan bidra til å redusere belastningen på lumbosakralskiver regionen og bidra til å stabilisere ryggraden.

Kirurgi

Kirurgi er ikke vanligvis brukes i behandling av lumbosakralskiver sponsylosis, sier Spineuniverse.com. De fleste mennesker reagerer på ikke-kirurgiske behandlinger og endringer i livsstil. Hvis du lider av denne tilstanden og oppleve andre symptomer som blære- eller tarmproblemer som følge av spondylose, kan du være en kandidat for kirurgi.

En ortopedisk kirurg vil undersøke deg og ta faktorer som helse og alvorlighetsgraden av rygglidelse i betraktning før avgjøre om operasjon er nødvendig. Hvis du lider av lumbosakralskiver spondylose, er det viktig å opprettholde en sunn vekt, følger treningsprogrammet foreskrevet av lege eller terapeut og unngå aktiviteter som tunge løft som kan forverre tilstanden din.

Korsrygg spondylose Physical Therapy Treatment

Korsrygg spondylose Physical Therapy Treatment


Korsrygg spondylose, også kjent som spinal osteoarthritis, påvirker korsryggen gjennom en innsnevring av spinalkanalen. Lidelsen er primært sett hos personer over 40 år, og kvinner påvirkes mer enn menn. Vanligste klagene er smerter og morgenstivhet i korsryggen.

Som den lumbale del av ryggraden bærer størstedelen av en persons vekt, kan være forbundet med smerte løfting og annen fysisk aktivitet eller sitte i lange perioder av gangen. Fysioterapi kan bidra til å lette smerter og økt mobilitet.

Fysioterapi alternativer

I mange tilfeller av lumbal spondylose, hvile kombinert med fysioterapi er bestilt. Og i 75 prosent av tilfellene, fysioterapi og resten ta seg av problemet.

Fysioterapi kan lette nakkesmerter og rygg stivhet. Øvelser som crunches og abdominal treningsøktene kan styrke og rehabilitere muskler og ledd nær ryggraden og magen, hjelper lette trykk og smerte på ryggraden.

Fysioterapeuter også bruke elektronisk stimulering og varme for å redusere smerte og muskelkramper knyttet til spondylose. Øving med trinser og vekter blir ofte brukt til å styrke pasientens nakke og ryggmuskulaturen.

En fysioterapeut kan også gi strategier for å begrense risikoen for fremtidige ryggproblemer, og om eventuelle begrensninger i arbeid eller fritidsaktiviteter er påkrevd.

Mulige fysioterapi øvelser inkluderer yoga-lignende øvelser og andre øvelser for å øke fleksibilitet og styrke. Tøyningsøvelser er også vanlige behandlingsformer.

Isometriske øvelser

Isometriske øvelser - der en muskel er spent opp og holdes i ro når beholde spenningen - er et verktøy fysioterapeuter bruker. Store gummi band blir ofte brukt til å gi motstand samtidig øke fleksibiliteten.

Svømming og hydroterapi er andre mulige fysioterapi rettsmidler.

En fysioterapeut kan ha en pasient ha en hals krage eller nakkekrage for å holde den nødstilte leddet på plass og begrenser muskelkramper. En nedre ryggstøttebåndet kan også bli foreslått for å holde vekten av pasientens rygg

Terapi øvelser

Fysioterapi øvelser kan omfatte utvidelser, der en påvirket person legger seg på magen på gulvet og deretter hever overkroppen så høyt som mulig for å styrke ryggmuskulaturen.

Berørte enkeltpersoner kan også stå nær en vegg, med føttene ca 12 inches fra veggen. Plassere hendene på veggen, den enkelte stresset bakover, jobber arm- og ryggmuskulaturen.

Om Korsrygg spondylose

Spondylose, en degenerativ tilstand som involverer en eller flere virvel ledd, kan påvirke korsryggen (nedre), thorax (i midten), eller livmorhals (øvre) deler av ryggraden. Korsrygg spondylose er vanligvis forårsaket av slitasjegikt eller bein spurs som følge av aldring, og kan også resultere fra skade. Vanligvis har ingen symptomer, men kan føre til ryggsmerter og stivhet.

Identifikasjon

Alle rotere plater, inkludert de av de fem ryggvirvlene i det lumbale område, har en tendens til å begrense med alderen og leddbånd som omgir skivene tykkere og kan til og med bli forkalket, slik at den normale materialet mister sin elastisitet. Dette øker stress og presset på ryggvirvlene, og kan også føre til en reduksjon i personens høyde. Spondylose kan føre til disk buler og herniations, som kan være svært smertefullt, samt osteophytes.

Betydning

Osteofytter, som er ryggvirvel benete utvekster, blir ofte kalt bein spurs, selv om de faktisk er glatt og ikke bustete som navnet skulle tilsi. De er svært vanlig hos personer over 60, som kroppen skaper osteophytes å øke arealet etter en joint har blitt skadet av leddgikt eller annen tilstand. Bone spurs kan forårsake smerter hvis de gni mot nerver. De er oftere sett i cervical spondylose.

Betraktninger

Over 80 prosent av USAs befolkning er eldre enn 55 år har en viss grad av lumbal spondylose, som dokumentert av røntgenbilder, ifølge en 2003 artikkel fra University of Pittsburgh Medical Center. Vanligvis er det ingen symptomer, og tilstanden blir oppdaget på grunn av røntgenstråler eller magnetisk resonans tomografi blir utført av andre grunner. De fleste studier finner ikke en konsekvent forhold til noe annet enn aldring, inkludert fysisk aktivitet, kroppsform, inntak av alkohol eller røyking faktor.

Effekter

Når symptomer oppstår, de vanligvis innebære morgenstivhet eller smerter, eller smerter når du bøyer eller løft. Sittende i lang tid kan også føre til stivhet. Noen ganger smertene blir en kronisk kilde til nød, eller en akutt episode som en herniated plate oppstår, og da folk søker behandling.

Forebygging / løsning

Leger foretrekker konservativ behandling for korsrygg spondylose. Behandlingen begynner med vekttap hvis pasienten er overvektig, og smertestillende som ibuprofen eller en reseptbelagte medisiner. Fysioterapi kan bli gjennomført over mange uker, sammen med hjemmeøvelser med fokus på stretching. Legen kan anbefale injeksjoner av depot metylprednisolon, en anti-inflammatorisk kortikosteroid. Leger bare anbefale kirurgi for lumbar spondylose når det er kontinuerlig ødeleggende smerte eller ryggmargskompresjon. Mange begynner nå med et minimalt-invasiv laser endoskopisk kirurgi, og unngå åpen ryggkirurgi og kunstig plate erstatning.

Thoracic spondylose & Pain

Thoracic spondylose & Pain


Spondylose er karakterisert ved degenerering av ryggraden. Thoracic spondylose påvirker mid-back regionen. Du kan gjøre flere ting, alt fra egenomsorg til medisinering, for å ta smerten denne tilstanden ofte fører.

Thoracic spondylose Pain

Thoracic spondylose smerte resulterer vanligvis når du bøye ryggen forover eller hyperextend det, ifølge Dr. John Regan, som skriver for Spineuniverse.com

Behandlingsmålene

Behandlinger som mål å lindre symptomer og forbedre den generelle helsen til ryggen din. Du kan ikke reversere tilstanden eller helt stoppe sin progresjon.

Bestemme Treatment

Leger kan utføre en rekke tester for å fastslå alvorlighetsgraden av thorax spondylose. Testene kan omfatte nevrologisk testing, range-of-bevegelsestesting og en fysisk undersøkelse, blant andre. Leger bruker denne informasjonen til å best avgjøre hvordan du lykkes behandle smerter og andre symptomer.

Konservative Tiltak

Ifølge Regan, 75 prosent av pasientene opplever smertelindring med kirurgiske behandlinger. De omfatter stoffer som muskelavslappende og anti-inflammatoriske, midlertidig avstivning eller immobilisering av thorax-regionen, og fysioterapi. De fysiske behandlinger kan inkludere øvelser for å forbedre ryggraden helse og smerte-lindring teknikker som varme og elektrisk stimulering.

Kirurgi

Sterke smerter rendyrket av konservative behandlinger kan kreve kirurgisk inngrep. En rekke operasjoner eksisterer og den du får vil avhenge av mange faktorer. Eksempler er kirurgi for å fjerne vev forårsaker nerveskader og kirurgi for å stabilisere ryggraden.

Effektivitet av Vertigo Øvelser i cervical spondylose

Cervical spondylose er egentlig leddgikt som oppstår i nakken på grunn av unormal slitasje på nakkevirvler. Den halsvirvler består av bein og brusk, og degenerering av vevet som omgir området skaper kompresjon på en eller flere av nerver, noe som igjen fører til nakkesmerter og stivhet, hodepine, unormal eller tap av følelse i skuldre og armer, og et samlet tap av balanse. Cervical spondylose kan behandles med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, kortison injeksjoner i vanskelige områder og visse typer fysioterapi.

Vertigo Øvelser

Vertigo øvelser kan anbefales å lindre tap av balanse, noe som er et vanlig symptom på cervical spondylose. Vertigo øvelser er laget for å slappe av musklene i nakke og skuldre, for å trene bevegelse av øynene som er uavhengige av hodet, og å praktisere hodebevegelser og balansering spørsmål for å overvinne de ødeleggende effektene av å miste balansen.

Vertigo øvelser involverer spesifikke øyebevegelser og fokuspunkter, hodebevegelser, skulder shrugs og rotasjoner, bøying bevegelser og spesifikke stående og gående øvelser. Alle disse øvelsene bør gjøres langsomt og gjentagelser, og bør gjøres tre ganger per dag.

Disse øvelsene er laget for å hjelpe en pasient vinne balanse problemer ved sakte å trene og bli vant til bevegelsene som forårsaker tap av balanse. Men mange av disse øvelsene er rettet mot personer som lider av svimmelhet, ikke tap av balanse på grunn av cervical spondylose.

Prøv vertigo øvelser for å se om de lindre noen av symptomene på cervical spondylose. Hvis du finner ut at de ikke er effektive, snakke med legen din om alternativer. Han kan anbefale en mer bestemt sett av øvelser for å målrette og redusere symptomer du opplever.

Symptomer på spondylose

Cervical spondylose, også referert til som nakke leddgikt, er degenerasjon som oppstår i nakken sin ryggvirvlene. Bein og brusk begynner å vise tegn på slitasje, og leddene er ikke så dempet som i normale situasjoner. Alder er den primære årsaken til spondylose, men tilstanden kan utvikle seg som følge av skade eller andre traumer til rygg og nakke. Spondylose kan presentere seg selv i en lang rekke symptomer, som vil variere fra person til person. Behandling for cervical spondylose inkluderer hvile, fysioterapi, medisiner for smerte kontroll, og i noen alvorlige tilfeller, kirurgi.

Smerte

Smerte er det primære symptom på cervikal spondylose, og kan forekomme i mange områder av kroppen. Nakkesmerter kan skyldes degenerasjon av leddene og fra bein spurs at noen ganger danner sammen med spondylose. Smerten kan også spre seg til armer og ben hvis slitasje fører til en nerve i nakken eller ryggen å bli komprimert. Noen pasienter som har spondylose også klage over hodepine. Pasienter kan ta over-the-counter medisiner for å lindre smertene, men bør diskutere sine symptomer med lege dersom de ikke får hjelp.

Tap av Feeling

Nummenhet og prikking er forenlig med mange rygg og nakke problemer som forårsaker irritasjon på nervene, inkludert cervical spondylose. Oftest er det tap av følelse begrenset til armene, men kan også påvirke en persons ben. Tap av følelse i blæren område grunnet spondylose kan føre til både urin og avføring inkontinens, ifølge ekspertene ved Mayo Clinic. Tap av følelse i blæren er sjeldne og vanligvis peker til alvorlig skade som kan rettes opp gjennom kirurgi.

Balanse Issues

Personer som har spondylose kan noen ganger har vanskeligheter holder sin balanse og gange. Disse balanse problemer bør undersøkes av en lege for å utelukke andre underliggende forhold, for eksempel ørebetennelse, svimmelhet eller andre nevrologiske lidelser. Tap av balanse kommer vanligvis sammen med andre symptomer på spondylose, som smerte og prikking i ekstremiteter.

Svakhet

Svakhet og ha dårlige reflekser i armene (og noen ganger ben) på en fysisk eksamen kan være et annet tegn på spondylose. Den svake muskeltonus og reflekser er både en direkte følge av nerveskader som oppstår under degenerasjon prosessen. Reduksjonen i reflekser kan være noe du har ikke engang lagt merke til før du er undersøkt av lege.

Range of Motion

Å ha et begrenset utvalg av bevegelse i halsen som du slår hodet til hver side kan være et symptom på spondylose, spesielt hvis halsen er svært smertefullt. Gjøre øvelser som foreskrevet av lege eller fysioterapeut og bruke varme til stive muskler kan være måter å håndtere denne smertefulle symptom. Over tid, hvis du reagerer på behandlingen, vil omfanget av bevegelse tilbake.

Hva er C4-C5 spondylose?

Hva er C4-C5 spondylose?


Når leddgikt oppstår i ryggraden, er tilstanden kalles spondylose. Personer med C4-C5 spondylose har utviklet leddgikt mellom tredje og fjerde nakkevirvler av halsen. Cervical spondylose kan forårsake betydelig smerte og fremgang til et punkt der pasienter blir ute av stand til å heve hodet eller kontrollere sine lemmer. Pasienter med mindre alvorlige tilfeller av C4-C5 spondylose kan finne lindring med fysioterapi og medisiner, men operasjon for å stabilisere ryggraden kan bli nødvendig.

Årsaker

Aldersrelatert degenerasjon av bein i halsen og i brusk eller disk pads, mellom ryggvirvlene setter scenen for cervical spondylose. Skader fra en nakkeskade kan fremskynde nedbrytningen av demping mellom ryggvirvlene, og lite utover å unngå skader som kan gjøres for å bremse utbruddet av en viss grad av cervical spondylose. The Mayo Clinic sier at å opprettholde riktig holdning og jevnlig tar pauser fra aktiviteter som å skrive på en datamaskin som involverer å holde hodet på unaturlige vinkler kan holde leddene i nakken sunt.

Symptomer

Vendende eller kroniske nakkesmerter og stivhet kan signalisere utbruddet av cervical spondylose. Disse symptomene forverres og blir mer hyppig over tid, og smerten kan spre seg ned i skuldrene og armene. Pasienter kan også ha hodepine.

Komplikasjoner

Som cervical spondylose utvikler seg, kan bein spurs dannes på de delene av ryggvirvlene som gnis mot hverandre. Dessuten kan den komprimerte eller vippet C4 og C5 ryggvirvlene påvirket ryggmargen, og skaper nummenhet og svakhet i armer og ben, samt sporadisk tap av balanse. Pasienter med svært avansert cervical spondylose kan miste blære eller tarm kontroll eller bli ute av stand til å gå eller bevege armene.

Tidlige Behandlinger

Hvile og øvelser for å styrke musklene i nakken utgjør den første linjen av behandling for cervical spondylose. Terapeutiske intervensjoner kan gå videre til å ha pasienter bære en nakkekrage eller lå i trekkraft for en tid å omstille ryggvirvlene i nakken. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler også spille en rolle i behandling av tilfeller av livmorhals spondylose som ikke krever kirurgi. Sterke smerter kan be resepter for kortison injeksjoner, opioider og muskelavslappende.

Kirurgiske behandlinger

Pasienter som viser nevrologisk svekkelse som mangel på tarm kontroll vil ha kirurgi for å fjerne eventuelle bein spurs og for å avlaste trykket på ryggmargen. Som en del av kirurgi, kan pasienten ha bein og brusk fjernet eller har bein implantert.

Korsrygg spondylose Øvelser

Nesten nitti prosent av ryggsmerter kan tilskrives cervical eller lumbar spondylose. Kvinner rammes oftere enn menn. Når svampaktig plater mellom ryggvirvlene av ryggraden i den nedre del av ryggen degenerert, de blir svake. Dette fører til en innsnevring av ryggsøylen, som er det spondylose refererer til. Korsryggen bærer hovedtyngden av de fleste av kroppens vekt, så med tiden alles ryggvirvler degenerert. I noen mennesker dette fører til smerte og krever behandling.

Symptomer

Prikking i beina eller ryggen forårsaket av press på isjiasnerven er et tegn på lumbar spondylose. Smerter i korsryggen og / eller foten smerte kan også være et symptom. Smerte forårsaket av gang er et symptom. Dette kalles nevrogen claudicatio. Standing fremdeles kan faktisk være smertefullt også, noe som er en indikator på at man har spondylose i stedet for en tilsvarende symptomatisk tilstand som kalles vaskulær claudicatio.

Diagnose

X-stråler kan vise om det er en innsnevring av kanalen. Andre tester som utføres er CT og MRI. CT-skanning kan avsløre formen av spinalkanalen, hypertrofi av ligmentum flavum og brokk av platene. MRI kan vise om det er foraminal innsnevring eller root impingement.

Yoga

Et par yoga og sekvenser kan hjelpe lumbar spondylose. Sun hilsener, også kjent som Surya Namaskar A og B, er bra for ryggen styrke og fleksibilitet. The cobra positur, eller Bhjangasana, strekker korsryggen. Gresshoppen positur, eller shalabhasana, styrker korsryggen fordi det krever å løfte ens øvre og nedre kroppen opp fra bakken fra en utsatt posisjon på gulvet.

Øvelser

Fysioterapi er ofte foreskrevet for å lindre problemer forårsaket av lumbal spondylose. Tilbake utvidelser brukes på pasienter som tåler dem. Pasienten ligger med ansiktet ned på magen hennes og deretter sakte løfter bare hennes overkroppen opp fra gulvet. Armene kan plasseres palmer down under brystet hennes å ta litt belastningen av ryggmuskulaturen. Hvis du ligger nede er for smertefullt, kan denne øvelsen også gjøres mot en vegg. Pasienten legger hendene mot en vegg, stående om en fot unna, og bøyer seg tilbake, ved hjelp av en kombinasjon av nedre ryggmuskulaturen og armer.

Strekker å unngå

Liggende på ryggen og bringe knærne inn i brystet er et eksempel på en vanlig korsryggen strekning som bøyer ryggraden. Dette er ikke anbefalt for personer med lumbal spondylose. Bøyer seg ned for å berøre ens tær fra en stående posisjon er heller ikke anbefalt. Reaching for tærne mens du sitter kan være problematisk, også.

Årsaker

Bærer rundt overdreven vekt kan føre til lumbar spondylose. Tilbringer mye av dagen sittende kan også være en medvirkende faktor. En skade eller traume til baksiden kan også bidra, som kan genetiske faktorer.

Hvordan behandle spondylose

Spondylose er leddgikt i nakken. Det kan være forårsaket av skade, aldring, ligament problemer, problemer med disken, bein spurs og innsnevring av ryggmargen. Symptomer inkluderer nakkesmerter som spenner kan danne moderat irriterende til alvorlig og ødeleggende. Behandling varierer avhengig av alvorligheten av smerte og effektiviteten av forskjellige behandlingsmetoder.

Bruksanvisning

•  Besøk en lege til å utforske dine behandlingstilbud. Legen vil ta en medisinsk historie og utføre tester for å bestemme graden av nakkesmerter. Du kan ha en CT scan, røntgen eller MR. Legen din kan da foreslå behandling eller henvise deg til en fysioterapeut eller ortoped.

Prøv ikke-kirurgiske behandlingsmetoder. Vanligvis vil du først prøve seg en cervical krage eller nakkekrage. Dette kan bidra til å begrense bevegelse og hjelpe eventuelle bein spurs eller skade leddbånd som kan være årsaken til spondylose til hælen. Du kan også ta NSAIDs løpet av denne tiden. NSAIDs, for eksempel paracetamol, er ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner utviklet for å håndtere smerte.

•  Prøv trening og fysioterapi. En fysioterapeut kan hjelpe designe en øvelse og behandlingsplan for å håndtere symptomer og styrke nakkemusklene. Øvelser kan styrke eller stram nakke. Du kan også få beskjed om å forbedre holdningen din.

Prøv andre smerte ledelse metoder hvis fysioterapi og iført en cervical krage virker ikke. Massasje og varme og kalde terapi kan bli anbefalt å lindre nakkesmerter. Muskelavslappende, som cyclobenzaprine, kan være foreskrevet. Kortison steroider kan injiseres inn i halsen for å hjelpe håndtere smerte og behandle betennelse.

Har kirurgi. Kirurgi er ofte en siste utvei for behandling av spondylose. Kirurgen kan enten utføre kirurgi ved anvendelse av en frontal innsnitt i halsen (anterior) eller et innsnitt på baksiden av halsen (posterior). Når legen har gjort snittet, kan han fjerne bein spurs, reparere skadet leddbånd, avlaste presset på ryggmargen, omorganisere bein eller gjennomføre andre tiltak for å behandle årsaken til spondylose.

Tips og advarsler

  • Spondylose kan noen ganger gå bort av seg selv uten behandling dersom den underliggende årsaken helbreder seg selv. Men i noen tilfeller kan det bli verre hvis venstre ubehandlet.
  • Kirurgi kan ha alvorlige risikoer, herunder muligheten for nevrologisk forverring.

Forklar Spinalstenose & spondylose

Forklar Spinalstenose & spondylose


Spondylose er en generell betegnelse for degenerative plate sykdom, mens spinal stenose refererer til en bestemt tilstand som påvirker mellomrommene mellom ryggvirvlene.

Spondylose

Ifølge University of Connecticut Health Center, "er bare et fancy ord for slitasjegikt i ryggraden." Spondylose Artrose, også kalt degenerative plate sykdom, kan forårsake bein spurs, plate forringelse og / eller skade på fasett leddene som forbinder ryggvirvlene, noe som kan føre til spinal stenose.

Spinal stenose

Du har mellomrom i ryggvirvlene der nervene i ryggmargen kobles til resten av kroppen din. Spinal stenose oppstår når disse plassene blir smalere, noe som kan presse på nervene og kan forårsake smerter, nummenhet, prikking, svakhet eller klossethet i nakken, rygg, armer eller ben.

Årsaker til Spinalstenose

Årsakene til spinal stenose inkluderer leddgikt, fall, ulykker og slitasje på bein og ledd i ryggraden.

Diagnose

En lege vil diagnostisere spondylose eller spinal stenose ved hjelp av din medisinske historie, en fysisk eksamen, røntgen, MR (magnetisk resonans image) eller CT (computertomografi) skanner.

Behandling

Behandling for spondylose omfatter alle de typiske leddgikt behandlinger, som for eksempel smertestillende, fysioterapi, massasje og trening. Mulige behandlinger for spinal stenose omfatte medisiner, mosjon og kirurgi.

Aquatic Fysioterapi for en tramatic Brain Injury

Aquatic Fysioterapi for en tramatic Brain Injury

Som med de fleste fysioterapi behandling programmer, vil pasienter utvinne fra en traumatisk hjerneskade typisk fokusere på å øke kroppens bevegelsesutslag (ROM) og muskelstyrke. Med hensyn til det spesifikke felles svakhet komplikasjoner assosiert med hjerne skade, vil mange pasienter ha nytte av bruken av vann fysioterapi i stedet for mer tradisjonelle terapeutiske teknikker.

Initial Therapy

Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan hjernen traumer terapi øvelser variere sterkt fra en pasient til neste mens fortsatt fokus på lignende behandlingsmålene. Ifølge University of Illinois College of Applied Health Sciences, akvatiske terapi teknikker har mange fordeler for pasienten i forhold til tradisjonelle terapi teknikker. Disse fordelene inkluderer bruk av egenskapene til vannet for å lette funksjonelt utvalg av bevegelse, styrke og progressive weightbearing; ved hjelp av egenskapene til vannet for å bistå i hjerte-, hjerte-og muskel-skjelett utholdenhet; gjør det mulig for pasienten å delta i aktiviteter som kan være umulig på land på grunn av den økte støtte at vannet gir; og effekten av vann kan redusere innvirkning på leddene, redusere muskelspasmer og bistå med balanse. Pasientene vil vanligvis først fokusere på å styrke ben og arm muskler med hjelp av en lisensiert fysioterapeut.

Midt Therapy

Som pasienter fortsette å forbedre både ROM og styrke, kan mer avanserte terapi øvelser bli introdusert. Ifølge Melissa Lewis, en lisensiert fysioterapeut ut av University of West Virginia, bør grunnleggende øvelser bli introdusert for å vurdere pasientens grunntreningstoleranse, og deretter progresjoner kan utvikles for hver påfølgende økt. Den beste indikator på pasientens toleranse og når det er hensiktsmessig å fremdrift vil være nivået for sårhet kvelden, og 1 til 2 dager etter den første sesjonen. Avanserte øvelser kan omfatte ben knebøy og ganglag øvelser mens i bassenget for å tilrettelegge for en bedre utnyttelse av lemmer som kan ha blitt svekket av nerveskader som følge av traumatisk hjerneskade. Igjen avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan behandlingen gis i enten en innleggelse eller poliklinisk.

Utslipp og Home Therapy

Mens de fleste hjerneskade pasienter må kontinuerlig trene for å opprettholde nivået på ROM og styrke opptjent mens i terapi, kan mange øvelser være ferdig hjemme og uten hjelp av et svømmebasseng. Oppfølgings avtaler med en allmennlege eller nevrolog kan også være nødvendig med jevne mellomrom for pasienten.

Fysioterapi Management for Neck Pain

Fysioterapi Management for Neck Pain


Nakkesmerter kan være en ødeleggende helseproblem. Imidlertid kan fysioterapi eller nakke øvelser kunne bidra til å redusere smerte, redusere stivhet og opprettholde omfanget av bevegelse. Det finnes flere typer oppgaver som kan hjelpe deg effektivt handle mot smerte.

Rolle

En fysioterapeut kan hjelpe behandle nakke, rygg og skuldersmerter. Fysioterapi kan hjelpe behandle stivhet og ubehag, økt utvinning tid og fremme blodstrøm. Fysioterapeuter kan bidra til å vurdere forbedringsområder og gi behandlingstilbud for nakkesmerter og andre medisinske tilstander.

En fysioterapeut kan gi en vurdering eller undersøkelse for å fastslå kilden til smerte og sin oppførsel i kroppen. Plasseringen av smerte og hvordan den oppfører seg kan gi en forståelse av de underliggende fysiologiske problemet og gi en behandlingsplan.

Fordeler

Fysioterapi kan bidra til å skape en passende øvelse diett, forbedre nervefunksjon, riktig dårlig holdning og utvikle musklene i nakkesøylen. Det er noen vanlige øvelser for fysioterapi og nakkesmerter som vil mest sannsynlig bli benyttet som en del av behandlingen.

Fleksjon

Nakke fleksjon er en metode hvori haken beveger seg mot brystet slik at stirre ned mot gulvet. Dette bør gjøres sakte, flere ganger og hjelpe noen stirrer ned mot gulvet. Denne metoden for trening hjelper løsne nakkemusklene som kan bli stramt eller forkortet. Dette kan forhindre halsen fra å bevege seg på riktig måte.

Du kan også utføre side flexions ved å holde hodet grei og tipping øret mot skulderen på samme side. Det er å opprettholde holdning og ikke løfte haken opp for høyt. Hvis du gjør side flexions på feil måte, kan det føre til problemer i nakken leddene og redusere omfanget av bevegelse.

Extension

Utvidelsen av halsen gjør at hodet for å gå tilbake, slik at du ser opp mot taket. Det er viktig å gjennomføre denne bevegelsen sakte slik at de små leddene ikke er tvunget inn i en ubehagelig stilling, og dermed øke din smerte. Hvis du føler deg svimmel, ikke fortsetter med denne øvelsen, som blodstrømmen kan være kompromittert.

Rotasjon

Snu hodet langsomt til en hodesiden og deretter sakte til den andre siden. Hold nakken stødig i noen sekunder på hver side. Enkel rotasjon frem og tilbake kan bidra til å opprettholde mobilitet eller bevegelse av hodet ditt.

Advarsler

Hvis du blir svimmel, ør eller har smerter, er det viktig å unngå disse øvelsene, og vurdere alternativ behandling eller fysioterapi. Før du begynner på et halsen fysioterapi program, snakke med legen din for å være sikker på at du begynner øvelsene sakte for å unngå ytterligere komplikasjoner eller skade.

Fysioterapi Teknikker for behandling Piriformis syndrom

Piriformis syndrom er en tilstand der symptomene inkluderer vedvarende rumpeballe og ben smerter. Nerver nærheten piriformis muskelen blir klemt, forårsaker irritasjon og smerte som noen ganger kan være alvorlig. Piriformis syndrom vanligvis resultater fra tetthet i muskelen. Det er flere måter å behandle dette syndromet.

RICER

Innse at det er et problem innenfor baken og behandle den umiddelbart. Piriformis syndrom er en bløtdelsskade som kan forverres hvis ubehandlet. Bruk av RICER metode innen de første 48-72 timer med forekomst av symptomer kan redusere sjansen for en mer alvorlig skade. RICER står for hvile kroppen, glasur baken, komprimere baken i en elastisk bandasje, og hever baken, og henvisning av lege til en kvalifisert fysioterapeut.

Strekker

Stretching er den viktigste delen av fysioterapi for piriformis syndrom pasienten. Gjør vanlige strekninger hjelper pasienten løsne muskelen, og dermed lindre den drar og tetthet som forårsaker klemt nerve. En effektiv strekning kan gjøres ved å sitte på gulvet med begge ben rett ut foran kroppen. Ta en fot, bøye kneet ut til siden. Hold på ankelen og bringe det inn i brystet. Hold det der for en 20-30 teller. Gjenta dette tre ganger for hver rumpeballe.

Massasje

I sluttfasen av syndromet, som rumpeballe helbreder, vil pasienten bli informert av en lege for å gå tilbake til lyset sport. Det er viktig at du ikke forfalte det til å begynne med, og å "lytte" til kroppen din. Hvis du føler overdreven smerte i baken under aktivitet, stoppe umiddelbart.

Legen kan anbefale massasje som pre-sport terapi. Massasje hjelper løsne bløtvevet i baken og holde musklene varme for trening og uttøyning.

Fysioterapi & Muskelstimulasjon

Fysioterapi & Muskelstimulasjon


Elektrisk muskelstimulering, eller EMS, er en teknikk som brukes noen ganger i løpet av fysioterapi for å hjelpe pasienter slappe av og gjøre sine muskler sterkere. Imidlertid bør brukernes Pass på at ikke alle EMS enheter er godkjent av regjeringen, og bruk av uregulerte enheter eller feil bruk av maskiner kan føre til skade på pasienten.

Fysioterapi

Fysioterapi er tilgjengelig for folk i alle aldre - fra nyfødte til eldre - som trenger spesielle former for trening for å forbedre deres evne til å bevege seg og utføre funksjonelle aktiviteter. Som regel personer som trenger fysioterapi er de som har helsemessige forhold eller skader. Fysioterapi innebærer nøye planlagte behandlinger og teknikker for å fremme pasientens evne til å redusere smerte, flytte og gjenopprette funksjonen til musklene.

Muskelstimulasjon

Muskelstimulering er det lov å sende elektrisk strøm gjennom musklene med sikte på toning dem og gjøre dem sterkere. Elektriske muskelstimulatorer er under strenge reguleringer av USA Federal Food, Drug and Cosmetic Act, som håndheves av Food and Drug Administration (FDA). Produsenter må oppfylle visse krav før du setter enheter på markedet. Dette for å hindre usikre enheter fra å bli solgt til forbrukere. Imidlertid har ikke godkjente EMS enheter likevel klart å infiltrere markedet.

Hva Muskelstimulasjon oppnår

Stimulatorer er designet for å midlertidig styrke, tone og stramme en muskel. Selv om noen EMS-enheter er markedsført for å fremme vekttap, redusere omkrets og gi deg "rock-harde" magemusklene, det har aldri blitt vitenskapelig bevist at EMS produkter hjelpe deg å oppnå dette. Gjentatt elektrisk stimulering kan styrke og tone musklene dine, men det vil ikke drastisk endre en persons utseende uten flere endringer i kosthold og mosjon mønstre.

Muskelstimulering og Fysioterapi

FDA har godkjent noen EMS-enheter for å behandle visse medisinske tilstander og for fysioterapi. Pasienter som trenger ekstra elektrisk stimulering til å trene og slappe av sine muskler kan være foreskrevet EMS for å øke omfanget av bevegelse, forebygge muskel atrofi og for å unngå slag, alvorlig skade eller operasjon. Imidlertid er de EMS maskiner som er spesielt godkjent av FDA kun rettet mot å hjelpe pasienter med en medisinsk tilstand og er ikke ment å øke muskelstørrelse eller endre utseendet - som annonsert for noen kommersielt markedsført EMS enheter.

Downfalls av Muskelstimulasjon

Noen negative effekter av EMS som rapportert av FDA inkluderer støt, brannsår, blåmerker, hudirritasjon og smerte. Det har også vært rapporter om EMS maskiner forstyrrer implanterte enheter som pacemakere og defibrillatorer. Alvorlige tilfeller har resultert i individer som krever sykehusbehandling. FDA har også uttrykt bekymring over noen av kabler og ledninger som er inkludert med EMS enheter, som om ikke i samsvar med elektriske sikkerhetsreglene, kan elektrosjokk folk som bruker dem.

Fysioterapi for MS

Multippel sklerose, eller MS, er en ødeleggende sykdom som påvirker sentralnervesystemet. Ifølge Natural Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, er MS en autoimmun sykdom --- immunsystemet er i hovedsak å bli lurt (kanskje av et virus eller en miljøfaktor) til å angripe friske vevet. Symptomer inkluderer svakhet og dårlig balanse og koordinasjon. Mens det er ingen kjent kur for MS, kan fysioterapi stanse ytterligere tap av mobilitet.

Aerobic Trene

Regelmessig aerob trening er avgjørende for å hindre MS-symptomer fra voksende verre. Ifølge University of California San Francisco Medical Center (UCSF), aerobic øvelser hjelpe MS-pasienter regulere søvnmønster, avføring og appetitt. Gå eller jogge hvis du kan; hvis ikke, svømme eller sykle en stasjonær trimsykkel. Rådfør deg med fysioterapeut for å finne ut hvilke aerobic øvelser passer best for dine behov og evner.

Stretching

Ifølge UCSF, vanlig stretching bidrar til å hindre spastisitet --- muskelkramper i MS-pasienter, spesielt i sine ben. Stretching øker muskellengde, noe som igjen øker din fleksibilitet. En yoga eller tai chi klasse vil hjelpe deg å strekke mens fremme en følelse av velvære.

Styrking

Styrke øvelser, som for eksempel vektløfting, bygge opp svekkede muskler og hindre ytterligere forverring muskel. UCSF oppfordrer MS-pasienter til å utføre styrke eller anaerob øvelser med forsiktighet, da kraftige perioder med denne type trening kan føre til ekstrem trøtthet. Samarbeid med fysioterapeut for å lage en tidsplan og velge hensiktsmessige styrkeøvelser.

Koordinasjons Øvelser

Ifølge UCSF, koordinasjonsøvelser bedre balanse og din evne til å utføre daglige oppgaver. Koordinasjons øvelser kan være så enkelt som står på en fot med den andre foten forlenget, men kan også innebære å bøye opp og ned på en fot, og å utføre en rekke andre bevegelser.

Upper Body

Arbeide overkroppen er en annen del av fysioterapi for MS, for å forbedre overkroppen funksjon, fleksibilitet og balanse. UCSF foreslår å utføre overkroppen øvelser mens på ryggen eller sitter. En vanlig trening innebærer å nå bak hodet med høyre hånd og prøver å ta på venstre skulderblad. Dette gjøres mens forsiktig påføring av trykk til albuen med den andre hånden. Deretter alternative sider.