Digidexo.com

Ulike behandlingsmetoder for ADHD

Ulike behandlingsmetoder for ADHD


Når en person er diagnostisert med attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD), en rekke behandlingsmetoder er tilgjengelige. Dessverre er ikke hver behandlingsmetode effektive med hver person. De fleste mennesker prøver å bruke den minst invasive behandlingsmetoder først og deretter ty til de mer alvorlige behandlingsmetoder dersom de andre ikke klarer å jobbe.

Sleep

ADHD symptomene blir forverret av mangel på søvn. Komme rett mengde søvn hver natt er en god første behandling for ADHD.

Koffein

Koffein er et sentralstimulerende, slik at det bidrar til å kontrollere ADHD symptomer. Mange voksne med ADHD kunne styre sine symptomer ved å drikke kaffe.

Trening

Masse trening kan hjelpe noen med ADHD kanalisere mye energi på en positiv måte. Noen øvelser, som for eksempel kampsport eller yoga, også bidra til å utvikle fokus.

Omega 3 kosttilskudd

Omega 3 tilskudd "smøre" hjernen, noe som resulterer i en forbedring i ADHD atferd hos noen mennesker. Finne en Omega 3 tilskudd som smaker godt for små barn kan være utfordrende.

Feingold Diet

Mange mennesker finner lindring fra ADHD symptomer ved å følge Feingold diett, som fjerner alle tilsetningsstoffer, for eksempel konserveringsmidler og kunstige fargestoffer og smakstilsetning, fra kostholdet.

Homøopatisk behandling

Homeopatisk behandling søker å korrigere kroppens ubalanser som forårsaker ADHD symptomer. En person må kanskje eksperimentere med flere varianter før du finner en effektiv en.

Stimulerende medikamenter

Stimulerende medikamenter er den mest alvorlige behandling for ADHD, men også den mest effektive i mange tilfeller. Den sentralstimulerende medisiner gjør at personen til å fokusere og roe ned.