Digidexo.com

Symptomer på Mitro Valve Prolaps

Når kroppen mangler riktig blodstrøm vil det vanligvis reagerer på en eller annen måte, og skaper synlige symptomer på et problem. Med mitralklaffprolaps, er det mulig å ha stand og opplever ingen symptomer, men når mitralklaffprolaps bestemmer seg for å skape symptomer de er svært vanskelig å gå glipp av.

Identifikasjon

Mitral ventiler hindrer blodet i å renne bakover i ventriklene rundt hjertet. Mitralklaffprolaps er når mitral ventilene ikke lenger er i stand til å hindre tilbakestrømning av blod, fordi de har blitt fortykket på grunn av overdreven proteiner i systemet. Når disse ventilene tykkere de utvider, eller prolaps, og er ikke i stand til å fullstendig hindre blodet i å renne bakover gjennom ventriklene. Denne utvidelsen er det som er kjent som mitralklaffprolaps.

Vanlige symptomer

De fleste symptomene er følte i brystet og involvere hjerteaktivitet. Mange rapporterer følelsen uregelmessige hjerteslag kalt hjertebank, og andre rapporterer generelt og smertefull brystsmerter. Andre symptomer inkluderer uforklarlig angst og migrene hodepine.

Fatigue

Når hjertet opplever blodet flyter bakover, kan det bety at muskler og organer ikke får det oksygenet de trenger for å fungere skikkelig og komme seg etter trening. Derfor tretthet er et vanlig symptom. Når personer med mitralklaffprolaps er aktive, har de en tendens til å oppleve lengre utmatting på grunn av den reduserte strøm av oksygen.

Kortpustethet

Symptomer på mitralklaffprolaps vanligvis starter ut på en nesten ubetydelig og umerkelig nivå, og gradvis utvikle seg til en mer fremtredende tilstand. Et symptom er kortpustethet eller svimmelhet på grunn av mangel på skikkelig blodtilførsel. Når mitralklaffprolaps blir stadig mer merkbar, kan pustebesvær og svimmelhet oppstå selv når personen ligger nede.

Angst

I noen tilfeller er symptomene på mitralklaffen prolaps kan synes å være mentale forhold. Noen av symptomene er alvorlige og uforklarlig angst, utbruddet av panikkanfall, og bouts med depresjon for tilsynelatende uten grunn. Det antas at mangel på oksygen til forskjellige organer gjelder også for lunger og hjerne. I mange tilfeller er disse forholdene er meget komplisert i sin opprinnelse, i andre tilfeller kan en person føler angst fordi deres systemet mangler oksygen og hjertet hastigheter opp for å prøve å opprettholde det nødvendige nivå av oksygen.