Digidexo.com

Har Cranberry Juice Hjelp Clean Out ett system?

Har Cranberry Juice Hjelp Clean Out ett system?


Vestlige leger ikke foreskrive tranebærjuice som et middel for infeksjoner, men det har et rykte for å forebygge urinveisinfeksjoner. Dette er sannsynligvis fordi det forsinker veksten eller adhesjon av forskjellige skadelige bakterier i kroppen.

Tranebærjuice og helse

Vitenskapelige studier har ikke vist at tranebærjuice er en tilstrekkelig rette for en urinveisinfeksjon, men forskning har indikert at noe i tyttebær kan hindre bakterier fra å feste seg til veggene i urinveiene. Hvis dette er tilfelle, kunne tyttebær bidra til å forhindre infeksjon.

Ifølge The Cranberry Institute, er forskning også blir utført for å se om tyttebær kan bevises å bekjempe aldring, forebygge magesår, hindre åreforkalkning og bekjempe bakterier som danner plakk på tennene.

Tranebær Forsiktighetsregler

Å spise for mye tranebær på en gang kan føre til diaré. Dessuten kan tyttebær samhandle med visse reseptbelagte medisiner, for eksempel blodfortynnende og noen som påvirker leveren. Folk på disse medikamentene bør være skeptisk til å konsumere mer enn små doser av tranebær.

Cranberries Vs. Cranberry Products

Cranberries er fulle av antioksidanter og vitamin C, og de er også ganske syrlig smak. Mange tranebær produkter inneholder mye søtstoffer for å gjøre dem spiselig. Hvis du prøver å få de helsemessige fordelene av tyttebær, sjekk etiketter når du kjøper tranebærjuice, for å være sikker på at du får den maksimale mengden av tranebær og minimal mengde kunstig søtningsmiddel.