Digidexo.com

Virkningene av Depakote & Alcohol

Depakote er merkenavnet av medisinen divalproex natrium, foreskrevet for å behandle anfall lidelser, den maniske fasen av bipolar lidelse, og for forebygging av migrene hodepine. Produsert av Abbott Laboratories, det viser lovende for behandling av alkoholabstinens.

Depakote og alkohol

Folk tar Depakote bør være forsiktig med å drikke alkohol, fordi medisinen presser sentralnervesystemet og kan øke effekten av alkohol.

Leverproblemer

I tillegg har Depakote er i sjeldne tilfeller med leversvikt, og folk som drikker er mer utsatt for leverproblemer. Symptomer på leverskade inkluderer kvalme og oppkast, mørk urin og gulsott.

Milwaukee Study

En studie ved Aurora Sinai Medical Center i Milwaukee fant at Depakote kan være en trygg og effektiv behandling for alkoholabstinens, inkludert poliklinisk avrusning.

Maryland Study

Forskning fra University of Maryland i fant at over halvparten av pasientene som ble behandlet med Depakote i en studie reduserte rusmisbruk atferd.

Washington Study

Forskere ved University of Washington har konkludert med at Depakote betydelig og positivt påvirker løpet av alkoholabstinens og reduserer behovet for behandling med benzodiazepiner.