Digidexo.com

Hvordan behandle HHV-6

Human herpes virus 6, kjent som HHV-6, er et virus som kan påvirke immunsystemet og spille en rolle i å hindre legemet fra bekjempelse av en rekke forskjellige tilstander. Det er ingen indikasjon på at viruset er mer sannsynlig til å skje med alle kjønn, etnisk, eller aldersgruppe. Flertallet av personer som er utsatt for viruset gjennom kontakt slik som Kissing, mye på samme måte som Epstein-Barr-virus. HHV-6 har blitt diagnostisert hos barn så unge som tre år gammel. Viruset forblir sovende og under kontroll inntil immunsystemet er svekket så mye at den ikke kan inneholde viruset lenger. Når aktivert, vil viruset ytterligere svekke immunforsvaret og dermed bidra til andre plager. I dag vises HHV-6 for å manifestere seg som et aktivt virus bare når noen ledsager faktor har ført til en svekkelse av immunsystemet. HHV-6 er funnet i mennesker som lider av en rekke nevrologiske tilstander, inkludert multippel sklerose. Folk diagnostisert med kronisk utmattelsessyndrom (CFS), kan også bære HHV-6. Barn som er diagnostisert med hjernebetennelse kan bære dette viruset. HHV-6 kan forekomme i noen. Nedenfor er noen eksempler på aktuelle behandlingsstrategier som er i bruk av ulike typer helsepersonell.

Bruksanvisning

•  Skaff en medisinsk diagnose for å ha HHV-6 virus. Siden viruset er forbundet med så mange forskjellige sykdommer, kan den generere mange forskjellige typer av symptomer. Blod arbeid vil bidra til å avgjøre om viruset er til stede, selv om det er ikke idiotsikker. Avhengig av ditt forhold med legen din, hvis du mistenker at HHV-6 kan være til stede, spesifikt be om å bli testet for dette viruset, samt lignende Epstein-Barr virus.

Forsøk på å styrke immunforsvaret. Dette kan ofte gjøres med vitamin terapi. Kombinasjoner av vitaminene A, kan C og et komplett spekter av B-vitaminer ofte bidra til å gi ekstra styrke til immunforsvaret og forbedre den generelle helsen. Dette bør gjøres i regi av en lege, som dosering av vitaminer kan være høy. Legen din kan overvåke eventuelle bivirkninger som kan oppstå som et resultat av den massive inntak av vitaminer.

Unn samtidige sykdom. Foreløpig er det ingen medikamentell behandling som direkte omhandler HHV-6. I stedet er den tilnærming for å behandle andre lidelser som er til stede i kroppen. Dette bidrar til å avlaste belastning på immunsystemet og gi en bedre mulighet for kroppens naturlige forsvar for å takle viruset. I tillegg til å bruke vestlig medisin for å løse relaterte plager, homeopatisk medisin, akupressur, og akupunktur kan vise seg nyttig i å lindre symptomene på noen plager og dermed lindre noe av belastningen på et svekket immunsystem. Minimere symptomene vil fungere sammen med arbeidet med å bygge opp immunforsvaret til slutt føre til at HHV-6 virus til å gå i dvale igjen.

Juster kostholdet ditt. Eliminere junk food og spise matvarer som er rike på næringsstoffer vil bidra til å gjøre en innvirkning på styrken av viruset. Denne tilnærmingen utfyller vitamin terapi er nevnt tidligere ved tilsetning av essensielle mineraler og aminosyrer til oppgaven med å bygge immunsystemet og dermed gi kroppen med det som er nødvendig for å deaktivere viruset.

Få regelmessig mosjon. Selv enkle øvelser som utføres i hjemmet i 30 minutter om dagen vil hjelpe. Sammen med frigjøring endorfiner å bidra til å heve humøret, bidrar til å utøve også styrke muskler og nerver som kan være svekket ved nærvær av viruset. Eksempler på lett trening som kan utføres er på tur, tå innslag, eller en hvilken som helst øvelse som kan gjøres mens du er i sittende stilling. En lege kan vurdere dagens energinivået til pasienten og anbefale øvelser som vil være effektive og trygge.

Hint

  • HHV-6 kan ikke kureres i dag. Som mange virus, kan den bli drevet inn i en sovende tilstand. Når sovende, vil viruset ikke kunne komplisere andre medisinske tilstander. Når viruset er deaktivert, er det mulig å leve et normalt liv lang og uten komplikasjoner.
  • Siden HHV-6 ikke kan kureres, er det alltid en mulighet for reaktive. Regelmessige legebesøk og en sunn livsstil vil gå en lang vei mot å holde viruset sovende. Dette inkluderer å spise riktig, trene regelmessig og ha en årlig fysisk undersøkelse.