Digidexo.com

Drug Treatment for H. pylori

H. pylori er en forkortelse for Helicobacter pylori, en type bakterier som er tenkt å være spredning av muntlig overføring (se Ressurser). H. pylori er bosatt i magen og tarmen, og kan være årsaken til magesår og uspesifikke gastritt. Drug behandling i form av antibiotika blir brukt for å drepe H. pylori. Når bakteriene er utryddet, kan mageslimhinnen helbrede.

Diagnose Først

En fast diagnose av H. pylori må gjøres før du starter en diett av antibiotika for å behandle infeksjonen. Blood testing, en type pusteprøve og endoskopi er alle diagnostiske prosedyrer som vil vise om H. pylori er til stede.

Antibiotika

Fire forskjellige antibiotika blir ofte brukt til å behandle en H. pylori-infeksjon, inkludert amoxycillin, tetracyklin, metronidazol og klaritromycin. Varsle legen din om eventuelle narkotika allergier og medisinske tilstander, som for eksempel graviditet, før du starter noen medisiner.

Varighet

Medikamentell behandling for H. pylori vanligvis varer i to uker. Hvis du fremdeles føler symptomer etter den tid, kan legen skifte til en annen antibiotika for å forsøke å drepe bakteriene.

Antacida

Syre med reduksjonsgir som omeprazol og cimetidin kan være foreskrevet av legen din i forbindelse med antibiotika.

Bivirkninger

Snakk med legen din dersom du opplever bivirkninger fra behandling du får for H. pylori. Diaré, dårlig fordøyelse og en dårlig smak i munnen er vanlige reaksjoner, men er sjelden alvorlig i naturen.