Digidexo.com

Boat Race Training

Boat Race Training


Trening for en båt race vil variere i forhold til hva slags båt du gjør. Sailors må forberede annerledes enn de racing drage båter, kanoer eller kajakker. Casual racing som seiling "øl kan" raser kan kreve litt trening, mens en alvorlig langdistanse cruise rase kan kreve år med forberedelser. Kunnskap om din båt og dine evner er avgjørende for vellykket racing.

Klasser og seminarer

Mange båtliv sentre og klubber tilbyr nybegynnere og avanserte racing klasser og seminarer som vil sette racing sjømann på sporet til et godt treningsprogram. Disse klassene er spesielt nyttig når det gjelder å lære terminologien og retningslinjer for en rase, så forskjellige raser og klubber kan følge ulike regler. Trening er ubrukelig uten riktig kunnskap om adferd i båt samfunnet.

Off-season trening

Off-season trening er vanligvis gjort i løpet av vinteren og sent på høsten, når opplæring i båten er på sitt mest ubehagelige og løpene er som regel på stedet hvil. Off-season trening bidrar til å holde båtbrukeren i topp fysisk tilstand. Padlere kan velge å tilstand ved å varme opp og øve padle øvelser i et oppvarmet basseng, i tillegg til å gjøre grunnleggende cardio trening og vekttrening. Videoopptak padling slag kan hjelpe konkurrenter for å fange små feil eller dårlige vaner i sine bevegelser.

Styrketrening

Styrketrening for sjømenn ofte inneholder øvelser som styrker ledd, mage-og ryggmusklene samtidig forbedre balanse og holdning. Benk trekker bidra til å styrke armer, skuldre og rygg, som brukes til å trekke i halyards og trimme seilene under et løp. Doing tilbake utvidelser ved bøyd over en sveitsisk ball bidrar til å trene baksiden for å gi sjømannen mer stabilitet og styrke. Gjør gulvarbeid som bøyd leg raise hjelper å trene magen og forbedre kjernestabilitet.

Over-trening

Konkurransedyktige syklistene må passe på ikke å over-tog. Trening for mye er sannsynligvis føre til skade eller sykdom. Etter en anstrengende treningsøkt, gi kroppen to dager å komme seg og bygge muskler. Hvis du måler din puls i morgen og finner ut at det er seks slag eller mer over din vanlige hjerteslag, kan du bli trener for mye. Trene uten å bruke kroppen på off dager ved å lese opp på rase regler eller nærmere detaljer om vær og vind.

Tactics

Full kontroll over båten er en viktig del av racing. Mens trening, bør syklistene følge praksis kurs, være sikker på at de er i stand til å stoppe båten og sikkerhetskopiering. Seilere skal være trygg i sin evne til å komme seg ut for å være "i jern," når seilene mot vinden og føre til at båten stopper ved et uhell. Endringer i vind, strøm og tidevann kan alle finne ut om en båtbrukeren vinner eller taper et løp, og disse faktorene må studeres og forstås under trening.