Digidexo.com

Slik utfører Body Fat Pinch Test

Hvis du er slanking og trening i et forsøk på å gå ned i vekt eller å bli mer sunt, er det bare å måle vekten din endrer seg over tid kan være et misvisende metode for å spore fremgang. Muskler veier mer enn fett, så noen som er å miste fett og få muskler kan se noen endring i hele kroppen pounds eller kanskje se en økning. En mer nøyaktig mål på fett tap er kroppsfett knipe test med en skinfold caliper. Følg disse trinnene for å spore din fettprosent over tid.

Slik utfører Body Fat Pinch Test

•  Kjøp en skinfold caliper. Disse kommer i mange varianter og en lang rekke priser, men de to vanligste er dyre og ekstremt nøyaktig Harpenden caliper og mye billigere og litt mindre nøyaktig Guide Slim caliper. Harpenden calipers ville være mer hensiktsmessig for svært atletisk individer som søker å følge nøye med utviklingen deres, mens Guide Slim calipers er best som et utgangspunkt for folk flest.

•  Kalibrer caliper hvis modellen krever og støtter denne funksjonen. Små feil i kalibrering kan føre til store feil i fettprosent måling. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være nødvendig å kjøpe et kalibreringssett separat.

Velg et område for å måle kroppsfett, og hold deg til dette nettstedet hver gang for å sikre konsistens. Noen vanlige nettsider er triceps, biceps, mage, og forsiden av låret. Vanligvis et område på høyre side av legemet er i bruk, selv om dette er igjen bare å sikre konsistens i målingen. Se bruksanvisningen som fulgte med caliper for nøyaktig posisjonering.

Klem huden et valgt område med fingrene, ta tak i hud og fettvev, men ikke muskler. Muskelen vil være merkbart tettere og mer fast enn huden og fettvev. Prøv det så mange ganger som nødvendig for å få et inntrykk av vev.

Bruk calipers en centimeter nedenfor fingrene og i rett vinkel mot huden (som betyr direkte inn i klem huden, ikke på skrå i en vinkel). Ta målingen etter å ha ventet to sekunder med kalipperne engasjert, og slipp og ta en annen måling, i snitt de to verdiene.

Hint

  • Ikke stole på en enkelt dag måle å spikre ned din nøyaktige fettprosent. Skinfold testing er mer nøyaktig hvis det gjøres over en lang periode for å spore endringer i kroppsfettet.
  • Begynn med en billig caliper før splurging på Harpenden variasjon, med mindre du allerede er svært atletisk og ønsker stor nøyaktighet i kroppen fett målinger.